Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

ay bu mesajini yeni gordum cok guzel anlatmissin tesekkurler cnm..

Iyiyim hamdolsun canim sen nasilsin ?
Bende seni ozledim hersey yolunda cok sukur sen neler yapiyorsun ?

Sağol canım benim bende iyiyim hamdolsun...
Bu aralar ikame işlemlerimizle uğraşıyoruz bayaa zor oldu sistem değişmiş çok uğrsştırdılar şimdi evrak hazır artık yenilenmesinş beklicez hayırlısıyla... Allahın izniyle 1 aya hazır olur diye umut ediyoruz :)

İkame işlememiz hallolunca türkiye ye gitmek için vizeye başvurcaz... Rabbim izin verirse haziran gibi ben gitmek istiyorum... Bakalım nasip olacakmı canım...

Soğan suyuna devam ediyorum hala... Geçen ay yine hüsranla sonuçlandı
Neyse önmüzdeki aylar bizim diyerek yolumuza devam ediyoruz :)
Allahın izniyle gelecek inşallahhh bizimde yavrumuz:)

Sende durumlar nasıl canım...
Sağam kürü yaptınmı?

Insallah canim, sogan kürünü kac aydir yapiyorsun surekli yapma ama rahim duvarini inceltiyormus..
Ben 1 kez yaptim gecen ay 12 gun kadar olmadi yine ama ilacsiz adet oldum..
Ayin 15 inde randevum var
Tedaviyi deistircez..
Allah yardimcimiz olsun ya

Canım bu ikinci ayım...
Geçen ay adetimin 7. Günü başlayıp tam 15 gün yaptım sabah akşam aç karnına
Bu ay adetimin 3. Günü başladım 10 gün yapıp bırakıcam...
Zaten sistemde öyle en fazla 3 ay diye yazılmız ard arda yapılırsa ilki 15 gün 2 ve 3 sü yapalıcaksa adetten 2-3 gün sonra başlanıp sadece. 10 gün yapılması gerekiyor diye yazıyor canım... Hayırlısı artık...
Biliyorum onu duydum bende daha yeni sayılırım canım ya bu ayda olmazsa bir kez daha yaparım sonra yapmam zaten ben herşeyi 3 kez deniyorum :) böyle garip bir huyum var :) yarım bırakamıyorum hiç :)

Senin için daha iyi olur inşallah canım yeni tedavin...
Nasıl birşey yapacaklarmşimdiki tedavinde?
İnşallah tez zamanda hamile kalırsın canım...

Ben burdayim canim sen nerdesin :)
Fransayi fethettik ve topigi bosalttik dagildik her birimiz
Ben buralardayim inlerle cinlerle top oynarim

ben buralardayim...ne olsun ev kurs cocuklardi ugrasip duruyoruz....okullarda tatile girdi....bu arada ev isimiz oldu allahin izniyle haziran basi gibi tasiniyorum...

offff ya tasinmak ne zormus topla topla bitmedi.....B.IR yardima geleydiniz bari....

merhabalar cnm ay ne guzel turkiyeye gidiyormussun nasip olursa bizde temmuz sonun gidicez...ay buralar cok soguk yaz daha gelmedi hava boyle oluncada hicbirsey yapmak istemiyor insan..

insAllah canim
Evet 2 haftadir kemiklerim donuyor,evden disari cikasim yok.. Yagmur yagiyo hep sinir oluyorum.
Bahceye gidecektim arkadaslarimla,cilek toplamaya gidemedim :)
Domates topluycam tursu yapcam hemde hazirlicam kis icin kavanozlarda zaten yazin geldigi bile belirsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…