- 18 Ekim 2008
- 1.628
- 377
- 688
- 39
Teşekkür ederm cnm..Bu arada ojelerimiz başlığında senin ojelerini gördüm..Gerçi tahmin etmiştim o kadar olduğunu çünkü bu oje işi insanı fena sarıyor..Aldıkça almışsın=)) Muhteşemdi görüntüleri ama makyajlada ilgili bilgiler paylaşabilirsin, sonuçta bu işe yeteneği ve isteği olanın makyajda da başarılı olduğunu düşünüorm. Eminim makyajın yakıştığı bi insansındır..Bende meraklıyım makyaj ürünlerine aldıkların hakkında daha geniş yorumlar ve uygulamalı resimler ekleyebilirsen şahane olur. Bu kadar iyi ingilizcesi olanında youtubedan geri kalmasını istemeyiz..Sadece ojeyle ilgili videolar bile paylaşsan nasıl yapıldığını orda insanlar izlese eminim çok büyük bi kitleye hitap edebilirsin..(belkide yapıosundr bilmiorm ama bn fikrimi şimdiden söyliym=)
canim aslina bakarsan bir iki yil once, ojeye bu kadar sarmadan once hep makyaj videolari yapiyordum ve makyaj urunlerimin resimlerini paylasiyordum. makyaj urunleri resimli paylasimlar forumunda hala bulabilirsin ama sanirim chocolatestar diye aratman gerekir. iste birkac videom bu adreste var:
chocolatestar on Vimeo
ben acikcasi kamera karsisinda biraz geriliyorum o yuzden cok hata yapiyorum, az oje videom olmasinin sebebi bu =) oje videolarim baska bir kullanici adi altinda, gerci videolarim yanlis olur sadece bir tane var =)
Deniz on Vimeo