- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
doyulur mu anneyebizim de buyuk yolculugumuza az kaldi valla heyecan, stres, korku sevinc hepsini bi arada hissediyorum rabbim kolaylastirsin insallah
Slmlar kizlar ne haber ,uzun zmaandir ugramiyordumm
Selam canim hosgeldin nasilsin bakalim..
Ben bildigin gibi is guc yemek ugrasip duruyorum sen naptin
herkese selamlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz..
hosbulduk cnm bende izinden dondum 1 ay oldu daha toplayamadim kendimi alismaya calisiyorum buraya cocuklarla...
Bende 1 ay once geldim 1 ayligina gitmistim anca toparladim bende dedigin gibi, havalara alismak zor oldu biraz..
Hayat devam ediyo iste bi sekilde :)
Bende kendim öğreniyorum evde ama bazen hergün çalışsaydım öğrenirdim bu zamana kadar sıkılıyo insan bi yerdeayynen cnm bende bir ayligina gittim hicbirsey anlamadim dogrusu cok cabuk gecti..simdi mahalle kursuna gitmek istiyordum ama kizi krese yazdiramadik daha..bir iki kelime ogrenirim diye bakalim artik cok gec kaldim alirlarsa ...sen neler yapiyosun..
Bende kendim öğreniyorum evde ama bazen hergün çalışsaydım öğrenirdim bu zamana kadar sıkılıyo insan bi yerde
Bende napıyım evdeyim dışarı Çıkıcam kışlık domates hazırlıycam da 20 kilo kadar Alcam cok faydası oluyo :))
Sıkı bi rejime girdim devamı gelir inşAllah yaptıklarımı eşime yediriyorum hep
Buraya da kimsr gelmez oldu
Senin kaç çocuk var
canim kendin nasil ogreniyorsunki ben fransiz kanali acsam 5 dakikada sikiliyorum..bende ilk defa bu kis icin menemen yaptim hatta dayanamayip gecen gun birini actik yedik :) benim 2 kizim var ama supriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim resmen sok oldum.beklemedigim bir bebekti once cok uzuldum ama simdi yeni yeni kendime gelmeye basladim...
Kitaptan sozlukten internetten ogreniyorum..
Hamile kaldin ve uzuldun oyle mi
O bebegi bulamayanlar var oyle deme.. Allah hayirlisini versin.. E takvim yap o halde kendine :)
Gozun aydin tekrar canim Allah kucagina almayida nasip etsin
cnm beklemedigim bir hamilelikti korunmama ragmen hamile kaldim ben ..tabiki allah hayirlisini versin ikinci kizim 1.5 yasinda olunca cok panik oldum 3 cocukla ne yaparim diye ama gecti artik..haklisin anne olmak isteyen cok insan var allah her isteyene nasip etsin insallah..
Nasip olunca olur... Ne guzel bisey darisi bana olur insAllah..
2 senedir cabaliyorum ama Allah ne zaman isterse o zaman olur..
Hepsi bir arada buyur iste ne guzel :)
oyle olucak artik ikisi bir arada buyuyecekler..insallah en kisa zamanda seninde olur..bu isler kismet meselesi nasipte varsa olur..hic kafana takma..benim tanidiklarim var seneler sonra hamile kalan hemde tedaviyi birakip..
Salut les filles,
Bende fransada yasiyorum burda bayramin tadi tuzu yok yaa.. bide calisiyorum bugun..
siz neler yapiyosunuz ?? nerelerdesiniz ??
Salut canim hosgeldin bende evdeyim burda takiliyorum esimden baska kimsem yok benim de onla bayramlastim sadece :)
Tr yi aradim birde onun disinda ayni seyler devam ediyor iste
Ben paris cevresindeyim canim sen neresindesin ?