Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

Gulbahar canim basin sagolsun cok uzuldum Allah geride kalanlara sabir versin, kendini yalniz hissetme zaman buldukca yazarsan haberlesiriz zor gunler bunlar gurbet daha bir zor geliyor boyle zamanlarda, sevgilerimle

basin sagolsun guzelim inan çok uzuldum allah sabir versin geride kalanlara uzun saglikli omur versin gorusuruz

selam aysecik sevindim islerini hallettigine umarim ehliyetinide çikarttirisin bir an once ben iyiyimde su gurbetlikte olmasa daha iyi olurdum gorusuruz saglikla kal izabelden hala haber yokmu??

basiniz sagolsun ,allah geride kalanlara sabir versin. ayrica bugun annelergunu anneler gununuz kutlu olsun fransadaki gurbetci anneler.

Ben Strasbourgdayim Mulhousa 1 Saat Strasbourgdakilerle Tanismak Isterim Ayriyeten Anneler Gununuzu Yurekten Kutlarim

ben strasbourg merkeze yakinim ama mulhouseden yolum sik gecer 2ayda bir mesela sochaux montbeliard tarafinda amcama gidiyorum ben dogma buyume malatyaliyim esim erzincanli annem babam bingollu 16 seneden beri fransadayim ikiz cocuklarim var hepsi bu kadar

guzelim ben strasbourg merkeze yakinim ama yolum sik sik gecer muhouseden amcam sochaux montbeliard da kaliyor oraya giderken geciyorum dogma buyume malatyaliyim esim erzincanli annem babam bingollu 16 senedir buralara dustum ikiz ogullarim var 10 yasindalar tanistigimiza memnun oldum seninle paylasmak bana iyi gelecek umarim sende ayni dusunceleri tasiyorsundur opuyorum

Nisan 17 canim ehliyetimi cikarttim Allaha sukur yenisini verdiler hemen ama hirsiza hala kizginim aylardir beni ugrastirdi, canim Izabel iyi ben gorustum sanirim isleri yogun siteye pek giremiyor sevgilerimle

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ben Paris'te yasiyorum

bende tuba bende konyadayım ama parise gıdecem yazınnnn
evlencem oraya bahsetsene oralardan:)

mrb kılzar bende parise evlenicem bana bilgi verrmisinnizz verisiseniz çok tşk hepinizeeee:)

canimcim ne hakkinda bilgi istiyorsun?guzel yerdir paris gidince gorursun zaten yakin olsaydik arkadas olup gidis gelis yapardik ama uzagim parise saint-etiennedeyim canim!!yerimseniben

arkadaslar selam ben saint-etienne'den im tuba cim ne hakkinda bilgi istiyorsun canim sen sor ben cevapliyim???

canim bu arada heyecanini anliyorum ama o kadarda merak edilecek gibi bir yer degil aslinda insan alisinca boyle dusunuyor canim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…