• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

Teşekkür ederm cnm..Bu arada ojelerimiz başlığında senin ojelerini gördüm..Gerçi tahmin etmiştim o kadar olduğunu çünkü bu oje işi insanı fena sarıyor..Aldıkça almışsın=)) Muhteşemdi görüntüleri ama makyajlada ilgili bilgiler paylaşabilirsin, sonuçta bu işe yeteneği ve isteği olanın makyajda da başarılı olduğunu düşünüorm. Eminim makyajın yakıştığı bi insansındır..Bende meraklıyım makyaj ürünlerine aldıkların hakkında daha geniş yorumlar ve uygulamalı resimler ekleyebilirsen şahane olur. Bu kadar iyi ingilizcesi olanında youtubedan geri kalmasını istemeyiz..Sadece ojeyle ilgili videolar bile paylaşsan nasıl yapıldığını orda insanlar izlese eminim çok büyük bi kitleye hitap edebilirsin..(belkide yapıosundr bilmiorm ama bn fikrimi şimdiden söyliym=)

canim aslina bakarsan bir iki yil once, ojeye bu kadar sarmadan once hep makyaj videolari yapiyordum ve makyaj urunlerimin resimlerini paylasiyordum. makyaj urunleri resimli paylasimlar forumunda hala bulabilirsin ama sanirim chocolatestar diye aratman gerekir. iste birkac videom bu adreste var:
chocolatestar on Vimeo

ben acikcasi kamera karsisinda biraz geriliyorum o yuzden cok hata yapiyorum, az oje videom olmasinin sebebi bu =) oje videolarim baska bir kullanici adi altinda, gerci videolarim yanlis olur sadece bir tane var =)
Deniz on Vimeo

Bence videolarını geliştirebilirsin gayet güzeller ama ben sadece youtube derim=)) Ben seni bu konuda gaza getiriym. Yani haklısın kolay bişi diil alışmak lazım youtube büyük bi platform ve insan ister istemez gerilebilir cesaret edemeyebilir..Ama sadece aralarda yazılı bi şekilde ürünlerin marka no vs.lerini göstermen bile yeticektir. Ya o kadar komik insanlar varki youtubeda sürekli aynı makyaj tarzını farklı renklerde uyguluolar ve youtubeun en ünlüsü haline gelmişler. Hayır kaş gözde yani byle nası diim bizim kızlarımz gbi iri iri eşek gözlülerden diilki=) HEpsi çekik nerdeyse=)) Özellikle oje konusunda bunu yap derim. ALU dan bile bnce çok başarılı şeyler yapmışsın bgn bütün gün bunları inceledim.Hele o fosforik ananaslı kreasyonuna bittim tam benlik cıvıl cıvıldı=)) Madem böyle işlere merakın var ve bunu internette bu kdr ilerletmiş durumdasın-ki 950 küsür followerın var az diil bu sayı=)- bence bi üst kademeye çıkmalısın çok üsteledim biliorm ama orda bin tane beceriksz saçmalarken snn gbi yeteneklilern sadece blogla kalmalarını istemem açıkçası=)) Bu aradaaaa nazar boncuğu yapım tekniğine bayıldım çok pratikmiş hiç aklıma gelmezdi=))

Son düzenleme:
kızlar önceki paylaşımlara birazdan göz atacağım zemuszemus,

bugün sürdüğüm ojem pastel 58, çift kat:

$Pastel58.jpg

$Pastel58_2.jpg

you_know maşşalh ne güzel tırnakların var ben uzun tırnağı pek sevmem ama çok güzel ve bakımlı bu aralar sanki kısa tırnak moda gibi ysaa herkeze zor geliyor uzatmak zemuszemus

chocolatestar bayıldım tırnaklarınıza ne kadar düzgün duruyor ojeler valla maşallah =) prof. makine kullanıyosunuz galiba?

chocolatestar bayıldım tırnaklarınıza ne kadar düzgün duruyor ojeler valla maşallah =) prof. makine kullanıyosunuz galiba?

fotograf makinem yari prof. canim dijital slr =) pentax k100d
bir de full hd video kameramin fotograf ozelligini kullaniyorum, onun da makro cekimi cok iyi =) sanyo xacti o da.
ara sira da babam makinesini goturdugunde falan nikon coolpix s700 kullaniyorum =)

bu da benim dün aldığım ilk pembe ojem :)

Son düzenleme:
woww cok guzel..
Ben baya bir pembe aldim ama bu yok :)
Flormarin nerdeyse btuun pembeleri var.

woww cok guzel..
Ben baya bir pembe aldim ama bu yok :)
Flormarin nerdeyse btuun pembeleri var.

zemuszemus
evet gördüm üstteki resmindeki pembe de çok hoş.
ben de sizden özendim ya, her çarşıya çıkışımda bi oje alıcam artık :)

fotograf makinem yari prof. canim dijital slr =) pentax k100d
bir de full hd video kameramin fotograf ozelligini kullaniyorum, onun da makro cekimi cok iyi =) sanyo xacti o da.
ara sira da babam makinesini goturdugunde falan nikon coolpix s700 kullaniyorum =)

hımm anladım cnm sağol cevabın için prof. makine almayı düşünüyorum da ondan sordum =)

buradaki fotoğraflara baktıkça oje alıp süresim geliyor herkesin tırnaklar süper :D

Back