Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

hosbuldukcok tesekkur ederim ne guzel turkiyedesinn.. yillik izin icinmi cok sevindim adina. tadini cikarirsin bol bol umarim:))tavsiyen icin tesekkur ederim o urunlere bi bakiim

Canim bugun arkadasima sordum ben onu hic birsey kullanmiyorum normal deterjan atiyorum camasirlarin uzerine de elma sirkesi atiyorum biraz butun mikrobunu yok ediyo dedi..

GuRbet gelinleri hepinize merhaba buraya yazma yali cok oLmus
Tup bebek icin gun aldim nihayet yeni yilin 13ünde baslioruz Allah izin verirse dualarinizi EkSik etmeyin
Hepiniz allaha emanetsiniz

Rabbim yardimcin olsun canim insallah hakkinizda hayirlisi olur bebisi alirsiniz kucaginiza... arkadaslarrr ben bisey sorcam fransizcam yok denecek kadar az maalesef:) ve 2_3 haftaya dogumum var allahin izni ile. Ve geceleri vs. Yalniz kalcam. Orda lazim olacak cumlelerden yazarmisiniz hastanede isime yarayacak cumlelerr.

arkadaşlar benimde bir sorum olucak. orda oturum izni almak için yabancıyla evlenmek gerekiyor.peki boşanma da zorluk oluyormu.kaç ayda boşanma oluyor.

zehram2106, hastanede hemsireler bebek kacta sut icti, kac kere icti ne kadar icti falan o tarz seyler soruyorlar. allah dogumunu kolay etsin insallah..

kaytina bildigim kadariyla bi kac sene bosanamiyorsun.

Aleykum Selam canim hosgeldin valla buralar issiz biraktigin gibi birsey yok :)
Iyilik saglik ne olsun sen napiyorsun nasil giidyor hayat bakalim ne yaptin gittin mi umreyee

issiz valla kimse yazmiyor eskisi gibi. her topiki bi omru vardir bu topk de dagildi gitti iste
he ben de gittim geldim allah sana da nasib etsin bana da tekrar gitmeyi insallah ozledim oralari.. evdeym iste ziyarete geliyorlar arada. sen de gel kiz hurma zemzem bitmeden

Mrb bi kaç ay içinde eşimin işi dolayısı ile Fransa'ya yerleşicez .douai de yaşıycaz nasıldır bileniniz varmı ev kiraları ne alemde birde 3 kişilik bir ailenin aylık gideri nekadar olur
Yardımcı olursanız çok sevinirim

Mets s'en hangi doktora gidiyosun tup bébé icin bende fransada yasiyorum 4 yillik evliyim ve esimin hic sper yok

Merhaba cok uzun zaman olmus ama gorup yazmadan edemedim
Ben amp die isimlendirilmis bebek yardim hastanesinde tedavi oluorum bulundugum sehirde
Sigortan barsa tamamen ucretsiz ilk denememde hamile kaldim falar dusuk yaptim
Simdi dondurulmuslar icin agistosu bekliorum

Senin durumuna da cok uzuldum ama ameliyatla belki canli semen bulunabilir
Son durumun ne oldu merak ediorum gorursé yaz olurmu sevgiler

Nasılsın canım ?

Evlendim geldim bende buraya 7 ay oldu

Canlandıralım o zaman :)

Hoşgeldin o zaman :)
Hamdolsun yaşayıp gidiyoruz bir şekilde işte..
Nasıl alışabildin mi ? Neresine geldin peki ?
İnşAllah zorlanmazsın..
Neler yapıyorsun ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ruzgargulu merhaba beni hatirladinmi ?
Nasilsin neler yapiosun

Hatırladım tabiki canım
Iyiyim şükür sn nasılsın tedaviye devam ediyor musun ?
Yarın kontrolüm var tüp bebek yaptırcaz bu ay..
Yumurtaları kontrol Edicek Dr yarın..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşbulduk canım

76. Bölgedeyim ben

Alışmaya çalışıyorum işte

Stajım vardı 1,5 ay o bitti

Şimdi evdeyim genelde gecen hafta da hamile olduğumu öğrendim öyle yani :))

Sen nasılsın neler yapıyosun

Hamdolsun bende iyiyim cnm tedaviye basladim bitti bile 2 martta bir blast embrio transfer edildi 14 martta pozitif sonucu aldim ama dusuk yaptim melegim tutunamadi bana simdi dondurulmuslar icin agustos ayini dusunuyorum rabbim yardimcimiz olsun

Seninde tedavin hayirli olsun bol bol kaliteli yumislerin olsun ve sımsıkı tutunsunlar sana insallah dualarim seninle

Son düzenleme:
Merhaba benim sozlum fransada orda dogmus buyumus fransiz vatandasi olmak icin evraklarini hazirladi 1 evragin onayini bekliyoruz boylelikle ocakta nikahimiz olacak turkiyede konsoloslukta ne kadar surer yetisirmi ocak ayina?? Evlenince fransada yasayacagiz insallah uzamaz yaa cok beklermiyiz?

selamlar cumleten..
ruzgargulu gorusmeyeli nasilsin canim?
mrvs insallah bi dahaki sefere sagglik sihhatle dunyaya gelir bebegin..
kirmiziannecik hosgeldin sen de.. kolay olmuyo ama hepmiz alistik zamanla sen de alisirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…