Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

selam aysecik nasilsin oglum kuçuk oldugu için pek giremiyorum kkya biliyosun basindan bi kaza geçti o yuzden çok korkuyorum surekli onun yanindayim o uyudugu zaman geliyorum bazen sen tatile gidiyomusun turkiyeye ? ben gidemiyorum o yuzden çok uzuluyorum babam rahatsizlandi ona çok uzuldum simdi iyi çok sukur saglikli mutlu kal sevdiklerinle beraber GORUSURUZ.

selam ben tunus'ta hammamet'te yaşıyorum ve fransızca öğreniyorum bana yardımcı olur musunuz? lütfen nasıl pratik yapacağım burada hiç kimse yok konuştuğum ve tanıdığım, ben napıcam?????

arkadaslar ben araniza yeni katiliyorum fransa strasbourg dan fransadakilerle yazismak isterim ayrica malatyaliyim

merhaba gulbahar hosgeldin aramiza guzel vakit geçirirsin umarim ben metz te yasiyom
yenimi geldin fransaya gorusuruz

ayyy negüzel ben metz ve strasbourg'u iyi bilirim sizler ordan bahsedince birden gözümün önüne geldi oralar bende Verdun'da yaşamıştım yaaa napsam bir gelsemmiki oralara bakşimdi:uhm: :uhm:

Izabel canim nerelerdesin merak ettim seni msn den gorusemedik yazdim ama sanirim gormedin, opuyorum sevgilerimle

tabiki tanisa biliriz neden olmasin evli iki cocuk annesiyim 16 senedir fransadayim 6seneden beri strasbourgda kaliyorum kuaforluk icin meslek yapma cabasindayim ayriyeten yarin bir gorusmem var sonuc ne olur yazarim

selam aysecik nasilsin pek gelmiyosun galiba sende iyisindir umarim izabelden haber alirsan banada bilidirirsen sevinirim uzun zamandir gelmiyor gorusuruz

Nisan_17 canim iyi merhabalar benim belki biliyorsundur cantam calindi kimliklerim ehliyetim hepsi gitti onlari yeniden cikarmak icin ugrasiyorum insallah halledecegim suan sadece ehliyetim kaldi islemleri bitmesi gereken, sen nasilsin hersey guzel gidiyordur insallah, Izabel ile gorusemedim msn sayfasina yda yazdim ama haber alamadim merak ettim acikcasi sanirim isleri yogun guzel yarinlar dilerim sevgilerimle

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ben Paris'te yasiyorum gorusmek uzere sevgilerimle

arkadaslar gorusmemin sonucu altinci aya atildi bu arada dort gunlugune turkiyeye gittim teyzemi kaybettim icim buruk tuhafim darbe yemis gibiyim ne bileyim uyustum sanki

X