Görgüsüzce mi davranıyorum

ekran fotonuzu değiştirdiğinizi farkedecek kadar işsiz demek ki iş arkadaşlarınız. bu kadar hayatsız insanların dediklerini kafanıza takmayın.
yaşadığınız şehirde mi çalışıyorsunuz?
tayin falan isteme durumunuz yok mu?
telefonumun değil iş yeri ana ekran resmim i eleştirdiler

kafanıza devekuşu tüyü takıp da gezseniz önemli olan sizin hissettiğiniz ve hissettirdiğiniz. siz bu yaptıklarınızı kendinize yakıştırmadığınız sürece dısarıdaki insanlara da eğreti gelecek. yaptığınız seylere beğenerek ve kendinize yakıştırarak yapın. evet baskasından özenmek biraz itici olabilir ama yaptığınız seyleri kendi tarzınıza uyarlayıp, kendi mizahınızla tasıyabilirsiniz.

ayrıca sanki diğer insanlar çok matah 😂 bosversrnize ya hu, yasayın işte
doğru önemli olan benim onu sindirmem belki içten içe bana da abartı geliyor yada zaman zaman bu benim hayatım diyorum snuç beni her zaman terapi almam gerektiğine götürüyor

Bir terapi . Sizi kendinizi başkalarına sevdirme zorunluluğuna iten veya ozguvensiz parcaniz hangisi mesela siz hangi şema türüne giriyorsunuz terapist bunu bulur ve üzerinde calisirsiniz
hemen bakıyorum teşekkür ederim

Yaptiklarinizi, aldiklarinizi kimsenin gözüne sokmuyorsaniz bilinçli olarak bu görgüsüzluk degil kendinle ilgilenmek.
Amcaniz, dayiniz, ebeniz nineniz kendi çocuklari için gayet konya ovasi kadar geniş bir hayat sunuyordur emin olun o yüzden onlarin ne diyeceklerini çokda umursamayin.
Benim annemde böyleydi, üstüne üstlük gercekten herkes herşeyi eleştirirdi.
Şimdi eleştirenlerin kendi çocuklarina bakiyorum da gayet modernleşmiş bizi eleştirenler o yüzden takmayın nasıl istiyorsaniz öyle yaşayın.

Yaptiklarinizi, aldiklarinizi kimsenin gözüne sokmuyorsaniz bilinçli olarak bu görgüsüzluk degil kendinle ilgilenmek.
Amcaniz, dayiniz, ebeniz nineniz kendi çocuklari için gayet konya ovasi kadar geniş bir hayat sunuyordur emin olun o yüzden onlarin ne diyeceklerini çokda umursamayin.
Benim annemde böyleydi, üstüne üstlük gercekten herkes herşeyi eleştirirdi.
Şimdi eleştirenlerin kendi çocuklarina bakiyorum da gayet modernleşmiş bizi eleştirenler o yüzden takmayın nasıl istiyorsaniz öyle yaşayın.
doğru çoocukluktan bize uyuguladıkları psikolojik şiddet aşmak lazım ama öyle kendi kendine olmuyor

15-16 yıldır kamudayım ve kırmızı rujum ile ojemden asla vazgeçmem,çok sık kullanırım. Bazen bana göre çok güzel olan bir kıyafet arkadaşlarıma kötü gözükebiliyor ayy ne giydin yine Allah seni diyebiliyorlar ama ben bunu sevdim diyip aldırmıyorum hatta onlarla birlikte kendimle dalga da geçiyorum :KK6: Kendimi seviyorum de bak keyfine.:KK36:

15-16 yıldır kamudayım ve kırmızı rujum ile ojemden asla vazgeçmem,çok sık kullanırım. Bazen bana göre çok güzel olan bir kıyafet arkadaşlarıma kötü gözükebiliyor ayy ne giydin yine Allah seni diyebiliyorlar ama ben bunu sevdim diyip aldırmıyorum hatta onlarla birlikte kendimle dalga da geçiyorum :KK6: Kendimi seviyorum de bak keyfine.:KK36:
Ay ne güzel bayılıyorum tabi böyle kendi sistemini oturtmuş kadınlara sanki kim ne dese yapsa umrunda olmaz umarım bende daha da iyileştiririm durumları

Bu soruyu sormak size özgüvensiz olduğumu düşündürebilir benim özgüvenle ilgili problemlerim hep var oldu , konumuza gelecek olursa , ben hayatımı değiştirmek için hep mücadele ettim ,ev kızı iken dışarıdan okudum ettim iş hayatına atıldım , tabi hayatımda yapmak istediklerimi yapma fırsatı elde ettim ama sanki bana göze batıyormuş gibi geldi bunlar gezip foto atmak , güzel kıyafetler almam , tırnak hep istiyordum dün yaptım yeni yıl gelmişken kırmızı olsun dedim yine çok göze batıyor , gibi şeyler ikincisi de yeni tanıştığım insanlara kendimi sevdirme ihtiyacı hissediyorum bunun için çaba sarfertiğimi fark ettim , her iki durumdan da rahatsızım ben bu değilim değişmek istiyorum
Sen değil çevren problemli.

Bu soruyu sormak size özgüvensiz olduğumu düşündürebilir benim özgüvenle ilgili problemlerim hep var oldu , konumuza gelecek olursa , ben hayatımı değiştirmek için hep mücadele ettim ,ev kızı iken dışarıdan okudum ettim iş hayatına atıldım , tabi hayatımda yapmak istediklerimi yapma fırsatı elde ettim ama sanki bana göze batıyormuş gibi geldi bunlar gezip foto atmak , güzel kıyafetler almam , tırnak hep istiyordum dün yaptım yeni yıl gelmişken kırmızı olsun dedim yine çok göze batıyor , gibi şeyler ikincisi de yeni tanıştığım insanlara kendimi sevdirme ihtiyacı hissediyorum bunun için çaba sarfertiğimi fark ettim , her iki durumdan da rahatsızım ben bu değilim değişmek istiyorum
Yaptıklarınız gayet doğal şeyler tabi kendinizi insanlara sevdirmek için çaba göstermeniz dışında herşey normal yani

Insanlara kendini sevdirmeye calisan insanlarin gecmiste yeteri kadar sevilmedigi, takdir edilmemis goze gorunmeyen bi kisi gibi yorumluyorum ben. Bu soyledigim yanlis anlasilmasin, surekli surekli olan icin gecerli. Iste soyle yapimde beni sevsinler gibi dusuncelerle yasayan insanr icin diyorum.

Evet iş arkadaşlarım geçen hafta ekran fotoğrafımı değiştirdim onu eleştirdiler , sanırım sağlam bi psikolojik desteğe ihtiyacım var , yorumunuz için teşekkür ederim
Ekran fotoğrafı değiştirmenizi iş arkadaşlarınız nasıl eleştirdiler? Ne dediler mesela? Yani ben bugüne kadar hiçbir iş arkadaşımın ekran fotoğrafının değiştiğini farketmedim de… (onların da benimkini ettiğini sanmıyorum)

Ben 30 yasindan sonra sunu anladimki ne zaman olucegimiz belli degil. Sanirim yas ile alakali cunku oncesinde gunluk yasardim sonra bi olgunlastim nasi olduysa 😂 valla hayata bir kere geliyoruz. İster tirnak yaptiririm ister gezerim ister okurum kime ne. İstedigim hayatta istedigim gb yasarim. Hic rahatsizlik hissetmeyin. Etrafimizdaki gereksiz insanlar hakkimizda gereksiz yorumlar yapmak icin varlar. Su etraftakiler ne der hakkimda ne dusunur die yasamayi biraktigimiz noktada ozgurlesiyoruz. Benim icin cok da onemli olmayan biri beni sevmese ölmem. İcinizden nasil geliyorsa oyle yasayin..

Aldıklarını, yaptıklarını sürekli anlatıp göze sokmuyorsan bu görgüsüzlük değil.Sosyal medyadada on bin tane fotoğraf paylaşmıyorsam, atarlı giderli kibirli paylaşımlar yapmıyorsan bu da görgüsüzlük değildir.Kazandigini tabiki de yiyip giyip iceceksin.Kendini sevdirmek içinde insanları aşırı onlarında gelirini aşan hediye filan işine giriyorsan o da problemli bir durum.Onu da ancak psikolojik destek alarak asarsın.Ya da çok güzel kişisel gelişim videoları var.Azimli birisin YouTubeda Tülay kök mavi odada eğitimleri var onlara katil çok faydalı.Cok cüzi bir ücreti oluyor ama disiplinli bir şekilde videolara çalışırsan bu davranışlarının duygularının temelinde yatan nedenleri bulmana yardımcı olur.

Kendini sevdirmekten kastın nedir? İyi geçinelim, iyi anlaşalım kafasıyla güleryüzlü davranmaya sohbet etmeye çalışırım. Arkadaş da olabiliriz tanışalım düşüncesiyle yaklaşırım. Burda bir problem yok bence. Ama sana sempati duysunlar diye sevmediğin müziği dinliyormuş gibi konuşuyorsan, giymediğin markaların sitelerini inceliyorsan, onlar bir yere davet etti diye başka planını bozuyorsan orda sıkıntı var demektir.

Bravo severim hırslı azimli insanı ne güzel herşeyi değiştirebilmeniz.Terapi alın özgüven eksikliği için.İstediginizi giyin ayrıca.Siz neler başarmışsiniz öyle.Görgüsüz bı tarafinizi goremedim.Sizi paramla döverim diyen Avrupa Yakasının Şahika Koçarslanı bile görgüsüz gelmiyor bana 😂Şahsen

Bir nevi aynı yollardan geçmişiz, tamamen kendi emeğimle sahaftan aldığım kitaplarla üniversite sınavlarına girip okulu bitirdim yıllarca özel sektörde çalışıp ardından atandım.
Sizi bazı noktalarda anlayabiliyorum misal yeniyıl için ağaç aldım evimi ona göre dizayn ettim ona göre fincanlar aldım paylaşım yaparken ben de sizin gibi acaba çok mu görgüsüzce duruyor diye düşünüyorum ama o kahve sunumunu hazırlamak arka planı ayarlamak çok keyif veriyor bana.
Kimsenin ne düşündüğünü umursamayın derim paylaşmak sizi mutlu edecekse paylaşın.
Tebrik ediyorum sizi başardığınız her şey için.💕🙏🏻

X