Hosgeldin canim aramiza.. konuyu geyik bolumune acsaydim keskemm :)selam kizlarr bende varim bendee :)
fransa bolumunde olmadigi icin fazla goren olmaz sanirim, bende mehayin son mesajlarindan gorup geldim :)
gunduz okudum ama minik kizim izin vermedigi icin yazamadim,simdi baktim yazisiyosunuz, bide ben selam verim dedim
lapinu az kalmis canim ha gayret, en zor gunler galiba gecmekte bilmez
Yok canim burda dogmadim ama 7,8 yaslarinda burda okudum meslek yaptim dilini biliyorum oyuzden seviyorum burayi ve tum ailem burda esimde hic sevmez cunku kimsesi yok onunda ailesi holandada
Korksanda korkmasanda o bisekilde gelcek, ben kormuyordum dedim bi belden igne yaptirip rahatca dogururum diye, tam tersi oldu igne tutmadi yani etki etmeyince artik bagira bagira dogurdum, dogum sirasinda neler neler soyledim ana simdi unuttumda ikinciyi dusunuyorum :). İnsallah sende kolayca dogursun
Hosgeldin canim aramiza.. konuyu geyik bolumune acsaydim keskemm :)
Nasilsin nerden katiliyorsunn ?? Kac yildir ordasin :26:
Ayy ne guzel.. bende oturdugumuz yeri seviyorum parisi pek sevmedim yani kalabalik gurultulu trafikli.. Ama eiffel,sacre coeur,notre damme,chateau de versaille vs vs bide tabiki louvre buralar cok gzel dahada gezilcek yerler cok var.. Sonraki hedefim disneyland
bide araplar ve zenciler duzeni bozuyorlar
Canim korkma kuzuna kavusacaksin ne kadar guzel bi duygudur eminim butun acilara degecektir onu gordugun an..Zor evet canim bir an once gelsin diyorum biryandan dogumdan korktugum icin gelmesin diyorum ama Bebegimi dusununce ne olursa olsun hic birseyden korkmuyorum ona kavusmak istiyorum birtek
Gezmeyi fazla sevmiyorum Ev kusuyumdur:)
Zaten hamile olmadan once calistigim icin gezemiyiduk simdide hamile oldugum icin artik bebikimle gezeriz:)
Canim korkma kuzuna kavusacaksin ne kadar guzel bi duygudur eminim butun acilara degecektir onu gordugun an..
ayy ne kadar guzel bi duygudur..
evet canim tadini cikar. Ben pusetlerle alisverise gelen kadinlara bakip Rabbim bende boyle olabilecekmiyim banada tattir bu duyguyu diyorum.. insAllah o gunleride gorurum..
Ruzgargulu hosbuldum canim
ben paris 91 bolgesondeyim, sende paristeymisin hangi bolgedesin
3 gun sonra 27 yasinda olcam :)
8 sene oldu buraya geleli
lapinu evet canim baya buyuttum 7 aylik oldu minikim
sende korkma bu gunlerin tadini cikar, bebis hayirlisiyle gelir insallah
Insallah olur canim dusunme takma kafana tedavin devam ediyomu?
Esinde bir dr à gozuksun
Ruzgargulu hosbuldum canim
ben paris 91 bolgesondeyim, sende paristeymisin hangi bolgedesin
3 gun sonra 27 yasinda olcam :)
8 sene oldu buraya geleli
lapinu evet canim baya buyuttum 7 aylik oldu minikim
sende korkma bu gunlerin tadini cikar, bebis hayirlisiyle gelir insallah
Allahin izniyle olur canim dedigim gibi takma kafana bol bol dua et
Hmm ok si tu veux parlez français y'a pas de problème par contre est ce que tu comprend tout?
Tu va à l'école?pour amélioré le français?
Je suis allé 3 mois. J ai fini. Mais c'était pour carte de séjour..
J'apprands sur internet maintenant. Je parle avec mon mari tout les soir :)
Hmm c' est bien tu fais des efforts au moin
Si tu travail avec les français tu pourra aprendre mieux
Tu a plus des amis française? Ou turc?
slm kizlar bende varim bende bende bende :)