• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

En yakın zamanda bende koyacagım kızlar. Bu arada benimde tırnaklarım cok cabuk uzuyor birde katır tırnagı gibi mübarek tas gibi !! Üsendigimden kesmiyorum baya uzuyo annem cok kızıyor. kaydirigubbakcemile3

Hepiniz mükemmelsiniz vallaha :nazar:
buda benden kizlar..
dsc08459.jpg

Süper tatlıımm a.s.

Koyu renkler kullanmayı seviyorum ama sürerken taşırdığım için biraz sorun oluyor bayanssulusmile

Dileeeeeekk çabuk bunun bana marka ve nosunu veriyosuuunn çabuuukkk sempatiksalakcinni

kuzum sence bunu rengi ne bilmiyorumkismile şişede yeşil duruyor haki yani asker yeşili ama herkes mavi dedi bilmiyorumkismile
claire's 46 bebeğim bak buda şişesi

IMG00934-20101014-2117.jpg

kuzum sence bunu rengi ne bilmiyorumkismile şişede yeşil duruyor haki yani asker yeşili ama herkes mavi dedi bilmiyorumkismile
claire's 46 bebeğim bak buda şişesi

IMG00934-20101014-2117.jpg

yaaa bende mavi algıladııımm jean'le kullanıcaktııımmm uff süper olurduuuuuuuu sengözlerimebaksanab
Peki bişey sorucamm meleğiimmm fotodaki gibi mi rengi ? tırnaklarındaki gibi mi yani tatlışıımm olumunekankayizsmile

yaaa bende mavi algıladııımm jean'le kullanıcaktııımmm uff süper olurduuuuuuuu sengözlerimebaksanab
Peki bişey sorucamm meleğiimmm fotodaki gibi mi rengi ? tırnaklarındaki gibi mi yani tatlışıımm olumunekankayizsmile

evet kuşum öyle ama bana yeşil geldi yaw ohaoldumsmile

çok güzel tırnaklarınız kızlarrrrrrrrrrrr .........şu daamgalardaan bende istiyorummmmm yaaaaaaaaaaaa

Back