Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al sende kuzum valla clairesin minik şişesine 3 tl verecegine 9 tl buna ver kocamannnn bak bunu yapmak istiosan krem rengi oje içine yani şu flormar 95 bunun içine pembe dök az calkala al sana bu oje bak buda flormar 95 ayrıca tırnaklarım takma deil sen sormadan sölim
]
yok ben alıştım sizlerin orcinal tırnaklara ama sananlar olur o kadar uzatma şansım yok benim ya klasörlerle haşat ederim aceleyle ya da yemek yaparken
aman dur diyeyim.
süper ya yemek tariflerini bırakıp oje tariflerini yazayım ben bi kenara, ama harika oluyormuş yaaa, henüz bir kendi üretimim ojem var inşallah tarif aldıkça çoğaltıcam
al sende kuzum valla clairesin minik şişesine 3 tl verecegine 9 tl buna ver kocamannnn bak bunu yapmak istiosan krem rengi oje içine yani şu flormar 95 bunun içine pembe dök az calkala al sana bu oje bak buda flormar 95 ayrıca tırnaklarım takma deil sen sormadan sölim
kuzucan bak bakim beyazmı ellerim
TIRNAKLAR FORA
benim ellerimde esmer ama her renk yakısıyor diyorlar
you_know hem tırnakların hem de oje renklerin çok güzel. Hepsini ama hepsini çok beğendim. Sürme konusunda da çok yeteneklisin. sağ elinin tırnaklarına da aynı şekilde sürebiliyor musun? Ben pek beceremiyorum. Gerçi çok sık oje kullanmıyorum. Heralde tecrübeyle alakalı.