mehaycım nasılsın canım ben tuba evet ya çok heyecanlıyım iyi yapıyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum fransaya evlenmekle bazen üzülüyorum ailemden ayrı nasıl yaşayacam diye bazende kısmet böyleymiş diyorum işte seninki nasıl oldu görücü usulumu yoksa cıkarakmı nasıl karar verdin ya cokmu soru soruyorum sana kusura bakma meraklıyımdırda burcumunda özelligi zaten ikizler burcuyum
meraba tubacim ne demek sor tabi sorarak ogreneceksin.bak imdi benim esim aslinda annemin dayisinin oglu ama onu tanimiyordum sadece ablasini ve abisini taniyordum birde kucuk kizkardesi var 30 yasinda onuda tanimiyordum,15 yasindaydim ablasi evleniyordu dugunune gittik teyzemle oda ordaydi beni gormus begenmis demislerki sira sende sen nasil bir kiz istersin o da beni gostermis ama o gunden sonra ne ben onu gordum ne o beni zaten senelerce bizi birbirimize yakistirip durdular taki ben 20 yasina gelene kadar...birgun dedilerki ...... gelmis evlenmek istiyor kiz bakiyoruz iyi dedim hayirli olsun..demezlermi seni gormek istiyor benilk basta olmaz hayir asla falan dedim!! :))(sonra yelkenler suya indi tabi)babam dediki kizim onun babasi (yani annemin dayisi)cok iyidir oda babasi gibiyse cok iyi biridir git konus bence dedi yok asla dedim babam "sen bilirsin kizim "dedi.birgun anneanneme gitmistim (anneannem halayi oluyor esimin)o da geldi gorunce cok begendim o da oyle tabi:)) konustuk biraz sonra gezdik derken isindik birbirimize ve bidaha hic ayrilmadik o gunden beri:))(o gunden 1 hafta sonra nikahimiz kiyildi)iste boyle canim yani sevdik birbirimizi gorucu usulu sayilmaza.s.a.s.