Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

tubacim benim esim fransiz vatandasi bir sorun cikmadi .
eger esin fransiz vatandasi ise sorun cikmiyor isci ise o zaman biraz uzuyor.kagit islemleri arastirmalar ev kontrolu yinede istek yapmissan en gec 9-10 ayda cikiyor diyorlar .
artik zorlastirdilar canim herseyi oturumunu bile 6 aydan 6 aya veriyorlar ben geldikten sonra boyle oldu bir kac ayla kurtardim ben 10 senelik oturum aldim ...
eger esin isci ise kagitlari eksik vermesin cok onemli ..

işci degil tutkumm oda fransız vatandaşı konsolosluga basvurmus 2008e gun veriyolarmıs 8 aydırda nişanlıyım cok uzamasını istemiyoz orda olsam belediye kıyıyor nıkahı ya gidip nikah kıydıracaz turist pasaportuyla sen fransız vatandaşı oldunmu

insallah canım ya sen zorlandınmı baslarda kayın valıdenler felanda ordamı coluk cocuk varmı

evet canim ben cok zorlandim bir oglum var 3 yasinda ilk iki bucuk sen birlikte oturduk bin pisman oldum gencligim gitti yeni toparliyorum halada birakmadi pesimi malesef ayrilayimda uzak yakin fark etmez dedim karsisina tasindik gerisini bosber iste ...ayri otur bak en guzeli ev ev uzerine kurulmaz derler ya dogru valla .
fransiz vatandasi degilim bu arada

mrb tutkumm neyse canım şimdi iyi olman önemli benim kayınvalıdemler istanbulda görümcem var pariste ama onlada aynı evde oturmayacaz biraz uzak evi önemli olan eşinle iyi anlasmak canım onlada iyi anlasıyosan sorun yok bence tabi aileside önemlide fransızcayı ögrendınmı konusabiliyomusun şimdi kendi ailen ordudamı öpuyorum seni

merhaba corumlu cadı ben tuba bende parise gidicem nişanlım orda şimdi dügünden sonra bende gidicem sen napıyosun alısabildinmi orda yasamaya

mehay canım sorularıma cvp verdigin için cokkk tesekkurler türkiyede hangi şehirde yasıyodun yani nereliisn canım cok optm seni

mrb skye ben tuba naptın okul işine neye karar verdin fransaya gitmeye karar verdinmi mesajlarını okudumda neyse canım selamlarrrrrrrr..........

oglum krese baslayacak onu bekliyorum sonra bende devam edecegim ortam onemli esin evde fransizca konusmasi lazim cekingen olmayacaksin benim sorunum konusulani okudugumu anliyorum ama cevap vermekte zorlaniyorum neyse cozeriz herhalde

selam bende mulhouse dayim yasadigin yer nereye yakin parise mi ?
ne guzel ogrenmissin fransizcayi valla supersin oglum krese basliyacak eylulde bende kursa devam edecegim ...optum mehay tuba gorusuruz

canim yasadigim yer lyona 30-40 dakika LYONA yakin yani!!a.s.:1hug:

mehay canım sorularıma cvp verdigin için cokkk tesekkurler türkiyede hangi şehirde yasıyodun yani nereliisn canım cok optm seni

:1hug:rica ederim canim seni anliyorum heyecanlisin!!ben istanbulda oturuyorum turkiyede !!vee yakinda(agustosta) gidiyorum tatile:dance::sm_cool::teytey:

arkadaslar ben cok cabuk geldim acaba esim askerligini fransada yapti diyemi benim fransiz kimligi icinde sorun cikarmiyorlar normalde cok zor almak acaba bundanmi??birde ben gelir gelmez direk 10 senelik oturum verdiler!! :)))

:içelim:merhaba arkadaslar ben gulbahar fransanin strasbourg sehrindeyim 16 seneden beri fransadayim bu sene izin yok yani turkiyeye gitmeden izin geciricem buda beni acaip derecedegeriyo gidenlere hayirli yolculuklar

mehaycigim esinin fransiz vatandasi olmasi islerinin iyi gitmesine yardimci olmustur artik istek yapma cok zorlandi sarkozy basa gelince boyle seyler dahada zorlasacak

canim yabancilar icin zorlasacak sadece fransiz vatandaslario yine ayni sekilde rahatca getirebilecek canim bence bana direk 10senelik oturum vermelerinin nedeni esimin askerligi burda yapmis olmasi cunku bir arkadasimin eside fransiz vatandasi ona once 1 senelik verdiler cevremde direk 10 senelik alan kimse yok ...sevgiler!!!a.s.a.s.

mehaycım nasılsın canım ben tuba evet ya çok heyecanlıyım iyi yapıyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum fransaya evlenmekle bazen üzülüyorum ailemden ayrı nasıl yaşayacam diye bazende kısmet böyleymiş diyorum işte seninki nasıl oldu görücü usulumu yoksa cıkarakmı nasıl karar verdin ya cokmu soru soruyorum sana kusura bakma meraklıyımdırda burcumunda özelligi zaten ikizler burcuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…