• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

çok sevdiğim bi renk :87:
biraz tırnak dısı çalışmıs olabilirim :86:

3a2daa83.jpg

pttr.jpg

Arkadaslar China Glaze ojeler Turkiye'ye gelmis, detayli bilgi isteyen varsa blogumdan ulasabilir =) Herkes soruyordu nerede bulabilirim diye, belki gönlünüze göre ojeler bulursunuz =)

pttr.jpg

Arkadaslar China Glaze ojeler Turkiye'ye gelmis, detayli bilgi isteyen varsa blogumdan ulasabilir =) Herkes soruyordu nerede bulabilirim diye, belki gönlünüze göre ojeler bulursunuz =)

Her şey bu ülkeye rötarlı geliyor ya.. sinir oluyorum. Şöyle sevil filan satsa China Glaze ne iyi olur. YKM'de de OPI nin güzel renkleri bulunsa ne güzel olur... Ama bakalım gelecek yüzyıla olur heralde :21:

kızlar ben yapıştırma süs kullanıyorum siz şu küçük camlarda olan süsleri nereden alıyorsunuz?
:16:

Son düzenleme:
bu rengın gumus rengı var mı ya cok hosmus durusu cok begendım

bilmiyordum youknow cvp vermiş neyseki :79:

youknow canım şu üçük pıtır pıtır seyleri nereden alıyorsunuz ?
hani deniz cupcake maniküründe kullnmıstı :61:

onları feryal kozmetik var bakırköyde ordan buldum ben küçük şişelerde 1 tl ama bi site var bornprettystore die burda daha cok 3 dolar fln 5 tl ye gelio yani dolu sus var bakın isterseniz feryal kozmetiginde nette sayfası var

Back