bana onlar viva la nailsten gelmişti deneme paketi olarak onların sitesindende sipariş verebiliyorsun
teşekkür ederim a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana onlar viva la nailsten gelmişti deneme paketi olarak onların sitesindende sipariş verebiliyorsun
kargo ücreti ödedinmi canm ne kadardı ?
chocolatestar ellerin harika. tırnakların hep makul bir düzeyde her daim temizlik hissi uyandırıyor. tırnak etlerini almadığını yazmışsın. onları nasıl uzaklaştırdığını öğrenebilir miyim? bi de ojede hiç fırça izi yok benimkinde hep fırça izi çıkıyor. bu konuda da yardımlarını rica ediyorum. bi de bi de tırnak diplerini boyamamayı nasıl başarıyorsun hadi sol el hadi neyse de sağ eli nasıl yapıyorsun ?
fırça izi kalmamasının nedeni bu galiba ama diğer sorunlarımın cvabını bekliyorum.canım benim tırnak yüzeyim çok çizgili değil ama sonuçta yine de tırnak çizgilerim var. bunu önlemek için barielle camouflage ya da essie ridge filling basecoat kullanabilirsin. bunları ojeden önce sürdüğün zaman tırnağın üzerine çöküyorlar ve o çizgileri tamamen yok ediyorlar. 30 lira civarında fiyatları, biraz tuzlu gibi gözükse de 3-4 ay falan gidiyor.
şu aralar ben bu tip ürünler kullanmıyorum, genellikle sedefli oje tercih etmiyorum, krem yapıda olan ojeler doğal bir avantaj sağlıyor pürüzsüz görünüm konusunda. ilk kattan sonra iki tane ince olmayan kat sürüyorum ve çabuk kurutucu cilayla kurutuyorum. böylece parlaklığı ve pürüzsüzlüğü kaybolmadan kurumuş oluyor ve bozulmuyor. cila olarak golden rose quick dry cila ya da sally hansen insta-dri öneririm. diğer çabuk kurutucu adı altında satılan, damlatılarak kullanılan ürünleri sakın kullanmayın, yağ yapılı olduğu için parmak izlerine sebep oluyor.
şimdilik bu kadar =)
fırça izi kalmamasının nedeni bu galiba ama diğer sorunlarımın cvabını bekliyorum.
Chocolatestar sn bu işin ehli olmuşsun. Bloguna biraz göz attım harika renkler seçmişsin.Desen konusunda muhteşemsin..Basitlikten uzak kaliteli seçimlerin var gerçekten. Ben kaybolur die almıorm yurtdışından oje, ufak paket olunca nedense kargolarmz kayboluo. Bloğunu takip edicem. HEm yetenekli hem bilgilisin maşallah. Vatandaşlarımızı böyle uluslararası platformlarda görmek bni çok mutlu ediyor=))
Bu arada kendi yaptığın bi oje hakkında sorum olucak.Mint green elde etmişsin karıştırarak. Bu karışım ojeler ne kadar dayanaıo. Homojen bi şekilde durabiliolarmı. Sürekli çalkalayıp karıştırmakmı gerek her kullanımda? Bu mint rengi elde etmek istorm ama cesaret edemedm boşuna oje heba etmiyim diye=))