Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendim yaptım cnmDeneme amaçlı yapmıştım ama ortaya çıkan renk muhteşem oldu . Beyazla füme rengini karıştırdım . Akşam eve geçince tam numaralarını yazarım.
![]()
Eki Görüntüle 137560 Eki Görüntüle 137561 Eki Görüntüle 137562 Eki Görüntüle 137563
Benim ELim sadeee ve Şiiriin![]()
eeeeeee,
ELim hakkında yoRuumm ):
eller değil de ojeler hakkında yorum yapıyoruz aslında:26: farklı renklerde tonlarda ojelere dadanmış durumdayız, şahsen french yapmıyorum/sevmiyorum o yüzden yorum yapmadım![]()
yok onu aldım ama ben sen dedindi ya hani bi renk etcem onunlabu daha koyu clairesya da sevilla falan mı acep hiç görmedim burengi çünkü
bu arada claires bulamıyorummm :84: Bağdat Caddesi ve İçerenköy Carreforu AVM'de yok listede olduğu halde, caddedeki kapanmış daha doğrusu
![]()
kız ben neon yeşili al dedim sana maviyimi aldın neyse oda olur acık mavi yaparsın ben pastelin lacivertiyle yapmıstım ya birgun bu tarafa gelinde oje alısverişi yapalım![]()
flormar 35
![]()
fümeyle o mavi nasıl oldu yav, bekliyorum numaraları![]()
Cnm;
flormar 310 beyazı ile
flormar 398 füme rengini karıştırdım .
hah işte bana böyle pırıltısız renklerle gelin![]()
true color serisi mi bu, bir de üzerinde matlaştırıcı var mı doğal halimi çok güzelll yaaa
![]()
supershıne 35 canım matmı kız baksana parlıo![]()
ekran yamuk mu yaptı acep yineparlak seviyom o diil simli mimli sevmiyom ben cnm ya :78:
simli bende cok hoslanmıyorum ama guzel olanları sürerim yani![]()