• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

Bunlarda benim ellerim (:

Kırmızı olan Flormar Plus quartz 48 numara
diğeri de alix avien 230 numara :)

Eklentiler

• $ezgi0442_001.jpg
    $ezgi0442_001.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 59
kuzucan bak bakim beyazmı ellerim
TIRNAKLAR FORA

benim ellerimde esmer ama her renk yakısıyor diyorlar

gerçektende çok güzel:52::52: demekki sorun bende:26: ya bende bu disklerden de istiyorum ama Samsunda daha yok sanırım:44::44: ben daha oje sürmüyecem yoksa sizin ki gibi birine hakeret olur:52::52: çok muhteşem şeyler yapmışınız:nazar::nazar:

Son düzenleme:
canım onlar zaten hiçbiryerde yok satısları birtek internet uzerinde var

alısınca her elede aynı surebiliyorsun hatta bazı fotolarda sağ elimde var pek ayırt edilmiyor zaten o ojede OPİ The Show Must Go ON

İnternetten alışveriş yapıyorum ama sadece bir oje için yapmam heralde neyse tatlım sağol yine de. Bloguna baktım çok güzel, emeğine sağlık.:8:

selene- woo anam ne çok marka varmış, ay bu woo da süpeeer :120: istiyommm :84:

bu erkul kozmetik nerde taksim'de bana da diyin yav, hep konuşuyorsunuz :84:

bu woo nerde satılıyooo :84:

woo ları ben eminönunden aldım erkul kozmetik bakırköydede var meydanda birde taksimde istiklalde işte galatasaray lisesini gecince tunele dogru giderken house cafe fln var sol tarafta

woo ları ben eminönunden aldım erkul kozmetik bakırköydede var meydanda birde taksimde istiklalde işte galatasaray lisesini gecince tunele dogru giderken house cafe fln var sol tarafta

eminönü'ne yılda 1 bile yolum düşmüyor diyebilirim ama aklımda olsun, belki oje uğruna yolumu düşürebilirim, nerelerde oluyor böyle şeyler eminönünde, mısır çarşısında değil di mi :78: eskiden boncuk falan satılan yerler vardı tahtakale tarafında oralarda mı yoksa:44:

taksim'dekini yeri kolaymış ben niye dikkat etmemişim hiç :84: oje manyaklığı yeni başladığı için belki de :1: bakırköy'e de arada yolum düşüyor meydan dediğin yukarıda C&A bir de sevil parfümeri falan var o taraf mı, ben Anadolu'dan cahal yorgun :78:

bakırköyde sevilin yanı fln sayılır ca nın hizasında eminönundede nasıl anlatsam rozetciler nerde de sor orda satılıyor o sokakta

100_1498.jpg

bu diğer topiğe eklediğin kendi yaptığın mavi mi, orcinal mi canım, çok hoş yaaa :nazar::nazar:maviye taktın bu ara çatlatıyorsun insanı:84:

cnm bu gabrininin mavisi kendi yaptıgım daha acık buz gibi bu hafta blogumda mavi haftasıydı yani hep mavi suruodum bu haftda kırmızı olck

Back