Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

Denizyildizi canim merhaba sen nasilsin arada burada bulusuyoruz ama son zamanlarda herkes yogun sanirim ben arada ugrayip bakiyorum, sevgilerimle

sağol ayşecik bende iyiyim evet galiba herkes yoğun bende arada takılıyorum buraya bende fransada uzun süre yaşamıştım

Denizyildizi merhaba canim sanirim Fransa'dan donmusun oylemi anladim, buralara geliyormusun arada yada ailenmi var Fransa'da sevgilerimle

merhaba aysecik nasilsin okullar tatil biliyosun çocuklarla ilgileniyorum zaman bulunca geliyorum ama oyun oynuyom yorgunlugum gidiyo birazda formlari okuyom sonra gorusuruzkendine ve sevdiklerine iyi bak

deniz yildizi sen nasilsin tekrar fransaya gelmeyi dusunuyomusun kendine iyi bak sevgiler

Nisan-17 canim merhaba evet okullar tatil bende oglumla ilgileniyorum ama arada KK ya giriyorum zamanim geciyor, yoksa gurbet cok zor, guzel gunler dilerim, sevgilerimle

evet aysecik fransadan döndük babamın görevi nedeniyle gitmiştik görev süresi bitince döndük canım ailem yok fransada sadece verdun da arkadaşlar var okadar

nisan-17 fransada yaşamak için değilde tatil için belki gelmeyi isterim canım :1yes2:

Mehay hosgeldin canim sen Fransa'nin hangi sehrindesin ben Pariste yasiyorum
sevgilerimle

Denizyildizi neyse genede buralarda tanidigin varmis bizde gurbete alismaya calisiyoruz, ulkemi ozlemedim dersem yalan olur buralarda yasamak guzel diyorlar aslinda guzel ama gonlum ulkemde acikcasi, ama dogdugum degil doydugum yer misali evliligimden dolayi buradayim, oglum var onun okulu ve gelecegi icin esimle burada kalmaya kararliyiz hersey kismet

evet canım anlıyorum seni biz döneli baya oldu fransadan ozaman baya zorlanmıştım ben bizim oralarda ırkçılık biraz fazlaydı şimdi durumlar nasıl canım zorlanıyormusunuz parise 2 kere gelmiştim çok güzel

ay bende fransadanim beni de alin araniza bende strasbourg dan katiliyorum var mi bana yakin olanlar he cevap bekliom ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…