• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

100_1538.jpg

5402047076_d93811d906_m.jpg

isaret parmagimin tirnagi malesef kirildi.. kisacik kaldi..
serce tirnagima da simli surmeyi seviyorum..

Son düzenleme:
5398598727_06d60b41dd.jpg

kizlar bu rengni bilindik markalardan numarasini bilen var midir?

cnm bu gabrininin mavisi kendi yaptıgım daha acık buz gibi bu hafta blogumda mavi haftasıydı yani hep mavi suruodum bu haftda kırmızı olck

ooo renge göre mi değişiyor hafta hafta harikaaa:52: gözlüksüz baktığım için değişimi fark etmemişim, you know yerine blog sitesi varmış artık, oraya da bakem ilk fırsatta :34: ben daha önce you know diye bakındımdı ama bulamadımdı :1:

benim ekrandan beyaz görünüyor o renk ama, o kıyamda beyazım olmadı hiç :5:

5398598727_06d60b41dd.jpg

bu renkte tam oje yok ama pastel beyaz al içine 3 damla pembe damlar salla al sana bu oje

ooo renge göre mi değişiyor hafta hafta harikaaa:52: gözlüksüz baktığım için değişimi fark etmemişim, you know yerine blog sitesi varmış artık, oraya da bakem ilk fırsatta :34: ben daha önce you know diye bakındımdı ama bulamadımdı :1:

benim ekrandan beyaz görünüyor o renk ama, o kıyamda beyazım olmadı hiç :5:

evet cn deiştirdim bakmak istrsen
TIRNAKLAR FORA

bu renkte tam oje yok ama pastel beyaz al içine 3 damla pembe damlar salla al sana bu oje

evet cn deiştirdim bakmak istrsen
TIRNAKLAR FORA

inanmıyorumm, hayallergerçekolsa sen miydinnn, ilk kafaya taktığım günler aradıydım google'da birkaç blog, burayı da görmüştüm birkaç ojeden hatırladım, ay çok sevindim tek tek incelerim artık, ama yorum yazamadım, hotmail profilinden olmuyor sanırım ya da ben beceremedim:(:5:

inanmıyorumm, hayallergerçekolsa sen miydinnn, ilk kafaya taktığım günler aradıydım google'da birkaç blog, burayı da görmüştüm birkaç ojeden hatırladım, ay çok sevindim tek tek incelerim artık, ama yorum yazamadım, hotmail profilinden olmuyor sanırım ya da ben beceremedim:(:5:

evet benim :52: ellerimden demi tanımadın kusum kendine hotmail profili accan mail adresi dısında ordan yazcan yorum

evet benim :52: ellerimden demi tanımadın kusum kendine hotmail profili accan mail adresi dısında ordan yazcan yorum

mail dışında profil de mi oluyor bacım :26: bir yol göster yav nerden edilcek, ilk defa bloga yorum yazam dedim onu başaramadım :120:

bende o kadar göz olaydı, başka meslekte olurdum you knowumm :9:daha sizleri bile tanımıyodum ki ilk günler bi hışım baktımdı bloglara google dan bulduğum sonra buraya sabitlendim işte :1:

mail dışında profil de mi oluyor bacım :26: bir yol göster yav nerden edilcek, ilk defa bloga yorum yazam dedim onu başaramadım :120:

bende o kadar göz olaydı, başka meslekte olurdum you knowumm :9:daha sizleri bile tanımıyodum ki ilk günler bi hışım baktımdı bloglara google dan bulduğum sonra buraya sabitlendim işte :1:

canım www.blogspot.com a gir ordan kendine msn adresinle hesap ac grisi kolay zaten yönlendirio seni

yanlıs biliosam affedin flormar neon olabilir :27:

yok onu aldım ama ben sen dedindi ya hani bi renk etcem onunla :9: bu daha koyu clairesya da sevilla falan mı acep hiç görmedim burengi çünkü:56: bu arada claires bulamıyorummm :84: Bağdat Caddesi ve İçerenköy Carreforu AVM'de yok listede olduğu halde, caddedeki kapanmış daha doğrusu:5:

Back