hava sabah kapaliydi birazcik yagidi geri ikindi acti yarin sicak olucak sizin oralar nnasil sen neler yapiyosun anlatsana biraz hemsom :)
Evet canim helal yerlerden baska alinmamasi lazim zaten
Meraba canim hosgeldin. PArisin neresindensin ? Bende paristeyim..
Kiz nerdesin sen kayboldunuz ortadan
Je suis arrivé
Az islerim vardi onlari yaptim uyudum felan iste canim. KK ya pek bakmadim pc ye pek bakamiyorum j'ai mal aux yeux
Bonjour à tous...
Kizlar ben de 1.5 yildir PAris'teyim. Hem alıştım hem alışamadım yalniz uzakta olmak zor. Şimdiye kadar a2 diplomasını aldım tatil dönüşünde de gene devam edeceğim. Henüz bebek falan yok. Bakalım önce buraya bı alisalimda...
lapinu, allah kimseyi evladiyla sinamasin!
cmv'nin tum risklerini defalarca okudum, defalarca konustuk doktorlarla.. allah imtihan edecekse eder muhakkak. dogumda oksijensiz kalan bebekler hic mi yok? benim turkiyede cok yakinimda var bir tane..
dogum yapacaksin seni korkutmak degil niyetim. insallah benim dogumum gibi cok cok rahat bir dogumun olur...
ama allah bir engel verecekse, mukemmel gecen bir hamileligin sonunda da verebilir. bir trafik kazasi sonucunda da verebilir.. hangimizin engelli olmama garantisi var?
insanlar kalp krizi sonunda beyne oksijen gitmemesi sonucu bir suru darbe alabiliyorlar...
soylemek istedigim su ki;
gebelikte dr kotu birsey soyledi diye o kotu sey olacak degil. tam tersi de gecerli.. allah korusun!
her zaman dua halinde, sukur halinde bulunmamaiz lazim.
hastalik gelmeden sagligin, ölüm gelmeden hayatin kiymetini bilmeliyiz...
hosgeldin aramiza ben gelir gelmez alistim iki yil sonra gurbette oldugum kafama basti cok ozluyorum turkiyeyi ailemi ve arkadaslarimi a dan z ye herseyi geri turkiyeye donmeyi bile dusunuyorum
Gozlerim puslu goruyor bazen sanirim pc ye cok baktigimdan.. Esim lazer olcak uagi goremiyor bende genel muane olcamGecmis olsun canim noldu ne var gözünde
Bonjour à tous...
Ben sinirdayim fort Aubervilliers ne yazik ki( sevmiyorum burayi hic :)) zaten fırsat buldukça Paris'e kaçıyorum. 32 yasıma yeni girdim. Daha 1.5 yıllık evliyim, geç evlenenlerden. Aslında bana göre daha erkendide, oldu iste :))
Canim ne yapiyim valla evdeyim ben temizlik yemek iste bazen disarda geziyoruz bazen alisverise gidiyorum tek basima.
Dunya gozde lazer yaptirmayi dusunuyoruz almanya frankfurtta da subesi varmis oraya gidicez snirim. Onun arastirmalarini yapiyorum bide. Sen napiyosun izin varmi bu sene? Sen nevsehirdenmi gelin geldin ?
bonne nuit deniz :) bienvenue
arkadasin varmi gezicek samimi yoksa yanliz gezmek cok cansikici bisey gecmis olsun gozlerindeki problem nedir.agustosun 19 pazar yolcudur abbas baglasan durmaz bayramin 1.gunune geliyor nevsehirden geldim canim sizin varmi antalyaya falan tatile gidicekmisiniz
Gozlerim puslu goruyor bazen sanirim pc ye cok baktigimdan.. Esim lazer olcak uagi goremiyor bende genel muane olcam
Bonjour hosgeldin deniz
Kiz yakinmissin sen bana ben aulnay sous bois dayim
Ya ben Paris'i seviyorum. Ama izmiri çok özlüyorum. Birde burda çalışmaman beni deli ediyor, öğretmenliği bırakıp buraya geldim. Dili halledince her şey daha güzel olacak inşallah.
evet canim kurstan tanistiklarim var ilk geldigim ay tanistim ilerlettik dostlugu onlarinda kimsesi yok yeni geldiler buraya.. Cok ihtiyac olunca kendim alisverise gidiyorum canim..
Yok canim bu sene gitmiyoruz biz. Gozlerimde agri var hic muane olmadim simdiye kadar olcam insallah,esimde lazer yaptircak uzagi goremiyo canim. Bende ankaradan geldim
keske birakmasaymistin gul gibi meslek birakilipta gelinirmi buraya ben senin yerinde olsam sadace gezmeye gelirdim burda 3.sinif insan muamelesi gorucegime turkiyede saygin meslegi devam ettirmeyi tercih ederdim