• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

$11.jpg $140120111436.jpg

Bunlardan benim :) :17:

al sende kuzum valla clairesin minik şişesine 3 tl verecegine 9 tl buna ver kocamannnn:27: bak bunu yapmak istiosan krem rengi oje içine yani şu flormar 95 bunun içine pembe dök az calkala al sana bu oje :27: bak buda flormar 95 ayrıca tırnaklarım takma deil sen sormadan sölim :27:

Foto%C4%9Fraf-0005jag.jpg

Foto%C4%9Fraf-0004dmj.jpg

al sende kuzum valla clairesin minik şişesine 3 tl verecegine 9 tl buna ver kocamannnn:27: bak bunu yapmak istiosan krem rengi oje içine yani şu flormar 95 bunun içine pembe dök az calkala al sana bu oje :27: bak buda flormar 95 ayrıca tırnaklarım takma deil sen sormadan sölim :27:

]

:60: yok ben alıştım sizlerin orcinal tırnaklara ama sananlar olur :1: o kadar uzatma şansım yok benim :27: ya klasörlerle haşat ederim aceleyle ya da yemek yaparken :9:

aman dur :nazar: diyeyim.

süper ya yemek tariflerini bırakıp oje tariflerini yazayım ben bi kenara, ama harika oluyormuş yaaa, henüz bir kendi üretimim ojem var inşallah tarif aldıkça çoğaltıcam :52::52:

:60: yok ben alıştım sizlerin orcinal tırnaklara ama sananlar olur :1: o kadar uzatma şansım yok benim :27: ya klasörlerle haşat ederim aceleyle ya da yemek yaparken :9:

aman dur :nazar: diyeyim.

süper ya yemek tariflerini bırakıp oje tariflerini yazayım ben bi kenara, ama harika oluyormuş yaaa, henüz bir kendi üretimim ojem var inşallah tarif aldıkça çoğaltıcam :52::52:

ya benim dogustan sans işte uzun tırnaklarım parmaklarım :12: :52: kırılmazdıda bliyormusun ama gecen hafta tek tek kırıldılar :44: nazar deydi

Foto%C4%9Fraf-0005jag.jpg

Foto%C4%9Fraf-0004dmj.jpg

kac kat suruyorsun ojeyi sen youknow???
bunun rengi de harika durmus bu arada...
burda en azindan kac kat surdun?
:12:

yaa çok güzel ellerin tırnakların you_know:nazar::nazar: ellerinde beyaz sanırım ondan çok yakışıyo benim ellerim esmer her renk yakışmıyo:43:

you_know hem tırnakların hem de oje renklerin çok güzel. Hepsini ama hepsini çok beğendim. Sürme konusunda da çok yeteneklisin. :nazar: sağ elinin tırnaklarına da aynı şekilde sürebiliyor musun? Ben pek beceremiyorum. Gerçi çok sık oje kullanmıyorum. Heralde tecrübeyle alakalı.
Son olarak yukarıdaki ojenin markası ve nosunu yazabilir misin?

Son düzenleme:
Back