Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendim yaptım cnm Deneme amaçlı yapmıştım ama ortaya çıkan renk muhteşem oldu . Beyazla füme rengini karıştırdım . Akşam eve geçince tam numaralarını yazarım.
Eki Görüntüle 137560 Eki Görüntüle 137561 Eki Görüntüle 137562 Eki Görüntüle 137563
Benim ELim sadeee ve Şiiriin
eeeeeee,
ELim hakkında yoRuumm ):
eller değil de ojeler hakkında yorum yapıyoruz aslında:26: farklı renklerde tonlarda ojelere dadanmış durumdayız, şahsen french yapmıyorum/sevmiyorum o yüzden yorum yapmadım
yok onu aldım ama ben sen dedindi ya hani bi renk etcem onunla bu daha koyu clairesya da sevilla falan mı acep hiç görmedim burengi çünkü bu arada claires bulamıyorummm :84: Bağdat Caddesi ve İçerenköy Carreforu AVM'de yok listede olduğu halde, caddedeki kapanmış daha doğrusu
kız ben neon yeşili al dedim sana maviyimi aldın neyse oda olur acık mavi yaparsın ben pastelin lacivertiyle yapmıstım ya birgun bu tarafa gelinde oje alısverişi yapalım
flormar 35
fümeyle o mavi nasıl oldu yav, bekliyorum numaraları
Cnm;
flormar 310 beyazı ile
flormar 398 füme rengini karıştırdım .
hah işte bana böyle pırıltısız renklerle gelin true color serisi mi bu, bir de üzerinde matlaştırıcı var mı doğal halimi çok güzelll yaaa
supershıne 35 canım matmı kız baksana parlıo
ekran yamuk mu yaptı acep yine parlak seviyom o diil simli mimli sevmiyom ben cnm ya :78:
simli bende cok hoslanmıyorum ama guzel olanları sürerim yani