Elti konuları açarken yeni eltinin güzelliğini kiskandim ☹️ maşallah cok guzel ya tas gibi... 😭😭

Cidden eltinin fotoğraflarını attınız mı özelden birilerine?
Hic sağlıklı değilsiniz eğer bunu yaptıysanız.
Katılıyorum. Konu sahibi siz kim oluyorsunuz da başka bir kadının fotoğraflarını bir sosyal medya platformu üzerinden meze yapıyorsunuz? Umarım öğrenip sizi davalarla sürüm sürüm süründürür.

Diğer eltiniz düşünsün.
Birdiniz iki oldunuz. Mahsus mu yapıyorsunuz kadını kıskandırmak için?

Yüzü maşallah ay gibi fizigi güzel cildi sorunsuz yani benim güzellik algılarıma uyuyor 😁fotosunu atardim ama belki formu kullaniyordur o yuzden atamam
Ya sen kim oluyorsun da haberi bile olmayan bir kadının fotoğraflarını paylaşmaya cesaret ediyorsun. Seni tutan tek şey nasıl kadının burayı kullanıyor olması olabilir Allah aşkına azıcık akıl mantık bilinç düşünce var mı sizde ??????????? Sen kimsin de kadının fotoğraflarını ondan habersiz paylaşmaya cesaret edebilirsin ? Başkası bunu habersiz sana yapsa ortalığı yıkarsın hiç mi akıl mantık sahibi değilsiniz ?????

Yok gerçekten bir şekilde eltinize ulaşabileceğimi bilsem ulaşır sizi rezil ederim ben. Kimsenin güzelliğini sırf kıskandınız diye internet alemine meze edemezsiniz. Attığınız kişilerden silebiliyorsanız silin ( tabi kaydetmedilerse) umarım başınıza çok ağrır.

Bazı insanlar çok güzel bazı insanlar çok akıllı ve bazıları da aşırı şanslı falan bunları bırakalı baya oldu yoksa mahvolurdum şimdiye 🥲

Laf olsun diye söyleyip atmamıstır diye düşünmek istiyorum. 🤷🏻‍♀️
Ergen gelinlerin elti kıskançlığı başka bir seviyeye ulaştı artık. İnternet aleminin ne olduğundan bihaberler. Ben de inanmak istemiyorum ama bu cahiliyetten beklerim atmasını. Ha attıysa dediğim gibi umarım davalarla sürünür yıllarca.

Bekar kaynim nisanlaniyor kizi bugün gördüm tas gibi masallah ya benimde boyum fizigim falan var ama kizin masalllahi var rabbim tamamina erdirsin mutlu etsin tabi.. Ama bi ozguvenim sarsıldı bi sondum bi tuaf oldum abi ya 😭😭 buraya bi uye foto atıp duruyordu benimde psikolojim bozuldu kendimi kötü hissettim bir elti olarak 🥲 gerçekten tüh masallah kiz cok güzel 😊 peki ben kendi ozguvenimi nasil toplayacagim kizlar 🥲😭😭😭
Güzellik gecicı güzel ahlak önemli falan filan

Vala bnim iki eltimde sarısın renkli gözlü ikiside bebek gibi tabiki kusrları vardır ama bundan banane aynı adamlamı evliyizki dert edineyim bananee benim eşim beni cok begenir mesela

Katılıyorum. Konu sahibi siz kim oluyorsunuz da başka bir kadının fotoğraflarını bir sosyal medya platformu üzerinden meze yapıyorsunuz? Umarım öğrenip sizi davalarla sürüm sürüm süründürür.
Atmadım kimseye hanımefendii

Ya sen kim oluyorsun da haberi bile olmayan bir kadının fotoğraflarını paylaşmaya cesaret ediyorsun. Seni tutan tek şey nasıl kadının burayı kullanıyor olması olabilir Allah aşkına azıcık akıl mantık bilinç düşünce var mı sizde ??????????? Sen kimsin de kadının fotoğraflarını ondan habersiz paylaşmaya cesaret edebilirsin ? Başkası bunu habersiz sana yapsa ortalığı yıkarsın hiç mi akıl mantık sahibi değilsiniz ?????
Ergen gelinlerin elti kıskançlığı başka bir seviyeye ulaştı artık. İnternet aleminin ne olduğundan bihaberler. Ben de inanmak istemiyorum ama bu cahiliyetten beklerim atmasını. Ha attıysa dediğim gibi umarım davalarla sürünür yıllarca.
Laf olsun diye söyleyip atmamıstır diye düşünmek istiyorum. 🤷🏻‍♀️
Kimseye birsey atmadim ayrica kizi cidden hastalıklı gibi kiskanmiyorum sanidim burada verdiğim cevapları okumamamissiniz saldirmissiniz birini güzel bulmak ondan nefret etmek degikdir daha kizi kisisel olarak tanımıyorum bile tanısam da beni alakadar etmeyecek ayni rvde ben yaşamayacağım kaynim yasayacak cahil cahil esimin kardeşini dr kıskanacak değilim

Estetikli mi kızzz? Estetik varsa güzel demem ben at bana resim özelden😼 merak ettim. Sen de estetik yoksa doğallığınla övün hüreeem sultanım😹

Yüzü maşallah ay gibi fizigi güzel cildi sorunsuz yani benim güzellik algılarıma uyuyor 😁fotosunu atardim ama belki formu kullaniyordur o yuzden atamam
Yani sırf forumu kullanıyor diye mi foto atmıyorsunuz? Şaka mısınız siz? Kadının fotoğrafını hiçbir şekilde kullansın kullanmasın tanıdığınız, tanımadığınız kimseye izin almadan asla atamazsınız, Allah o eltinin yardımcısı olsun..

Back
X