Gulbahar canim basin sagolsun cok uzuldum Allah geride kalanlara sabir versin, kendini yalniz hissetme zaman buldukca yazarsan haberlesiriz zor gunler bunlar gurbet daha bir zor geliyor boyle zamanlarda, sevgilerimle
selam aysecik sevindim islerini hallettigine umarim ehliyetinide çikarttirisin bir an once ben iyiyimde su gurbetlikte olmasa daha iyi olurdum gorusuruz saglikla kal izabelden hala haber yokmu??
arkadaslar gorusmemin sonucu altinci aya atildi bu arada dort gunlugune turkiyeye gittim teyzemi kaybettim icim buruk tuhafim darbe yemis gibiyim ne bileyim uyustum sanki
ben strasbourg merkeze yakinim ama mulhouseden yolum sik gecer 2ayda bir mesela sochaux montbeliard tarafinda amcama gidiyorum ben dogma buyume malatyaliyim esim erzincanli annem babam bingollu 16 seneden beri fransadayim ikiz cocuklarim var hepsi bu kadar
guzelim ben strasbourg merkeze yakinim ama yolum sik sik gecer muhouseden amcam sochaux montbeliard da kaliyor oraya giderken geciyorum dogma buyume malatyaliyim esim erzincanli annem babam bingollu 16 senedir buralara dustum ikiz ogullarim var 10 yasindalar tanistigimiza memnun oldum seninle paylasmak bana iyi gelecek umarim sende ayni dusunceleri tasiyorsundur opuyorum
Nisan 17 canim ehliyetimi cikarttim Allaha sukur yenisini verdiler hemen ama hirsiza hala kizginim aylardir beni ugrastirdi, canim Izabel iyi ben gorustum sanirim isleri yogun siteye pek giremiyor sevgilerimle
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ben Paris'te yasiyorum
canimcim ne hakkinda bilgi istiyorsun?guzel yerdir paris gidince gorursun zaten yakin olsaydik arkadas olup gidis gelis yapardik ama uzagim parise saint-etiennedeyim canim!!yerimseniben