Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

Izabel merhaba canim ben Istanbulluyum, sen nerelisin izabelcim,iyi dileklerin icin tesekkurler oglum adina seni opuyorum, insallah sende evladinin buyudugunu gorursun, zaman cabuk geciyor, Turkiye'ye gidememene uzuldum bende 1999 depreminde Istanbul'daydim ve o korku bana yetti ve 3 yil Istanbul'a gitmedim, ama keske gitseydim babacigimi gorseydim oda oglumu kana kana goreydi kismet degilmis en son 3 cu yil mayis ayinda babami kaybetmistim o zaman gittim 3 yil aradan sonra yani, ve o zamandan beride heryil gidiyorum, ikinci bir cocuk sormusun niye yapmiyorum diye Allah ogluma omur versin isteyenlere versin diyorum, bana yeterli zaten gurbette oglumu buyuturken zorluk cektim tek basima hasta olsam bakanim yok, ustelikte birinci bebegim hamleligimin 3 cu ayinda kaybettim ve birsure bebek istemedim, gerci oglumda 6.5 aylikken dogma tehlikesine girdi ama genede 2 ay daha durabildi 8.5 aylikken dunyaya geldi diyebilirim, bir dahada dusunmedim, ama sen dusun bence fazla zaman gectikten sonra insan istemiyor, sana ailene biran once kavusman icin dua edecegim, hayirlisinla aileni gormeye gidersin insallah, bence okul problemin yok, tatilleri bekleme bile firsatin varsa degerlendir, seni ve bebsini opuyorum,

canim oncelikle baban icin basin sagolsun diyorum.bizde karadenizliyiz,bende ilk hamileligimde bebegimi kaybetmistim.3 aylik hamile idim ve bebegimi dusurdum. hemen arkasina bebek istedim cunku cok depresyona girmistim.ALLAH'a sukurler olsun ki bebegimi kaybettikten 1 sene sonra kizima hamile kaldim.su an bende 2. bir bebek dusunmuyorum galiba biraz korkar bir insanim basaramam diye ustelik sezaryan ile dogum yaptim ve benimde sizin gibi yanimda kimse yoktu ve benim icin cok zordu yanliz basima bebege bakmak belkide bu yuzden istemiyorum hayirlisi olsun her sey nasib kismet degilmi.
benden simdilik bu kadar canim, bende seni ve oglunu opuyorum.bu soguk havalarda dikkat edin kendinize biz eve kapandik hic disari cikmiyoruz.

Izabel bassagligi dileklerin icin tesekkurler, canim uzakta olsakta birsey ihtiyacin olursa bildir olurmu elimden geleni yapmaya calisirim, kendine ve kizina iyi bak esine zaten bakiyorsundur, havalar cok soguk ama mecburen cikmak zorunda kaliyor insan, ustelik bende sinuzit var soguk havalar beni mahvediyor, bunada sukur Allah baska hastalik vermesin, ben hergun bu koseye ugruyorum birsey olursa yaz olurmu seni ve kizini opuyorum sevgilerimle

Songul hosgeldin canim zaten ilk merhabana yanit verdigimde pariste oldugumu belirttim tabiki arkadas olabiliriz ne demek, ben Paris 15 te oturuyorum songul canim sen nerede oturuyorsun, biz burada gurbetteyiz ve birbirimize destek olmaya calisiyoruz, evlatlarini Allah bagislasin benimde bir oglum var dun dgunuydu 10 yasinda , guzel gunler diliyorum sevgilerimle

gulsibel canimsin ya, cok tesekkur ederim. dusunmen ve bunu bana soylemen bile yeterli idi ayni sekilde seninde bir ihtiyacin olursa sende bana yaz bende elimden geleni yaparim,bugun cumartesi kizimi uyutup babasina birakicagim ve ben yanliz basima soyle bir disariyi dolasip gelirim.pazara falan ugrarim insan evde kala kala bunaliyor,simdi kahvalti yapmaya gidiyorum daha sonra gorusuruz.

Canm Izabel sana guzel bir hafta sonu diliyorum ben heran bu sayfaya ugruyorum guzel haberlerini yazman beni mutlu eder, bugun kendine ayir tabiki biraz gez dolas, ama dikkat et havalar cok soguk, bebisin sonra ne yapar hasta olma , seni ve bebisini cok opuyorum kendine iyi bak canim sevgilerimle

gulsibel canimsin ya, cok tesekkur ederim. dusunmen ve bunu bana soylemen bile yeterli idi ayni sekilde seninde bir ihtiyacin olursa sende bana yaz bende elimden geleni yaparim,bugun cumartesi kizimi uyutup babasina birakicagim ve ben yanliz basima soyle bir disariyi dolasip gelirim.pazara falan ugrarim insan evde kala kala bunaliyor,simdi kahvalti yapmaya gidiyorum daha sonra gorusuruz.

Denize merhaba canim ama fransa grubunda pek paylasim yok sanirim, sadece izabel ile yazisiyoruz, aramiza songul de katildi simdilik bu kadarla yola ciktik paylasimlara katilmak isteyenlere yuregimiz acik, sevgilerimle

ben surekli takiptayim , bakiyorum kimler katilmis .ben lyon dayim. 3 cocuk annesiyim .sohbette bulusuruz belki. Ayrica yanlis hatirlamiyorsam laylalom nickli bir arkadasla sohbette tanismistim fransadan .gorusmek uzre.

ne guzel sohbete katilanlar cogalmis.
gulsibel canim nasilsin bugun ben biraz spor yaptim,temizlik,yemek derken simdi sira geldi mesaj yazmaya,aslinda hava bugun pek soguk degildi bir hava alalim dedik onuda basaramadik benim kizim daha disari cikmadan uyudu,belki uyanirsa cikariz,cumartesi pazar hep evdeydik inan cok bunaldim evin duvarlari ustume ustume geliyor sanki sen neler yaptin nasil gecti hafta sonu,umarim guzel gecmistir.sikintidan patliycam inan ki,canim opuyorum seni tekrar gorusmek uzere...

Izabel merhaba canim bende mesajlara baktim ama sen daha acmamistin sanirim, diger arkadaslarda katilmis, canim kizin uyudumu kiyamam ben ona uyusun yazik, bende hafta sonunu oglumun arkadas davetleri ile gecirdim cuma gunu bir arkadasi yemege ve oynamaya geldi, cumartesi diger arkadasi, dunde 2 arkadasi daha geldi biri gitti digeri bizde kaldi bugun okula beraber gittiler, yogun bir misafir trafigim vardi anlayacagin ama oglum cok eglendi iyi oldu, bende ayni gunluk isler alisveris derken ogleden sonra oldu bile, kendine iyi bak hava cok soguk degil bugun sansimiza iyi oldu, belki cikarsin kizin uyaninca degerlendirrirsin guzel havayi, gorusmek uzere kendine iyi bak canim, unutma ben burdayim birsey olursa yaz, kizini ve seni opuyorum,

gulsibel nerelerdesin canim ozledim inanki seni,simdi kizimi uyuttum da bir nefes aldim,bazen kendi kendime cokmu erken yaptim bunu diyorum,yanliz bebek buyutmek cok zormus,ustelik sahte emzik ve biberonda almiyor deli ediyor beni,
bu aralar esimle tartismamiz var ise tekrar geri donmek istiyorum ama esim buna musade etmiyor,bende calismak istiyorum nasil ikna edecegim bilmiyorum,ise gitmek icin elimden geleni ypiyorum ama bir turlu basaramiyorum deli olacagim inan sen neler yaptin,daha la defanse gidecektim o da kaldi sen biliyormusun orayi alis veris icin geliyormusun canim,hadi ben kaciyorum gorusmek uzere optum canim.

Izabel merhaba canim, ben pazartesi gecesi hastalandim sali gunu dr cagirdim yatak dosektim anlayacagin grip sinuzit bir arada ama yatmak ne mumkun elimden tutan yok malum tek olmanin acisini hep cekiyruz, yavruna gelince o daha cok kucuk biraz daha buyusun bak nasil egleneceksiniz, ise gitmen konusunda niye esin karsi cikiyor bebek acisindan olabilirmi, kresleri belki onaylamiyor olablir, senin burada calistigin yer varmiydi yani isin hazirmi belkide is seciminde kararsiz neden itiraz ediyor anlamadim, karsilili oturup mantikli konuusn nedenlerini sana aciklar, sende calismayi niye istedigini acikla bakalim sonc ne olacak, tartismayla bir yere varilmaz sakin ve mantikli konusmak en iyi cozum, kendine iyi bak, ben sana yazarim opuyrum,

canim oncelikle cok gecmis olsun,cok uzuldum allah acil sifalar versin kendine ok iyi bak gercekten dedigin gibi yanliz olunca her sey daha cok zor oluyor
is konusuna gelince hazir isim var zaten daha oncede calisiyordum isim cok agir bir is,esimin kizima bakmasini istiyorum bende ise gitmek bir turlu ikna olmuyor,her neyse sen iyi olunca daha uzun konusuruz optum canim tekrar gecmis olsun.

Izabel iyi dileklerin icin tesekkurler canim, bugun biraz kk ta bakiyorum cunku iyice bunaldim bu arada bugun ustelik discide randevum vardi onada gittim, hepsi ust uste geliyor zaten, Allah cocuklara hastalik vermesin ben raziyim, is konusuna gelince bence biraz daha ilimli bak olaya birden tepki verme ve esine dusunmesi icin zaman ver, esin icinde kizina bakmak zor gelebilir, sen anneyken zorlanabiliyorsun, dusun esin belkide bunun ustesinden gelemeyecegini dusunuyor olabilir, zorla bakarim dese ve kabul etse zorluklar yasayacagi kesin, bence biraz daha zamana birak nasil olsa isin hazirmis, kizin biraz daha buyusun belki birkac ay sonra esinin fikirleri degisebilir, hersey gonlunce olsun, opuyorum, sende kendine iyi bak

Izabel kac gundur yoksun merak ettim iyimisin bir terslik yok degilmi, opuyorum canim kendine iyi bak

gulsibel merhaba canim
merak ettigin icin tsk ederim,hafta sonu pek giremiyorum bu siteye esim devamli internette oldugu icin,cumartesi evde degildik cok bunalmistim biraz alis verise gittik,esimi ikna etmeye calisiyorum is hakkinda pek ikna olacaga benzemiyor ama neyse,simdi kizimi uyuttum bende bu firsat biraz internetteyim,birazdan yemek yapacagim esim oglen eve geliyor,sen neler yaptin nasil geciyor gunler,benim niye bilmiyorum hep icimde bir sikinti var,bazen kendi kendime cok mu erken yaptim bu bebegi diyorum birazda beklesemiydim tamamen hayatimi degistirdi bu bebek,niye ben bu zamnlar boyleyim ki geceleri bile uyuyamiyorum,her neyse senin icini de karartmayayim,opuyorum seni kendine iyi bak canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…