Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

testi gecenler icin fransizcamizi gelistirebilecegimiz bir kurs daha acilacakti benim gittigim yerde.
isteyip istemedigimi sordlar, tabi ki istiyorum dedim. randevu verdiler, gittim formu doldururken kadin bakti, yasim 25 ten kucuk oldugu icin kursa katilamayacagimi soyledi. ne alakasi var ki!!
niye dedim, bilmem dedi. 25 yas siniri varmis! hayret bisey ya! sinir olmustum ama oldugumla kaldim.

iyi geceler kizlarr ne yapiyonuz bol sohbet var sanirim, onceki yazilari hic okumadan direk girdim
bende ancak gec saatlerde rahat oluyorum

Canim bir kere konuşmak istiyorsunuz aranizda testler falan çözmeler ben anlarım güzellik
Doğru degilmi azimli degilmisiniz?bak mesela benim esim 0 azim

Erkeklerle bayanlar bir olmuyoki canim.
Sen onla fransizca konus ogretebildigin kadar ogret bakalim

bi slm verdim oglusu yatirmaya gittim kizlar kusura bakmayin

Hosgeldin canim nasilsin? Fransanineresinden nersinde bu arad

hosbulduk canim tesekkur ederim
ben metz sehrine yakin kucuk bi sehirde oturuyorum
57 bolgesindeyiz luxembourga sinir 20 kmvar luxembourgla oturdugum yer arasinda
parise cok geliyoruz gezmeye
esim luxembourgda calisiyor
bu yaz tam 10 senelik evli olucam 1 oglum var 2 yasina giricek agustosun 14 unde
benimde bebisim cok gec oldu bazi sorunlardan dolayi
oyle iste :)

iyi geceler kizlarr ne yapiyonuz bol sohbet var sanirim, onceki yazilari hic okumadan direk girdim
bende ancak gec saatlerde rahat oluyorum

iyi geceler canim hosgeldin tekrar. Benimde esin gececi bende takiliyorum forumda
Anam durun ne oluyo bende Nevsehirliyim
Anasini nevsehirliler topigi oldu bura Neresinden kizlarrr ozelden yaziyim ben ilceyi tanirlar felan beni sonra konularim okunur

slm kizlar bende varim bende bende bende :)
As hg canimmm nasilsinn

Öğrenmek istemiyor canim karman corman bir diliniz var diyo azimli olmamasına rağmen anliyo yinede benim bu karnimdaki basiyo tekmeyi babasini savunuyor heralde!
Bu arada dogum edenler benim belim agriyo hani adet sancısı olurya neden sizce?

lapinu sagol canim iltifat ediyorsun...
aslinda insanin icinden gelen birsey. ben bir de ozgurlugume duskunumdur, oyle kimseye bagli yasamayi sevmem. kendi isimi kendim halletmem lazim icim rahat etmez, huzurlu olamam. herkes ayni olmuyor ne yapacaksin.. ama sen evde fransizca konus surekli, cevap versin o da. belki disarda cekiniyordur konusmaya..

nevsehirliler toplandi desenize!!

sempatik ben evry'e bayagi yakinim sen de oralardasin dimi? az once gordum bir yazini yazdim hemen ama gecmisi okumadiysan gormemissindir :)

evet bizde cok yakiniz 10 dk'lik bi yer ,siz demekki orleans tarafindan yakin oluyosunuz

artik son aylardasin belin cok agrir ben sasirirdim nasil oturcagimi yatacagimi, artik bi ciksaydi diyordum, agrisi normal canim ama cok kotuyse doktora danis yada git

Evet canim dur ozelden yaziyim neresi oldugunu

Tmm canim merkeze cok gidip gelirdim

ruzgar gulu cevap yazamadim kiiiiiz daha 3 cevap daha yazmam lazimmmis 100 olmasi iicn 100 olsun yazicam sabirsizlanma o sirada senin yazilarini okuyum dermisim tanidik ciktin :)))))))

canim biz ilce sinirindan ciktigimiz an "ile de france" bolgesine dahil oluyoruz oyle diyeyim.. dogumumu fontainebleau'da yaptim. biliyor musun orayi ? sarayi cok meshur :)

vucudun doguma hazirlandigi icin olabilir lapinu :)
ama rahatsiz edecek boyuttaysa doktora git

Canim zaten cuma gunu pariste randevum var! Benim bebeğimin kafası küçükmüş oyuzden kontrolere Paris'e geliyorum o hastane cok iyi ve daha uzmanlar var burası oraya gönderiyor bu arada dua edin kızlar gelişmiş olsun ve bir sorun olmasın doktorlar bana virus tahlilleri yapicak yani bebeğimin kafasını. Kucuk olmasının nedeni sakatlıkta olabilir rabim yardim etsin insallah bebegim sapasaglam dogsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…