Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

arkadaslar oncelikle hepinize merhaba
uzun zamandir bu siteye giremiyorum, simdi yazdiklarinizi okudum,cok uzuldum
songul uzulme inaniyorum ki en kisa zamanda oglun sagligina kavusur,dualarini eksik etme allahin izniyle bir sey olmaz insallah,sende moralini yuksek tutmaya calis en onemlisi oglunun psikolojik destege ihtiyaci olacaktir.
gulsibel cok uzuldum sanada nasil caldirdin cantani,burdada bir dert kimlik falan cikartmak,degerli seylerin varmiydi cantanda inan senin kadar uzuldum,ne yapalim cana gelecegine mala gelsin de,her seyde bir hayir varmis diyelim.
bende birgun pazarda cuzdanimi unutmustum eve geldim cuzdanim yoktu,oturdum bir guzel agladim,her seyim icindeydi 1 hafta sonra eve bir mektup bir adam bulmus,tel.no.sunu yazmis beni arayin cuzdaniniz bende dedi,aradik ve bulusma yerine gittik cuzdanimi aynen bana verdi,cok dua ettim gercekten allah razi olsun o insandan ben paraya degilde o kadar kartlarima

Izabel canim giden gitti dusrsem unutsam evet belki geri getirirdi ama bunlar cantami komple caldlar dusun icindeki parfume kadar bunlar onemli degil asil tlf ve kartlar beni uzdu cunku telefon numaralarim gitti bulunmasi zor ama ben gene eski tlf numarami satin aldim hic olmazsa beni arayanlara ulasabiliyor tlf numaralarini yeniden kaydetmeye calisiyorum, evet kartlar ve ehliyetim gitti polis 2 aylik gecici kagit verdi ama cikarmak mesele, herseyin hayirlisi olan oldu bunada sukur, yavrun nasil izabel kendine iyi bak gorusmek uzere canim

Songul canim sanada tesekkur ederim yegenim iyilesiyor zaman gerekli daha cok kucuk tabiki kendini toparlamasi zaman alacak, geldimmi ust uste geliyor, Allah baska dert vermesin bunada sukur diyorum, cantam artik bulunmazda icindeki kimliklerimi bulsam yeterli Allah acisada iyi kalpli biri bulup polise teslim etse, oglunun ayagi ne durumda songul dualarim onun icin, Allah sifa versin insallah, gorusmek uzere sevgilerimle

yaaaa kızlar ben size bir tarif sorucaktım bizim bir fransız arkadışımız bize çok hoş bir tatlı yapardı adı benye idi(türkçe yazılışıyla yazdım) tarifi almıştım ama kaybettim bu tarifi bileniniz varmı varsa bir yazarmısınız lütfennnnnnnnnn:çok üzgünüm:

kizlar nerdesin,foruma kimse ugramamis bende kizimdan firsat bulsam yazmaya calisacagim,kendinize iyi bakin hava cok soguk son gunlerde disari cikamiyoruz inan ki

Izabel merhaba canim nasilsin, yavrun esin nasil, ben uzun suredir baglanamadim hem basima gelen aksiliklerden hemde pc arizalandi daha yeni yapildi, sizleri ozledim kendine cok iyi bak canim, selamlar

merhaba gulsibel
bende uzun zamandir girmedin foruma bu aralar kizimin kisiligi belli olmaya basladi hep onunla ilgileniyorum,cok sinirli bu yuzden cok korkuyorum 6 aylik bebek bu kadar sinirli olamaz neyse boyle boyle buyuyecek allahin izniyle
gulsibel kagit islerini halledebildinmi cantan bulunamadi sanirim hic kolay degil allah yardimcin olsun,bu sene izin varmi ne yapacaksiniz yazin hayirlisi olsun ben cok istiyorum ama her sey nasib simdi opuyorum seni kendini fazla ozletme canim.

Izabel kizin icin endiselenme daha bebek cokta yumusak olma kararinda davran cok tatlidir simdi , kagit islemleri ile ugrasmak cok zor, yaz icin bir plan yapmadik henuz kismet bakalim, kendine cok iyi bak kizini operim selamlar

haklisin canim ne yapalim iste bazn dayanamiyoruz istediklerini yapiyoruz.kagit islerindede allah yardimcin olsun canim cok zor bu isler,kendine iyi bak canim gorusuruz.

Izabel guzel bir hafta gecirmeni dilerim, bugun kagidimi cikarmam icin ne istiyorlar gittim fakat once randevu almam gerekiyormus inan sabahtan beri verdikleri numarayi ariyorum surekli repondre cikiyor bir turlu ulasamadim halbuki orada direkt randevu verseler is daha kolay olacak bugunde hicbirsey yapamadan gecti yarin sabah gene tlf etmem gerekiyor nasil halledecegim bende sasirdim hirsizlik olayi en kotu kagitlarim acisindan beni uzdu bunada sukur, seni ve yavrunu opuyorum, sevgilerimle

gulsibel cok uzuldum inan benim bildigin telefonda randevu vermiyorlar,gidip kendin alman gerekiyor,biktim inan bu islerden 2 sene beni surundurduler oturmami almam cok zor oldu,2 sene hep bir korku vardi ya vermeseler diye,ama allaha sukur aldim,
bu gece kizim hic uyumamis babasi soyledi,devamli ayagi ile yataga vurmus ben hic duymadim o kadar yorgunmusum ki,aslinda spor yapmayi biraksam ama birakamiyorum spor beni cok yoruyor,anne oldugumu unutup eski kiyafetlerimi giymeye calisiyorum her neyse bende seni cok opuyorum canim uzme kendini,hayirlisi olsun.

Izabel canim ben bugun tlf edi randevu aldim 17 nisanda gidecegim benim kart alma sorunum olmadi esim fransiz diye ayrica, yenisini cikarmamicin isteyecekleri evraklari hazirladim ama bakalim, bence spora biraz ara ver hem yavrun hem spor zor olur, yuruyerekte zayiflayabilirsin ben spora gitmemistim ama hemen aldigim kilalari vermistim, hem acele etme kilo sorunun oldugunu sanmiyorum, suan yavruna odaklan ve kendine cok iyi bak kilo vermek kolay kafana koyman yeter, guzel gunler dilerim

gulsibel ben songul ismimi degistirirken bazi aksilikler oldu uzun zaman kkya giremedim ama artik burdayim yine gorusuruz iyi gunler

merhaba izabel sen nasilsin ufaklik iyimi çok uzuyomo seni benim için opermisin yine gorusuruz kendine ve ufakliga iyi bak

Songul hosgeldin canim benimde nickim degisti Aysecik artik sanirim anladin, oglun nasil oldu insallah iyilesmistir, sevgilerimle

tesekurederim gulsibel oglum iyilesti çok sukur
eskisigibi kosup oynuyo mutluluklar seninle olsun

Izabel canim nasilsin neler yaptin msn de pek gorusemedik bu aralar esim cok baglandi denk gelemedi kusura bakma, yarin donecek sanirim iyi haftasonu dilerim, opuyorum

X