Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim var. Turkide almistim ( tabi ki parayla degil alin teriyle :)
aktif olarak otomobil kullaniyorum. Mesela ogleden sonra oglumu doktora goturucegim..
Niye sordun ki
gunaydin kizlar nsilsiniz???
aranizda ehliyeti ola, yokmu hiç? yada Turkiyeden almis fakat burda hiç araba surmemis olan varmi?????
Bende turkiyeden aldim burda degistirdim ehliyeti.
Hic surmedim burda da. Biraz surdum hatalarim olunca da esim heves birakmadi beceriksizsin kapasiten yok felan diyerek simdide saat alicam ecol den
Slm kızlar nasilsiniz topik yanliz kalmış:)
Araba konusuna gelince mehaycim ders almak en mantiklisi esin kendi kullandığı icin senin halinden anlamicaktir ve her hatanda seni birazdaha sogutucaktir kulanmaktan ders al ve bunun haricinde tek basina çık yakın yerlerede olsada arabayla git canim zaten kulana kulana alisicaksindir bende burda aldım ehliyetimi kendime eski bir golf3 almıştım onunla 1.5 sene acemiliğimi attım sonra c3 aldimki cok memunum her nakadar esim satmak istesede hiç gönlüm razı olmuyo gercekten tam kadin arabası cesaretini topla canim güven kendine Allah'ın izniyle hiç birsey olmaz
Selam canim hosgeldin nasilsin ?[/QUOTE
Iyidir sagol canim s'en nasilsin?
Iyidir sagol canim s'en nasilsin?
Iyi canim bugun kipir kipir yarin kontrolum var iste
Kizlar yok topigi sahipsiz birakiyolar:)
Gece kuslari tabi. Birde bebek olunca bizim gibi istedikleri zaman giremiyolar.
Esin gececimi yine?
Sanirim oyle.
Yok sabahci bu sefer uyudu benimde uykum yok namaz felan kilicam takiliyorum iste burda.
icimde bi skntI var :44:
Bebegim olsun istiyorum artik
Vardir zamani canim uzulme olur sakin isyan etme hep duaci ol insallah sende tadicaksin o duyguyu
Bu arada kayinvaliden falan yakinmi sana
INSALLAH canim,yok isyan etmiyorum da bazen hic anne olamicak gibi hissediyorum kendimi,pco var ya :26:
Onlar turkiyedeler canim eltilerim var burda onlarla da pek gorusmem kendi evimde herkesten uzak rahat huzurluyum arkadasim var kurstan tanistigim bi kac tane 2 si cocuk dogurdu 2 side ben gibi cocuksuz onlarla takiliyorum bazen iste.
Seninkiler ordami ?
Yok canim esimin abisi kardesi ablasi holandada kaliyo kayinvalidemde trde ama benim ailem burda
Eltilerin yakinmi sana? iyi anlasmiyosunuz ozaman
Anladim canim.
Yok iyi anlasiyoruz da bi acigimi arar gibiler surekli. Hic bi firsati kacirmazlar.
Arayip sormam arada sirada bayramda felan toplaniriz iste..