hos geldin tugbacimm. evet artik medeni durumunu degistirmen gerekiyor canium ) hala bekar yaziyor hehe .ben pariste calisiyorum. haftanin uc gunu paristeyim.normalde 77 chelles de oturuyorum. sen paristeydin galiba.bir sey olursa gercekten cekinme. bazen insan konusmak ister. kendi dilini bilen biriyle. cunki fransizlar bizim kadar paylasimci degiller . bizler daha duygusalizdir.burdaki en buyuk sikintim arkadasliksizlik olmustu. ilk yil cok sikilmistim.dil yok arkadas yok . ozgurlugum kissitlanmis gibi geliyodu . ilk once turkten alman cok iyi olmus. cunki devletin gonderecegi kursta hic bir sey bilmeden cok zorlanirdin. esinin ince dusuncesi icin tebrik etmek lazim . bir cok insan bunu dusunmez sanslisin.devletin gonderecegi kurs cok iyi aslinda temelini aldiktan sonra tabiki.ara tenefuslerde konusma imkanini bulucaksin belki bir arkadasinda olabilir.ozel parali kurslarda bu imkan pek yok. zaten kurslar 2 saat oluyor. gidiyosun ders basliyo ve cikiyosun .hayatinin yeni sayfasinda sana bol sans
nasil degistiriliyo bilmiyom ama aradikca bulurum tamam degisitirim cnm evet esim cok istiyo ogrenmemi devletin gonderdigi 500 sattlik kurstan sonrada tekrar ozel bi kursa yazilmami istiyo bos durmamai istiyo hatta farnsizcadan sonrada ingilizce kursuna git diyo bilmiyom artik fransizcayi bi ogreniyimde evet cnm arkadas sorunu oluyo birde benim oturudugum yerde pek turk yok apartamanda felan 75 ben 11 bolgesinde ama esmin mazasi yakin saiylir yuruyezrekte gidebiliyorum arada oraya gidiyorum gezip geliyom gorumcem var onunla gorusuyom onunla paylasiyorum sorunum olursa iyi birisi cunki arkadasimda varda fazla gorusemiyom nesim kendi cevresiyle tanistirdi onlarala gorusuyom cnm zaten ev isleri alisveriste bana bakiyo evin ihtyiyaclari market felan onlar bunlar derken gunler geciyo internete fazla oturmaya firsatim olmuyo bazen evin butun isleri sana bakiyo sonucta zor valla :dyemek yap felan filan neyse cnm burdan yazisiriz opuyorum