• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

100_1686.jpg

bornprettystore'dan alıveriş yaptım fakat ayrıntılı olarak hiçbir yerde bir açıklama bulamadım.
22 ocak'ta şu 12'li desen disklerinden sipariş verdim ama hala ulaşmadı bana takip numarasıylada sorguladım 25'inden sonra herhangi bir işlem görünmüyor. Sipariş veren arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Nerdeyse hepsini gördüm ellerin hepsi birbirinden güzellerrr, ben de yapması çok eğlenceli olan water marble yani ebruli çalışmasını denediğim bi foto ekliyim. Makinem biraz kötü ellerimi ojeleri tam temizlemeden ekliyorum dayanamadım :21:

yaz için çok hoş bu çalışma :nazar:
ama bunu yapmak çok zoooorrr:84: nette görmüştüm birisi anlatmıştı fotolarla ama çok zor göründü bana:84:

2 gündür sayfayı yenileyip duruyorum ama foto görünmüyor skopça :5:

bu ne marka kaç numara acaba, flormar 11 mi 14 mü 16 mı buna benzer bi renk vardı bende ama, çok hoş alabilir miyim kimliğini:9:

konuyla alakasız bıraz ama tırnak baskısı için disk satan bır yer varmı

googleye özgurce pazarlama yazıorsun ordan butun bilgilere ulasıyorsun :27: bsk satan yerlerde var ama zamanla çizilme ve bazılarında desen oyulmamıs oluyor birde born pretty store var burdanda bakabilirsin

Back