Maasallahkilosu cok guzel bence dahada alir 2 ay var dogumuna cunki..
Demekki sabirsizlaniyor cikmak icin cimcime
Evet teyzesi bu streside atlatim ekografi icin sedyeye uzandım resmen ecel terleri döktüm ellim ayağım boşaldı doktor farketti korkma birsey yok dedi sol tarafıma yatırdı biraz gecti eşimde bana kiziyo senin yüzünden beslenmene dikkat etmedin falan dedim sus ben burda neyle ugrasiyom sen neyin pesindesin:)
bebegin kilosu icinmi oyle diyo,haklisin korkmaktan tedirgin bi sekilde gittin cunki endiselenir insan elbette. Anne olmak kolay degil tabi ki. Erkekler anlayamaz bunu
Yok canim kilosu maşallah iyi kuzunun bir virus var CMV diye onun icin kan tahlili almışlardı genelde bu virusi taşıyan bebeklerin kafası kucuk olurmuş 1 ay önce tahlil yapmışlardı doktorda bana bu virus sende var diyince cok kötü oldum ama hamile kalmadan önce bu virüsü kapmisim hiç bir tehlikesi yok dedi eğer hamilelikte olmuş
Olsaydı bebege geçme olasiligi daha fazla dedi ama bebek iyi o bu virüsten zarar görmez dedi
Bu virus cok tehlikeli canim
lapinu cok sevindim gozun aydin. insallah rahat bir dogum gecirirsin..
zayif olmasi onemli degil. her bebek 4 kilo dogmaz ki.. benim oglum icin doktor 3 kilonun ustunde dogacak dedi, 2 840 gr dogdu mesela. kucuk der buyuk dogar, biseyden anladiklari yok ki!
simdi sipam 12 kg olmus :) dogunca buyur merak etme..
cocotuniq hosgeldin canim
hosbuldum canim nasilsin kisacasi noruyon :) topraaam
1.700gr canim Ama boyunu söylemiyor ben sordum toplu oldukları icin bu arada kafasida aşağıda pozisyonunu almış benim cadi[/QUOT
massallah canim aklima bisey geldi benim bir arkadasim hamilinin 6. ayinda doktoru kilosunu soylemis bebeiginin oda annesine su kadar kilosu degince annesi o kadarmiymis niye oyleyse demis benim arkadas kafasina takmis bunu)) beni aradi endiseyle internette baktik o zamanlar normalmis zaten doguma yakin bebek kilo alirmis ancak bence cok guzel kilosu belirtiyim istedim
Noruyumm gizz iyiyim muzik dinliyomm sen noruyonn gurban olduum
yoruldum gadasini aldigim calistiim mergez yaptim sonrada dusumu aldim sohbete kostum
bne gebelikte cmv gecirdim. oglum karnimdayken bu virusu kapti.
doktorlar dogmamis cocuga kefen bictiler, hayatimizi alt ust ettiler. oglum gayet saglikli. allaha sukur kendilerinden daha akilli!
kafasi da kucuk degil, herseyiyle normal..
doktorlar kendilerini ilah saniyorlar! halbu ki birsey bildikleri yok!
iyi aksamlar kizlarrr
lapinu gitmisin ve hic biseycigi yokmus bak minik kizimizin, bir kere daha kanitlanmis oldu
bu doktorlar anca insanlari korkutmayi biliyolar,tam bi tesis koymadan soyle boyle diyorla insanin tepelerine cokesi geliyo
kilosuda masallah cok iyiymis, daha 2 ayiniz var ozamana kadar cok kilo alir, belki minik tosuncuk olur :)
Anam mergez diyince aklima gecenki gittigim restorant geldi. Adamdan oriental pizza istedim bana domuzdan yapilmis mergezli pizza getirmis
Migdem kalkti geri degistirdim..
hava kapali bugun yaww ora nasil
aman deyim cok dikkat et leclerclerde falan satilanlari hele hic alma bana kalirsa hicbir sekilde salam sosis kullanma ben eve sokmuyorum hic otur seyler
Bonjour à tous...
Kizlar ben de 1.5 yildir PAris'teyim. Hem alıştım hem alışamadım yalniz uzakta olmak zor. Şimdiye kadar a2 diplomasını aldım tatil dönüşünde de gene devam edeceğim. Henüz bebek falan yok. Bakalım önce buraya bı alisalimda...
Evet canim helal yerlerden baska alinmamasi lazim zatenaman deyim cok dikkat et leclerclerde falan satilanlari hele hic alma bana kalirsa hicbir sekilde salam sosis kullanma ben eve sokmuyorum hic otur seyler
Bonjour à tous...
Kizlar ben de 1.5 yildir PAris'teyim. Hem alıştım hem alışamadım yalniz uzakta olmak zor. Şimdiye kadar a2 diplomasını aldım tatil dönüşünde de gene devam edeceğim. Henüz bebek falan yok. Bakalım önce buraya bı alisalimda...