• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

paradoxal benzeri olan pastel bende mor gibi durdu sanki :26: ışıktan mı acaba
$Görüntü0115.jpg

$Görüntü0102.jpg

bu holo ojeleri nerden bulabilirim hiç bi yerde göremedim :44:

türkiyede eminönunde vardı cnm ama kalmadı artık gitti gidiyorda catherine arley holo ojeleri satılıyor 20 renk ben aldım ama almak istersen en guzel hangileri söyleyebilirim

deli almıs hemen:27: çok guzel olmus ama canım sana bir öneri bence tırnaklarını kut törpüle daha güzel görunur

evet yaa diplerin düzgün olması için nasıl sürüyorsunuz. çok dibe sürünce ete bulaşıyor onu temizliyim derken trnaktaki çıkıyor. nasıl yapmak lazım düzgün olması için

evet yaa diplerin düzgün olması için nasıl sürüyorsunuz. çok dibe sürünce ete bulaşıyor onu temizliyim derken trnaktaki çıkıyor. nasıl yapmak lazım düzgün olması için

süre süre alısırsın cok dibe surme az geriden basla surmeye daha duzgun durur

ben de acemiyim ama pratik bir yöntem okumuştum internetten: diplere doğru da sürsen işine yarar sanırım.

ıslak mendilleri açıkta bırakıp, ya da kalorifer üzerinde kurutuyorsun. sonra ihtiyacına göre kesiyorsun bunları. törpüye bir iki kat saracak şekilde. aseton damlatıp tırnak etlerini kolayca temizleyebilirsin.... yazıyordu.

ama ben o mendilleri kurutup, ince şeritler kesip, törpüyü kalem gibi tutup ucu mendille kapanacak şekilde asetona batırıp kalem gibi temizliyorum. o şeritleri bir sağ bir sola kaydırıp temiz yerleriyle silebiliyorsun.

karışık gibi ama deneyince kolay olduğunu görürsün :34:

Back