fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

kız ben neon yeşili al dedim sana maviyimi aldın neyse oda olur acık mavi yaparsın ben pastelin lacivertiyle yapmıstım ya birgun bu tarafa gelinde oje alısverişi yapalım

kız ben neon yeşili al dedim sana maviyimi aldın neyse oda olur acık mavi yaparsın ben pastelin lacivertiyle yapmıstım ya birgun bu tarafa gelinde oje alısverişi yapalım

yeşil miydiii ama neon mavi işime yaradı bugün bir de yaza altına beyaz sürüp harika olcak çok beğendim blogda mı gördümdü o yöntemi nerde gördüm hatırlamıyom ama harika oldu

Selam kızlaarrrr :79: Uzun zamandır takip ediyorum forumu, hatta içimdeki oje canavarı dışarı çıktı diyebilirim, sizler sayesinde Gittiğim her yerde gözlerim farklı ojeler arar oldu. Çok beğendim bu topiği, ve sizin yeteneklerinizi de. Herkes bu konuda çok başarılı. Özellikle youknow ve chocolatestar harikasınız!
Ben genelde açık renkleri tercih ediyorum özellikle fransız manikürü favorim ama koyuları da çok seviyorum. Tırnaklarımı çok uzun kullanamıyorum ama uzun seviyorum Bunlar da benden olsun :78: Açık pembe olan ojem'in rengi tıpkı çilekli puding gibi görünüyor Sally Hansen No: 260.

Dün Kızılay'da dolaşırken tesadüfen çatlayan öje gördüm, hemen üstüne atladım. Ne şirin şey bu yahu :78:
Az önce teyzoşumla nasıl durduğuna bakmak için sürdüm, hemen de fotoğraf çektim. Biraz aceleye geldi sürme işi. Bayıldım ben buna :78:

Bu arada sizinle bayıldığım ojeleri paylaşmak istiyorum. Bunların dış görünüşleri mi yoksa renkleri mi bu kadar cezbetti bilemiyorum, sanırım hem renklerine hemde şişelerine, özellikle eyeko marka olanlara hayran kaldım, sally'lerde jelibon gibi

Son düzenleme:
Nerdeyse hepsini gördüm ellerin hepsi birbirinden güzellerrr, ben de yapması çok eğlenceli olan water marble yani ebruli çalışmasını denediğim bi foto ekliyim. Makinem biraz kötü ellerimi ojeleri tam temizlemeden ekliyorum dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…