Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

hos geldin tugbacimm. evet artik medeni durumunu degistirmen gerekiyor canium :KK66:) hala bekar yaziyor hehe .ben pariste calisiyorum. haftanin uc gunu paristeyim.normalde 77 chelles de oturuyorum. sen paristeydin galiba.bir sey olursa gercekten cekinme. bazen insan konusmak ister. kendi dilini bilen biriyle. cunki fransizlar bizim kadar paylasimci degiller . bizler daha duygusalizdir.burdaki en buyuk sikintim arkadasliksizlik olmustu. ilk yil cok sikilmistim.dil yok arkadas yok . ozgurlugum kissitlanmis gibi geliyodu . ilk once turkten alman cok iyi olmus. cunki devletin gonderecegi kursta hic bir sey bilmeden cok zorlanirdin. esinin ince dusuncesi icin tebrik etmek lazim . bir cok insan bunu dusunmez sanslisin.devletin gonderecegi kurs cok iyi aslinda temelini aldiktan sonra tabiki.ara tenefuslerde konusma imkanini bulucaksin belki bir arkadasinda olabilir.ozel parali kurslarda bu imkan pek yok. zaten kurslar 2 saat oluyor. gidiyosun ders basliyo ve cikiyosun .hayatinin yeni sayfasinda sana bol sans

nasil degistiriliyo bilmiyom ama aradikca bulurum tamam degisitirim cnm evet esim cok istiyo ogrenmemi devletin gonderdigi 500 sattlik kurstan sonrada tekrar ozel bi kursa yazilmami istiyo bos durmamai istiyo hatta farnsizcadan sonrada ingilizce kursuna git diyo bilmiyom artik fransizcayi bi ogreniyimde evet cnm arkadas sorunu oluyo birde benim oturudugum yerde pek turk yok apartamanda felan 75 ben 11 bolgesinde ama esmin mazasi yakin saiylir yuruyezrekte gidebiliyorum arada oraya gidiyorum gezip geliyom gorumcem var onunla gorusuyom onunla paylasiyorum sorunum olursa iyi birisi cunki arkadasimda varda fazla gorusemiyom nesim kendi cevresiyle tanistirdi onlarala gorusuyom cnm zaten ev isleri alisveriste bana bakiyo evin ihtyiyaclari market felan onlar bunlar derken gunler geciyo internete fazla oturmaya firsatim olmuyo bazen evin butun isleri sana bakiyo sonucta zor valla :dyemek yap felan filan neyse cnm burdan yazisiriz opuyorum

canim bende iyiyim sukur...ben s.t etiennedeyim size 300 km var yani biraz uzak...insallah en yakin zamanda dili ogrenirsin canim....

himm evet uzakmis cnm olsun buran gorusuruz bizde evet ins cnm ogrenirim valla burda yillarca yasayanlar var hala ogrenemeisler oyle olmak istemiyorum kendi isimi kendim yapamk istiyorum fransizcada zor bi dil neyse canim optm seni

cappadokia nerelerdesin kizzzz nie hic yazman parise gelince unuttun beni optm seni

hoşgeldin nurseay ben henüz fransada değilim ama seneye ordayım inşallah a.s.

a.s.Merhaba arkadaslar aramiza yeni katilanlar olmus

Tuba hosgedlin canim hayirli olsun mutluluklar dilerim.

Bir sure buralara ugramadim profilden yaziyorum bazen sevgiler

tesekkurler neslihancim seneye evleniptemi geleceksin yoksa okul icin falanmi?Eger sorun olursa cevaplayabildigim kadar cevaplarim canim.Fransa'nin neresine geleceksin?Insallah gorusmek uzere hoscakal...

tesekkurler neslihancim seneye evleniptemi geleceksin yoksa okul icin falanmi?Eger sorun olursa cevaplayabildigim kadar cevaplarim canim.Fransa'nin neresine geleceksin?Insallah gorusmek uzere hoscakal...

canım ben evlenip lyon şehrine geleceğim henüz hiçbirşey yapmadık, nişan nikah v.s. bu yaz olacak inşallah sen evli misin... evlenip mi gittin oraya?

Merhaba canim nasilsin? Lyon bana 500 km kadar ama gittim oraya guzel gerci Fransa'nin heryeri ayni ya.Insallah geldiginde sknti cekmezsin cunku eger burda kimsen yoksa ilk basta bir bocalama donemi oluyor hersey basta insanlar buradaki orfler bile sasirtiyor insani yani bana oyle olmustu.Turkiye'nin hangi sehrinden geleceksin?Simdiden evliligin hayirli olsun.sevgiler...

(Neslihan'a)Merhaba canim nasilsin? Lyon bana 500 km kadar ama gittim oraya guzel gerci Fransa'nin heryeri ayni ya.Insallah geldiginde sknti cekmezsin cunku eger burda kimsen yoksa ilk basta bir bocalama donemi oluyor hersey basta insanlar buradaki orfler bile sasirtiyor insani yani bana oyle olmustu.Turkiye'nin hangi sehrinden geleceksin?Simdiden evliligin hayirli olsun.sevgiler

merhaba arkadaslar ben Orléans'ta oturuyorum.1,5 yildir Fransa'dayim.Sevgiler

mrb canim bende paris bolgesindeyim orliansi biliyorum bize 1 saat falan ,zaten bizde orliansdan parise giderken o yol uzerinde oturuyoruz ,etampes arpajon falan bilirsen o bolgede,bu arada hosgeldin aramiza insallah guzel arkadaslik ve dostluk elde edersin tam yerine geldin pisman olmazsin bu siteye uye oldugundan dolayi optum canim gorusuruzza.s.a.s.

(Neslihan'a)Merhaba canim nasilsin? Lyon bana 500 km kadar ama gittim oraya guzel gerci Fransa'nin heryeri ayni ya.Insallah geldiginde sknti cekmezsin cunku eger burda kimsen yoksa ilk basta bir bocalama donemi oluyor hersey basta insanlar buradaki orfler bile sasirtiyor insani yani bana oyle olmustu.Turkiye'nin hangi sehrinden geleceksin?Simdiden evliligin hayirli olsun.sevgiler

Merhaba canım teşekkürler iyi dileklerin için.. ben iyiyim.. sende iyisindir umarım..
Şu an Konya'da yaşıyorum.. Dediğin gibi kültür, dil, din herşey çok farklı ve mutlaka alışana kadar zorluklar yaşanıyordur.. Sen dil öğrenmek için neler yaptın? şimdilik en çok düşündüğüm şey dil öğrenmek..

a.s.

a.s.

evet canim bencde super ben bu aralar pek giremiyorum baya yogun is ehliyet derken ,ne guzel degisik arkadaslar geliyo insan daha mutlu oluyo
sen nasilsin bakalim nasil gidiyo hayat optum canim gorusuruz a.s.

canım nasıl gidiyor ehliyet.. kaç saat araba kullandın? umarım herşey yolundadır a.s.

Merhaba arkadaslar umarim herkesin gunleri arzu ettigi gibi geciyordur aramiza yeni kayilanlar var , bir ara ayarlayabilsek bizde bulussak iyi olur diye dusunuyorum, cogunuz Paris'i biliyor belli bir yerde bulusma olabilir,:içelim:

Tuba bana cekinmeden yazabilirsin sakin kendini yalniz hissetme yeni geldin cunku bende Paris 15 te oturuyorum bir yerlerde birseyler iceriz bana pek uzak degilsin metro ile ulasilabilir cok opuyorum sevgilerŞeniz

Sympathique canim nasilsin direksiyon calismalari nasil gidiyor Allahin iziniyle hayirlisinla basaracaksin, en onemlisi kendine guven, diger konu icin kendini rahat hisset canim sizler ne olursa olsun reelde tanismasakta buradan dostlarim kardeslerimsiniz size destek olableceghim birsey olursa yazin, opuyorum kocaman hemde, sevgilerimleŞeniz

Arkadaslar herzaman ugrayamasamda genede istediginiz birsey olursa ozelden yazin ben size ulasirim burada birbirimize destek olmak icin variz kimse kendini tek hissetmesin sevgilerimle hepinizi opuyorumŞeniz

canım nasıl gidiyor ehliyet.. kaç saat araba kullandın? umarım herşey yolundadır a.s.

canim 10 saat yaptim ilk zamanlar fazla heyecan yapmiyodum cunku sadece direksiyon bendeydi ,simdi pedallarida ben yapiyorum baya zor oluyo panikliyorum ,yanlis yapiyorum ,bide bazi soylediklerini bazen anlayamiyorum hepsi bi arda olunca stres yapiyorum ,insallah bakalim yeniyim ,
senin ehliyet var degilmi guzel kullaniyomusun arabayi ,sen neler yapiyosun bakalm

X