Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

Merhaba Tugba Nasilsin Beni Sorarsan Biraz Stresliyim Is Ariyorum Bir Gun Orda Bir Gun Orda Is Yer Isyeri Geziyorum Bu Arada Cocuklar Tatile Girecekler Bulacagim Is Onlara Uygun Olurmu Ne Bileyim Kendimi Yetistirmeye Calisiyorum Haaaa Bide Gurbete Gideceklere Allah Sabir Versin Diyorum Ailenize Cok Bagli Iseniz Biraz Zorlanacaksiniz Anne Baba Sevgisi Ne Es Sevgisine Benzer Nede Cocugunun Sevgisine Ama Zamanla Alisirsin Belki Ozamanda Kendinden Birseyler Kaybetmis Olusun Benim Gibi Gene Bunada Sukur Baaaaaaaay

slm ben istanbulda oturuyorum ama 2 aya önce annemle erkek kardeşimi oraya yolladım hasretle açtım bu sayfayı lyonda onlar arada bende katılırım aranıza kabul ederseniz

selam aysecik sanirim turkiyeye gitmissindir
ben gitmiyorum bu sene iyi tatiler hersey gonlunce olsun

slm bende lyon dan ben gelmeyeli buralar kalabaliklasmis . yeni gelenler slm uzun zamandir giremiyorum kk ye gorusmek uzre .

merhaba gülbahar haklısndırdır canım gurbet zordur neyse bende yasayıp görecem artık ama insallah fazlada özlemem aliemi bide ben pek ayrılmadım ailemden
bana zor olabilir neyse baska sıkıntı vermesın allah mutlu yarınlar öptüm seni

merhabalar bende strasbourg'un yakinlarindayim bende 4seneden beri burdayim evlenip geldim ama hala alisamadim cok zorlaniyorum helede izinede gidemedim su gunlerdede cok zor gunler yasiyoruz bugun 4sene aradan sonra izine gidecektik ama allah nasip etmeyince etmiyo kocam 3gun once cuzdanini dusurup kaybetti tabiki icinde evraklar felan hepsi gitti yani cok kotuyum sizler beni herkezden iyi anlarsiniz cunku sizde vatana hasretsiniz ne yapalim anlayacaginiz bu senede burdayim 2 tane cocugum var ikiside kucuk ve buralarda kimsem yok bir tek tanidik bile arkadaslik dostluk yok cok zorlaniyorum helede bu olaydan sonra nasil sigarim buralara bilmiyorum annemgilde cok kotu oldular onlarda torun hasreti cekip duruyo babam her konusmamazda agliyo buda beni cok uzuyo burayada gelen bidaha donemiyo biliyosunuz burdan nefret ediyorum.

canım bende senin gibi evlenip gidecem parise ama ya cok uzuldum haline neden gelemdın 4 yıldır türkiyeye buynu anlamadım ama inşallah bi mu ize olurda gelirsin opuyorum canını sıkma

hosgeldin aramiza diyeyim once ve kendini nicin bu kadar uzuyorsun.her sey duzelir ve sende buraya alisacaksin bizler gibi .burdan nefret etsekte gidemiyoruz iste gelenler kaliyor . kendini nin dostu kendin olacaksin buralarda gercek dost bulmak gercekten zor onun icin sakin kendini yipratma bulacam diye ,cocuklarin ve esinle mutlu ol onlar senin gercek dostun . turkiyeyede gidememene uzuldum ama seneye gidersin uzme kendini . 5. seneden sonra alisirsin buralara yurtdisina cikanlarin hepsi bu yoldan geciyor uzme kendini bukadar .simdilik hoscakal gorusuruz.a.s.

canim seni gercekten cok iyi anliyorum bende 4 seneden beri burdayim ilk geldigimde 3 sene gidemedim cok bunalmistim bir ara hep agliyordum donelim dedim esime istemedi burda dogmus alismis buralara yapamam orda dedi inan seninle tanisip arkadas olmayi cok isterdim canim ama uzagiz!!a.s.

HEMSERINIZIM bak yasimizda ayniymis iyi anlasirdik senle msn adresin varsa ver konusuruz msn den!!!!!!!!!!

HEMSERINIZIM canim ozel mesaj ayarlarin kapali onu acarsan arada ordanda yazisiriz!!!!

tubacim senin icini karartmis gibi olmayayimda buralar boyle canim.oyle geldigin gibi gidemiyosun izine.hersey disardan gorundugu gibi degil.gecim derdine dusuyo insan.ev aldik duzduk derken borclandik felan iste o yuzden gidemedik kocamin annesigilin yesil pasaportu var o yuzden onlar geliyo senede 3 ay benimkiler gelemiyo.birde gorumcem var yanimda oda burda okuyo.o yuzden kocamin bir sorunu yok.anliyacagin canim buraya gelen pisman bide gelmeyen

tubam takma kafana bu kadar sen edinirsin orda cevre merak etme senden kaCAmaz paris halkı

tubacim kendini ailenden uzun bir sure uzak kalmaya hazirla bence ben ilk geldigimde seneye giderim saniyordum 3 sene sonra gittim ve hayatimda ilk defa babami aglarken gordum!!!!!!!!!
((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…