Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

meraba tubacim ne demek sor tabi sorarak ogreneceksin.bak imdi benim esim aslinda annemin dayisinin oglu ama onu tanimiyordum sadece ablasini ve abisini taniyordum birde kucuk kizkardesi var 30 yasinda onuda tanimiyordum,15 yasindaydim ablasi evleniyordu dugunune gittik teyzemle oda ordaydi beni gormus begenmis demislerki sira sende sen nasil bir kiz istersin o da beni gostermis ama o gunden sonra ne ben onu gordum ne o beni zaten senelerce bizi birbirimize yakistirip durdular taki ben 20 yasina gelene kadar...birgun dedilerki ...... gelmis evlenmek istiyor kiz bakiyoruz iyi dedim hayirli olsun..demezlermi seni gormek istiyor benilk basta olmaz hayir asla falan dedim!! :))(sonra yelkenler suya indi tabi)babam dediki kizim onun babasi (yani annemin dayisi)cok iyidir oda babasi gibiyse cok iyi biridir git konus bence dedi yok asla dedim babam "sen bilirsin kizim "dedi.birgun anneanneme gitmistim (anneannem halayi oluyor esimin)o da geldi gorunce cok begendim o da oyle tabi:)) konustuk biraz sonra gezdik derken isindik birbirimize ve bidaha hic ayrilmadik o gunden beri:))(o gunden 1 hafta sonra nikahimiz kiyildi)iste boyle canim yani sevdik birbirimizi gorucu usulu sayilmaza.s.a.s.

mutlu olmana sevindim canım mehaycım çalısıyormusun orda yoksa ev hanımımı benımkı görücü usulu bende önce istemiyodum kısmet olunca oluyo işte asla gitmem demiştim şimdide pişman deilim insalah ALLAH

tutkummm nasılsın canım ben tuba hayat nasıl gidiyo anlat bakalım
bebek felan varmı nasıl vakit geçırıyosun orada cevre edindinmi optm seni

tuba sen bebek istiyormusun hemen yoksa once dili ogrenip sonrami istiyorsun??

tuba sen bebek istiyormusun hemen yoksa once dili ogrenip sonrami istiyorsun??

nişanlımla hiç konusmadık ama ben dili öğrenmek istiyorum önce bi kalırsa aksar 1 yıl felan düşünmüyorum ama bilmiyorum kısmet vakti gelinvce konuscam nişanlımla cünkü ben orayada biraz alımak istiyıoorum hemen bebek belki pisikolojim bozulabilir deşilmi canım senin gercek isminmi mehayy ? opuyorummm:1hug::dance::dance::dance:

:)) bencede haklisin biraz bekle benim bircok arkadasim var gelir gelmez yaptilar simdi ben catir catir konusurken onlar 2 kelimeyi zor anliyor .cocuklardan dolayi kursada gidemiyorlar!!

:)) bencede haklisin biraz bekle benim bircok arkadasim var gelir gelmez yaptilar simdi ben catir catir konusurken onlar 2 kelimeyi zor anliyor .cocuklardan dolayi kursada gidemiyorlar!!

evet dil çok önemli benim için orada yasamak için buradan görüsürsek haberdar ederim canım seni yani parise gittikten sonrada görüsürüz anlatırız birbirimize ama sanırım sen çalısıyosun:tomato::icecream:

Arkadaslar hosgeldiniz ben Paris'te yasiyorum ne oturum almada nede diger evraklarda hic zorluk cemkedim.
Mehay belki senin cevrendekilerde terslik eksik kagit isi olmustur hele esi Fransiz olupta bir seneleik oturum almalari garip benim on yillik otururum her on yilda bir otomatik uzuyor, bazen eksik kagitlardan dolayi terslik yasanabiliyor,
Tuba seninde hayirli olsun canim insallah mutlu olursun ama gurbet zor bunu kabullenip gelmeni tavsiye ederim, esinin ailesi burdaysa yalnizlik hissetmezsin, zaten gelecegin semt Paris'te 11 ci semt orada Turk cok yabancilik cekmeyeceginden eminim, hersey gonlunce olsun

Nisa17 canim nasilsin umarim iyisindir uzun suredir ugrayamadim, Izabel ilede baglanti uzun zamandir kuramadim oda iyi sanirim, izin yok bu sene demistin ayni karar gecerlimi yoksa degisiklik oldumu, biz kismetse Temmuz'un ilk haftasi
gidecegiz insallah, mutlu gunler tatiller dilerim sevgilerimle

Izabel canim merhaba nasilsin, tatil programiniz varmi gidecekmisiniz simdiden iyi tatiller gorusmek uzere sevgilerimle

Tuba canim ehliyet isini arkadaslarin dedigi gibi gelir gelmez hallet, sonra brada niye almadiniz derler, ehliyeti alis tarihine ulkeye giris tarihine bakiyorlar, sana ozel mesaj gonderemedim mesaj ayarlarin kapali sanirim, hersey yolundadir insallah, sevgiler

cok sevinndim canım yazdıgın için evet gurbet zor zor olmasa bukadarr türkü olmazdı ama kısmette böyleymiş sende paristeymişin canım neresındesın yakınmısın dedigim yere ya benim nişanlım oarda mazagasaı var belkı biliyosunudur exaltasion diyo ya kayınvalıdemelr istanbulda yasıyo ama görümcem var orda bide cok cevre edınmısler orda dogdogo için nişanlım ya canım sıkılmaya fırsatım olmazda işte ailemi cok özlerim okadar ya eşimin iş yerını gıderım yıne vakıt geçirrim ya şiödi beni görümcemdavet ettirecek ben şimdi oraya gidecem eger daveti kabul edilirse sonra ordaki belediyede nikah kıyılacak sonra tekrar türkiyeye gelincek ve dugun olcak sonra gidicem artık ya konsolosluk gun vermedı işte gunu verıyor ama taaa geklecek yaza bizde beklemek istemedık işte böle canım neyse ben cokk konustum opuyorum seni allaha emanet ol:1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…