Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Benim ailem turkiyede.
Evet canim istiyoruz 2 senedir 1 sene dogal yol denedik sayilir olmadi bu senenin basinda basladim yeni bi dr a oceki oyalamisti
Benim yumurtaliklarda problem var zayif calisiyor o yuzden klomen tedavisi gordum 3 ay olmadu biraz ara verdik asilamaya karar verildi yaz tatili araya girdi ancak dun olabildim asilamayi...
Doktor iyi ilgilendi umut verdi olucak bu sefer diye ama Allaha kalmis gerisi ben iki durumada hazirim..
Allah isteyen herkese nasip etsin
Uzulme herseyde vardir bi hayir oldugu zaman da bu gunleri arariz kesin :)
Allah yar ve yardimcin olsun seninde

Amin allah razi olsun.. sanda allah'im tez zamanda o duyguyu yasatsin.. Gecmis olsun bu arada..
sen o zaman turkiyeden geldin buraya gelin olarak.. ben burda buyudum.. fransada hic dogru duzgun doktor yok vallahi..
vallahi canim anlamadiyim niye daha adet olmadim.. hep duzenli olurum

Amin cumlemize insAllah..
Gittigim doktorun ilgisinden memnunum insAllah ise yaramistir..
Ozel bi hastanede yaptiriyorum normal klinikte anca oyalaniyoruz baska yere git tahlil yaptir ultrasona gir vs vs..
ozelde hepsi icinde oluyo 90 euro her muayene..
Ben 2010 da geldim buraya 3 sene oluyo alismam 2 yil surdu :)
Stresten de olabilir bazen duzeni kacabiliyo.. Belki hamileysen testte cikmamistir kan testi yaptir bir de olmazsan

Buralara alismak hic kolay degil insanin cani hep memleketi istiyor.. hele sizin gibi boyle sonradan gelenler allah'im sabir versin dahada zor bi durum..
stresli felan da degildim cok rahatim.. en azindan kirmizilar gelsede bende calimalara baslasam tekrardan..
kan'a gidecem canim cuma gunu gelmezse..
hayirlisi bakalim

Hayirlisi olsun. Kac yildiz istiyorsunuz ?

Yozgatli arkadaslarim var benim de..
Burdaki havayi hic sevemedim geldim geleli, Turkiye baska ya cennet gibi gercekten de..
Ilerde doneriz insAllah :)

insallah insallah.. cok iyi olur.. bizim buyukler dondu bile emekli oldular ev aldilar.. simdi nasil rahatlar..

merhaba arkadaslarrr. ne guzel sohbetler edilmis, biraz okudum tabiki hepsini bitiremedim:) bende fransaya 2 sene oldu geleli, su andada 7.5 aylik hamileyim. ben size birsey sorcaktim. bilgisi olan varsa cevap verebilirmi... bebise hazirliklar yapiyorum kiyafetlerinin cogunu hallettik sayilirda yikayip dolaba yerlestireyim diyorum... ama ne ile yikayacagimi bilemedim.. bebek giysileri icin neyi kullanmaliyim sizce kaliteli bi urun tavsiyeniz varmi acaba... siz nasiil yaptinizzz

Hosgeldin canim :)
Daha onceleri nerelerdeydin bakalim sen
Allah hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin..
Valla ben hic bilmiyorum bebegim yok henuz :)
Cocugu olan arkadaslar var ama onlarda gelmiyorlar artik :44::26:
Bi arkadasim var benim ama ondan ogreniyim sana soylerim :)
Yeni bebegi oldu onunda 1,5 aylik..
Neresindesin fransanin

yok canim burda dogup buyumedim.. 2 yil oldu evlenip geleli buraya, halada alismaya calisiyorum:) pek isinamadim fransaya ama yapacak bisey yok aliscaz mecbur

selamunaleykum arkadaslar ben cok zor olsa da dondum turkıyedeyım su an..
ne var ne yok gulum naptınız yoklugumda,,
bebek bekleyen arkadasım hosgeldın sen de. ben le chat bebe veya persavon kullanıyordum canım

bebek bekleyen arkadasım hosgeldın sen de. ben le chat bebe veya persavon kullanıyordum canım

hosbuldukcok tesekkur ederim ne guzel turkiyedesinn.. yillik izin icinmi cok sevindim adina. tadini cikarirsin bol bol umarim:))tavsiyen icin tesekkur ederim o urunlere bi bakiim

Aleykum Selam canim hosgeldin valla buralar issiz biraktigin gibi birsey yok :)
Iyilik saglik ne olsun sen napiyorsun nasil giidyor hayat bakalim ne yaptin gittin mi umreyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…