Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

hayir canim bence senin sansin varmis almissin hemen bende hemen 10 yillik aldim ama etrafimdakiler cok sasirdi benle birlikte gelen gelinler hep 1 yillik aldilar ben 10 yillik sansin olucak birazda!!!!!

ayrica kagitlari eksik olsa hic vermezler 1 senelikte alamazlar eksik kagitla !!!!
bilirsin burda kagitlar onemli!!!!!!!!!!!!!!!

mehaycım merhaba ya haklısın herseye hazırlılkı olarak gidiceksin ama benim nişanlım cok giriş cıkıs yapıyo zaten işi istanbulda oldugu için ben biraz da ona güveniyom ya hayırlısı ama hayatta herseye hazırlıklıyım dedigin gibi belk,de gelemicem ya bn gidemedimki cok zorlastırmıslar görüsürüz optm seni

slm arkadaslar bende pariste oturuyorum bir hafta kadar oldu kk ya uye olali.

nisanlin fransiz vatandasi degilmi tuba burda dogmadimi???

orda dogdu canım ya konsolosluk nikah gunu vermiyo sorun o işte bende turist vizesi alıyım dedim gezmek için ordada nikahımız kıyılsın ama turist vizesinide alamdım canım genc oldugum için bilmiyom nolcak şimdi kayınpederımın yanında calısıyo görünüyom 3 ay felan calısacam sonra işcisi olarak gönderecek ordada nikahım kıyılacak oranın belediyesi nişanlıma demiş nişanlın buraya gelirse kıyarız biz nikahı diye anlayacagın işler birazcık karısık :1hug:öptm canım

canım valla cok ılgınc nısanlın fransız vatandası ve olmuyor ılgıcccc

olsun canım sen uzulme nısanlın fransız vatandasıysa senı almaya mecburlar buraya

YOK BE MEHAY SANIRIM ARTIK FRANSIZ VATANDASLIGI FELAN İŞLKEMİYO hersey cok zorlasmıs nicolas almıcakmıs artık turkleri ben son olurum sanırım:)aman bizde cok merklıyız ulkesıne girmeye sanki:)

sorma valla uyuz seyler ne olucak

evet bencede bende ankaraya vize almaya gittigimde öyle dedim konsolosluktaki adamlar cok gıcık ve uyuz ee sen napıyosun bu yıl gelemiyonmu canım türkiyeye ailenin yanına nese inş gelirsin biz kızlarla yukarıda mesajlasıyoz seni orada hiç göremedim oraya takılmıyon pek sanırım:1hug:

meraba canım su anda turkıyede aılemın yanındayım bır hafta sonra gerı donucem .yukarıya bazen takılırım cok degıla.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…