Elti konuları açarken yeni eltinin güzelliğini kiskandim ☹️ maşallah cok guzel ya tas gibi... 😭😭

O baba bakamayacagi evlendiremeyecegi çocuğu yapmasaydı. Hadi büyük çocuğu kendi evlendirse küçüğüne de destek ol dese anlarım da. Büyük çocuğu da düğününü kendi kendine yapmış
Kuma bile almis sorumsuzluk da level atlamış adam çocuğumu düşünecek 9 aylık hamileyken arabamiz yoktu bir saatlik yolu ulaşım olmayan koyde oturmasina ramen essek gibi köye geleceksiniz diyip zahmet edip gelip almadi otostop çektik ayy neyse o konulara girmeyelim geriliyorum 🥲

Ben de öyle
O kadar bakım estetik spor beslenmeyi korkuluğa yaptırsan o da öyle güzel olur

Ayrıca gerçekten eltinin güzelliğinden daha büyük sorunlarınız var
30 binle ne düğünü

Tabi ki. Yeni taninmaya basladigi zamanlardaki görünümüyle sokakta yürüdüğünde asiri begenenler de dahil bir cok kişi yanindan gecip farketmezdi bile. 😀

Saçmalama istersen çirkin bir kadın değilsin , toparlan kendine gel 😂 güzelliğine de kanma huyu güzel olsun. ( umarım huyu güzeldir)

Güzellik ne ki yaşlanınca heryer buruş buruş olur amma karakter huy bakidir güzel kalp esastır.

Kendine önce hep kendin için bak bakımını yap saçlarına bak ellerine tırnaklarına bak , giyimine kuşamına dikkat et. Kendin için !
Bakımlıydim da cocuktan sonra bi tik kendimi saldim o sebepten ozguvenim düştü sanırım

Canımmm Hürrem'ciğim seni çok konuda görüyorum sevgiyle takip ediyorum..
Yaşlarımız da yakınmış bu konunda öğrendim... Sen dünyalar güzelisindir ben eminim
Onun dışında bırak güzelliği de 2 elti arasında adalet, ailelerin gelinler arasındaki tavır farklılığı, maddi konular vs işi içine girerse asıl onlar sıkıntı.
Hele şu düğün konusunu okudum çıldırdım yani ne münasebet kaynınızı evlatlık mı aldınız da düğününü yapacaksınız :D
Kaynınız kaç yaşında ? çalışıyor mu? Eltiniz çalışıyor mu?
Bi zahmet kendileri yapsın çok komik olmuş o konu :D

Canımmm Hürrem'ciğim seni çok konuda görüyorum sevgiyle takip ediyorum..
Yaşlarımız da yakınmış bu konunda öğrendim... Sen dünyalar güzelisindir ben eminim
Onun dışında bırak güzelliği de 2 elti arasında adalet, ailelerin gelinler arasındaki tavır farklılığı, maddi konular vs işi içine girerse asıl onlar sıkıntı.
Hele şu düğün konusunu okudum çıldırdım yani ne münasebet kaynınızı evlatlık mı aldınız da düğününü yapacaksınız :D
Kaynınız kaç yaşında ? çalışıyor mu? Eltiniz çalışıyor mu?
Bi zahmet kendileri yapsın çok komik olmuş o konu :D
Kaynim uzman cavus elti adayim üniversite son sınıf mis falan görümcem senin esin evin babasi gibi der😒 o zaman evlenmeseydi ne demek diye tartistim

Back
X