• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

mixed.jpg

çok harika renkler bunlar yaaa nedir markası ojelerin?

kujumzemuszemus
panter gibi yapmışın patileriniaklinialirimsmilehırrrraklinialirimsmile
yirim senin bakımlı dırnaklarınıŞeniz
renkli ojelerde sür çiçeğimolumunekankayizsmile

kujumzemuszemus
panter gibi yapmışın patileriniaklinialirimsmilehırrrraklinialirimsmile
yirim senin bakımlı dırnaklarınıŞeniz
renkli ojelerde sür çiçeğimolumunekankayizsmile

ölürüm sana ben
ay bu çok arabesk oldu
yaşarım sanaa ben meleğimm-tatlicadiarzu-
süreyim de koyarım cnımmm

youknooow bu sonuncusunun markası ve numarası ne?
harika harika harika yaaa :))

youknooow bu sonuncusunun markası ve numarası ne?
harika harika harika yaaa :))

canım booty holo 10 numara ama bunlar uretimden kaldırılmıs eminönnde biyerden aldım mısır carsısından cıkınca sola dönceksin sag kolunun uzerinde zaten yerde kapanıyor dun gidip arkadaslarımada aldm bundan kalmadı sadece yeşil tonlarından kaldı :gitme:

bundan ben de aldım.çok güzel tatlı bir rengi var.ama bende bu kadar güzel durmuyor:kedi:
dün birkaç elegant buldum, ama fazla renk seçeneği yoktu.

bir de ben tırnak ve tırnak etleri bakımını nasıl yapıyorsunuz onu merak ediyorum.kullandığınız ürünler nelerdir?
benim ellerim ve tırnak kenarındaki etler ankaranın kuru havasına hala alışamadı malesef.çok sertleşiyorlar.onlar sertleşince elime takılıp duruyorlar.öyle olunca da koparıyorum.doğal olarak ortaya çok çirkin ve acılı bir manzara çıkıyoreyvahedigeldismile
bi de her kimyasalı kullanamıyorum şu ara:CüvCüv:
tavsiyeleriniz nelerdir?

bundan ben de aldım.çok güzel tatlı bir rengi var.ama bende bu kadar güzel durmuyor:kedi:
dün birkaç elegant buldum, ama fazla renk seçeneği yoktu.

bir de ben tırnak ve tırnak etleri bakımını nasıl yapıyorsunuz onu merak ediyorum.kullandığınız ürünler nelerdir?
benim ellerim ve tırnak kenarındaki etler ankaranın kuru havasına hala alışamadı malesef.çok sertleşiyorlar.onlar sertleşince elime takılıp duruyorlar.öyle olunca da koparıyorum.doğal olarak ortaya çok çirkin ve acılı bir manzara çıkıyoreyvahedigeldismile
bi de her kimyasalı kullanamıyorum şu ara:CüvCüv:
tavsiyeleriniz nelerdir?

merhaba ben lush markanin lemony flutter adli tirnak kremini kullaniyorum, lush zaten tamamen dogal urunleri olan bir marka... bu urunun icinde taze limon suyu, shea yagi, balmumu, soya yagi, avokado, mango yagi gibi dogal seyler var. 50 gramlik bir kavanoz 23.5 lira, baya da gidiyor ozellikle ankara gibi soguk bir yerde fazla erimeyecegi icin fazlasiyla idare eder sizi. bu urunu her kullanan mucize diyor sanirim ihtiyaciniz boyle bir sey, ankara'da lush var mi bilmiyorum ama istanbul'dan kargolayabilirim eger istiyorsaniz

Son düzenleme:
you_know cum çok hoş hem ellerin hem ojen, marka numarası ne acaba bu aralar morumsu ojelere taktımkaydirigubbakcemile5

you_know cum çok hoş hem ellerin hem ojen, marka numarası ne acaba bu aralar morumsu ojelere taktımkaydirigubbakcemile5

canım bunun markası booty numarası 03 ama holografik ojelerden bu ben en sonuncusunu almıstım uretimden kaldırıldıgını fln söylemişlerdi umaırm bulursun

canım bunun markası booty numarası 03 ama holografik ojelerden bu ben en sonuncusunu almıstım uretimden kaldırıldıgını fln söylemişlerdi umaırm bulursun

anladım canım, bugün watsonda bu seninkine benzer bi oje gördüm alix avien, lilamsı morumsu, hatta seninkinden diye düşünmüştüm, olmazsa onu alayımkaydirigubbakcemile5

Back