huhu nabersiniz ben geldim dun katilamadim evde tamir vardi bi bitiremedi uyuz 3 gun oldu isim gucum var basini beklemek zorundayim adamin bende evde yapamadiklarimi yapiyorum zaman bulmusken esim bos birakmiyordu dukkana yardima cagiriyordu surekli sandelyerimi mutfak dolabimi falan sildim toparladim arada yazilarinizi okudum ama girmedimki sohbete cikamam sonra diye asiremde de oturdum pavyondada suan sehir merkezinde oturuyorum tarihi diye yikmiyorlar bu kulustur evleri habire tamir birsuru ugras cikiyor nefret ediyorum fransanin evlerinden turkiyenin evlerinin 10da biri olamaz ama dunyanin kirasini veriyoruz.bide ehliyetim olucakta surmuycem ha dumani attirimda arabanin tirlardan korkuyorum ben surmezsem ondan korkumdan surmem bir tek yoksa buranin yolllari su gibi akip gidiyor.ayrica turkun cok oldugu apartmandan bikan arkadaslarim benim buraya gelin benden baska turk yok tam kafanizi dinlersiniz
sempatik dogum gunun kutlu olsun bebek rdv su olan arkadasimiz insaallah rdvun guzel gecer hayirli haberlerini alirsin bebeginin ruzgargulu bende ogrendigim anda heryere yazicam dikkat bebek var diye aceyip hevesleniyorum varya insallah bu sene icinde hamile kaliriz canim

Son düzenleme: