cnm bu gabrininin mavisi kendi yaptıgım daha acık buz gibi bu hafta blogumda mavi haftasıydı yani hep mavi suruodum bu haftda kırmızı olck
kizlar bu rengni bilindik markalardan numarasini bilen var midir?
kizlar bu rengni bilindik markalardan numarasini bilen var midir?
ooo renge göre mi değişiyor hafta hafta harikaaagözlüksüz baktığım için değişimi fark etmemişim, you know yerine blog sitesi varmış artık, oraya da bakem ilk fırsatta ben daha önce you know diye bakındımdı ama bulamadımdı
benim ekrandan beyaz görünüyor o renk ama, o kıyamda beyazım olmadı hiç
bu renkte tam oje yok ama pastel beyaz al içine 3 damla pembe damlar salla al sana bu oje
evet cn deiştirdim bakmak istrsen
TIRNAKLAR FORA
inanmıyorumm, hayallergerçekolsa sen miydinnn, ilk kafaya taktığım günler aradıydım google'da birkaç blog, burayı da görmüştüm birkaç ojeden hatırladım, ay çok sevindim tek tek incelerim artık, ama yorum yazamadım, hotmail profilinden olmuyor sanırım ya da ben beceremedim
evet benimellerimden demi tanımadın kusum kendine hotmail profili accan mail adresi dısında ordan yazcan yorum
mail dışında profil de mi oluyor bacım :26: bir yol göster yav nerden edilcek, ilk defa bloga yorum yazam dedim onu başaramadım :120:
bende o kadar göz olaydı, başka meslekte olurdum you knowummdaha sizleri bile tanımıyodum ki ilk günler bi hışım baktımdı bloglara google dan bulduğum sonra buraya sabitlendim işte
canım www.blogspot.com a gir ordan kendine msn adresinle hesap ac grisi kolay zaten yönlendirio seni
markası, nosu kaçtır bu güzelliğinnn, yoksa kendin mi yaptın deren???
yanlıs biliosam affedin flormar neon olabilir
markası, nosu kaçtır bu güzelliğinnn, yoksa kendin mi yaptın deren???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?