Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

merhaba ayşecik bende şimdi konyadayım ama parise evlilik yapıcam kısmetse yakında işte nikah işlemlerini halletseydik nişanlım şimdi pariste orda magazası var belkı bliliyosundur magazayı exaltasıon sanırım böyle yazılıyodu ya naıl sende türkiyeden gittin bana anlatsana nasıl?fransızcayı ögrenebildinmi iletişime gecersek sevinirim iyi günler öptm

selam arkadaslar bende yeni uye oldum
6senedir fransadayim gercekten zor burda yasamak bu arada TUBA ehliyet geciyor merak etme ...

Canim alistim ben 4 senedir burdayim dili ogrendim cok zor dil karisik ama ogrenince zevkli cok hirs yaptim ogrendim ise girdim calistim 1.5 sene simdi baska bir ise basliycam kismetse.Burada yasamanin zor yani ailenden ayri olmak birde ben ilk geldigimde ilk 3 sene gidemedim turkiyeye cok zordu benim icin.Canim pariste degilim maalesef saint-etienne'deyim!!

Tubacim ehliyeti gelir gelmez yani 6 ay icinde degistir burda 6 ay i gecerse gecmiyor canim gelince hemen hallet canim

Yani 6 ay i gecerse yeniden ehliyet icin sinavlara girmen gerekecek fransizcada bilmiyorsun cok zor olur senin icin ve cokda pahali canim bunu sakin unutma onemli cunku!!!

tesekkurler canım insallah bende ögrenirim ben zaten baslıcam şimdi trkiyeye oraya gitemeden niye gelemedin ilk 3 sen türkiyeye evli deilmisin orda şimdi oranın vatandasımın

evliligi nasıl yaptın türkiyeden giderken kısaca bahsetsene kendine iyi bak ya konsolosluk felan baya zor oluyo gün vermiyolar mesela işte böylee

canım bana türkiyede al ehliyetini dediler orda degiştirilir dediler kayın pederim öyle dedi bende altım türkiyede ilk gişim oldugu için değiştirilirmiş öptm

merhaba tutkumm evet bana da öyle dedıler bende aldım turkıyede degişir dediler sende mi türkiyeden gittn türkiyenin hangi şehrinden ve şimdi fransanın hangi şehrinde yasıyosun öptm canım seni

Tubacim benim esim fransiz vatandasi oldugu icin ben hemen geldim hic sorun cikmadi bende yakinda vatandasliga gecicem coktan gecmis olmam lazimda bir kagidim eksik.Ilk 3 sene gidemedim cunku birsure kaynanamda kaldik sonra ev tut esya al yerles derken maadi acidan zorlandik o yuzden canim.Biz nikahi dugunden 1 sene once yaptik 1 sene sonra esim geldi dugun yaptik ve beni aldi getirdi buraya.Canim esin fransa dogumluysa hic korkma sorun olmaz sendede!!! sevgiler canim!!!

canim evet alinca degistiriliyor ama buraya geldikten sonra 6 ay i gecerse degistirmiyorlar ben soyleyeyimde yine sen bilirsin!!!

selam tuba ben orduluyum 6 yil bitti parise uzagiz sanirim sen parise geleceksin optum .bu arada dugun ne zaman

Meraba Bende 4 Senedir Yasiyorum Sen Neresindesin Fransanin??

selam bende mulhouse dayim yasadigin yer nereye yakin parise mi ?
ne guzel ogrenmissin fransizcayi valla supersin oglum krese basliyacak eylulde bende kursa devam edecegim ...optum mehay tuba gorusuruz

dügün tarihi belli deil canım işte konsolosluktan gun alınamadı sen nasıl evlendın nikah işleri felan nasıl oldu bahsetsene?

evet tutkumm brn paris merkeze gidicem 11. paris
miş nişanlım orda şimdide işte böyle türkiyeyi kuruttuk taaa parislere:d

X