ruzgargulu evet ben de cok takarim.
bi bilsem niye umutlandirdiklarini!
hosbuldum hanimlar sizin ilk yazismalarinizi okuyodum bir test paylasmis mehay onu yapiyodum.ben geleli 4 sene biticek esimin is yeri var onunla birlikte calisiyorum bana reims 1 saat paris 2 saat kucukbir vilayetindeyiz bana yakin yerlerde olan varmi aranizda
parise akrabalar gelince onlari bir eyfeli gezdirmek icin geliyoruz yoksa pek gidemiyoruz canim malesef cocugum yok henuz istiyoruz olmasi bazi problemler cikti onunla ugrasicagiz bu yaz izinde senin bebek varmi sen neler yapiyorsun fransizcam idare eder bence her gecengun dahada iyiye gidiyor :)Ben parisdeyim canim uzakmissin bana.
Ne guzel esinle calisman. Cocuk varmi ? Fransizcani ilerletebildin mi ?
vitry le francois senin neresiTam olarak neresi oturduğun yer
vitry le francois senin neresi
parise akrabalar gelince onlari bir eyfeli gezdirmek icin geliyoruz yoksa pek gidemiyoruz canim malesef cocugum yok henuz istiyoruz olmasi bazi problemler cikti onunla ugrasicagiz bu yaz izinde senin bebek varmi sen neler yapiyorsun fransizcam idare eder bence her gecengun dahada iyiye gidiyor :)
evet devamli sor, ara ki biksinlar senden
60 bölgesi canim creil parise yakiniz
maraslimisin yoksa cok tanidik var creil de :)
anladimm canim. Ben dede pco var o yuzden olmuyo galiba. Esimde sorun yok,bizde 2 yil olacak evleneli 10 aydir istiyoruz. Allahim bilir artik sabrediyoruz ne yapalim.
Aynen benimde ne duyarsam kapiyorum oylece ilerliyor fransizca[
ilk iki seneden sonra daha iyi anlamaya basladim fransizcayi 9 ay kursa gittim testi gecince birdaha gitmedim sonra is yerini acinca orda musterilerle sohbet ede ede esim kadar ogrendim ben memnunum suan ogrendigim kadariylaa bebek konusuna gelirsekde bi ara bende korktum pco vardi diye sukur yokmus bu seferde esimde varikosel cikti ameliyat olmasi lazim bizde iki senendir bebek istiyoruz esim bu yaz ameliyat olucak hayirlisi olsun hakkimizda insallah
Yok canim Elazığliyim zaten herkez birbirini tanır hemen hemen
anladimm canim. Ben dede pco var o yuzden olmuyo galiba. Esimde sorun yok,bizde 2 yil olacak evleneli 10 aydir istiyoruz. Allahim bilir artik sabrediyoruz ne yapalim.
ilk iki seneden sonra daha iyi anlamaya basladim fransizcayi 9 ay kursa gittim testi gecince birdaha gitmedim sonra is yerini acinca orda musterilerle sohbet ede ede esim kadar ogrendim ben memnunum suan ogrendigim kadariylaa bebek konusuna gelirsekde bi ara bende korktum pco vardi diye sukur yokmus bu seferde esimde varikosel cikti ameliyat olmasi lazim bizde iki senendir bebek istiyoruz esim bu yaz ameliyat olucak hayirlisi olsun hakkimizda insallah
Amin insAllah canim.. Vakti zamani vardir elbet..
bizim burdada var bir elazili arapla evli :))) bende muhtar gibi herkesi taniyorum ya
ilk iki seneden sonra daha iyi anlamaya basladim fransizcayi 9 ay kursa gittim testi gecince birdaha gitmedim sonra is yerini acinca orda musterilerle sohbet ede ede esim kadar ogrendim ben memnunum suan ogrendigim kadariylaa bebek konusuna gelirsekde bi ara bende korktum pco vardi diye sukur yokmus bu seferde esimde varikosel cikti ameliyat olmasi lazim bizde iki senendir bebek istiyoruz esim bu yaz ameliyat olucak hayirlisi olsun hakkimizda insallah[/Q
Sen nerelisin canim?
Amin insAllah canim.. Vakti zamani vardir elbet..
haklisin insallah cok bekletmez bizi
allah her isteye saglikli bebekler nasip etsin..
lapinu azimli oldugumuzu nerden anladin da hayran kaldin bakiim :)