• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

IMG00792-20100928-2351.jpg

IMG00789-20100928-2350.jpg

2 aydır uzattığım tırnaklarım (daha önce yiyiyordum) yorum yapın yapın arkadaşlar tırnaklarım nasıl görünüyor... $Resim 001.jpg

$Resim 002.jpg

kargo ücreti ödedinmi canm ne kadardı ?

kargo ödemedim sadece sanırım gumrukle alakalı 2 küsür euro çekiyorlar kredi kartından ama sanırım sadece bloggerlere gönderiyorlar

eğer istanbulda oturuyorsan googleden feryal bijuteri diye arat bunlardan ordada var bulabilrisin

hımm sanırım uğraştırıcı olcak tşkler cnm k maraştayım ama bi de burdaki bijuterileri araştırayım belki bulabilirm yerimseniben

chocolatestar ellerin harika. tırnakların hep makul bir düzeyde her daim temizlik hissi uyandırıyor. tırnak etlerini almadığını yazmışsın. onları nasıl uzaklaştırdığını öğrenebilir miyim? bi de ojede hiç fırça izi yok benimkinde hep fırça izi çıkıyor. bu konuda da yardımlarını rica ediyorum. bi de bi de tırnak diplerini boyamamayı nasıl başarıyorsun hadi sol el hadi neyse de sağ eli nasıl yapıyorsun ?

Son düzenleme:
chocolatestar ellerin harika. tırnakların hep makul bir düzeyde her daim temizlik hissi uyandırıyor. tırnak etlerini almadığını yazmışsın. onları nasıl uzaklaştırdığını öğrenebilir miyim? bi de ojede hiç fırça izi yok benimkinde hep fırça izi çıkıyor. bu konuda da yardımlarını rica ediyorum. bi de bi de tırnak diplerini boyamamayı nasıl başarıyorsun hadi sol el hadi neyse de sağ eli nasıl yapıyorsun ?

Bende bi sağa bi sola bide ortaya sürüyorum ama fırça izi gene kalıyor.Biraz bol tutuyorum ojeyi o kadar belli olmasın fırça izi diye ama olmuyor.Püf noktası nedir bu işin?delikafadulden

canım benim tırnak yüzeyim çok çizgili değil ama sonuçta yine de tırnak çizgilerim var. bunu önlemek için barielle camouflage ya da essie ridge filling basecoat kullanabilirsin. bunları ojeden önce sürdüğün zaman tırnağın üzerine çöküyorlar ve o çizgileri tamamen yok ediyorlar. 30 lira civarında fiyatları, biraz tuzlu gibi gözükse de 3-4 ay falan gidiyor.
şu aralar ben bu tip ürünler kullanmıyorum, genellikle sedefli oje tercih etmiyorum, krem yapıda olan ojeler doğal bir avantaj sağlıyor pürüzsüz görünüm konusunda. ilk kattan sonra iki tane ince olmayan kat sürüyorum ve çabuk kurutucu cilayla kurutuyorum. böylece parlaklığı ve pürüzsüzlüğü kaybolmadan kurumuş oluyor ve bozulmuyor. cila olarak golden rose quick dry cila ya da sally hansen insta-dri öneririm. diğer çabuk kurutucu adı altında satılan, damlatılarak kullanılan ürünleri sakın kullanmayın, yağ yapılı olduğu için parmak izlerine sebep oluyor.
şimdilik bu kadar =)
fırça izi kalmamasının nedeni bu galiba ama diğer sorunlarımın cvabını bekliyorum.

tirnak diplerimi surekli nemli tutuyorum, bunun icin lush lemony flutter tirnak eti kremi kullaniyorum. tirnak etlerimi surekli diger elimin tirnaklariyla dibe dogru itiyorum, zaten uzamaya pek firsat bulamiyorlar cok ilgilendigim icin. firca izi olmamasinin sirri gercekten iyi bir cila ve en ust kat ojeyi bol tutarak surmek. bir de fircayi tirnagima degdirmeden surerim ben. yani firca havada kalir ince kat surmem. bunun cok faydasi oluyor. son olarak tirnak diplerine degdirmeden surmenin sirri cok oje surmek. yani her gun sure sure alistim ben, elimin ayari oturdu =) kazayla tirnak etime degdiginde de diger elimin tirnagiyla aliyorum kurumadan, sonra da iyice kuruyunca su ve sabun yardimiyla eger kalan oje varsa cikariyorum, kremliyorum =) ince bir fircayi asetona batirip silerek de temizleyebilirsiniz.

Chocolatestar sn bu işin ehli olmuşsun. Bloguna biraz göz attım harika renkler seçmişsin.Desen konusunda muhteşemsin..Basitlikten uzak kaliteli seçimlerin var gerçekten. Ben kaybolur die almıorm yurtdışından oje, ufak paket olunca nedense kargolarmz kayboluo. Bloğunu takip edicem. HEm yetenekli hem bilgilisin maşallah. Vatandaşlarımızı böyle uluslararası platformlarda görmek bni çok mutlu ediyor=))
Bu arada kendi yaptığın bi oje hakkında sorum olucak.Mint green elde etmişsin karıştırarak. Bu karışım ojeler ne kadar dayanaıo. Homojen bi şekilde durabiliolarmı. Sürekli çalkalayıp karıştırmakmı gerek her kullanımda? Bu mint rengi elde etmek istorm ama cesaret edemedm boşuna oje heba etmiyim diye=))

Son düzenleme:
Chocolatestar sn bu işin ehli olmuşsun. Bloguna biraz göz attım harika renkler seçmişsin.Desen konusunda muhteşemsin..Basitlikten uzak kaliteli seçimlerin var gerçekten. Ben kaybolur die almıorm yurtdışından oje, ufak paket olunca nedense kargolarmz kayboluo. Bloğunu takip edicem. HEm yetenekli hem bilgilisin maşallah. Vatandaşlarımızı böyle uluslararası platformlarda görmek bni çok mutlu ediyor=))
Bu arada kendi yaptığın bi oje hakkında sorum olucak.Mint green elde etmişsin karıştırarak. Bu karışım ojeler ne kadar dayanaıo. Homojen bi şekilde durabiliolarmı. Sürekli çalkalayıp karıştırmakmı gerek her kullanımda? Bu mint rengi elde etmek istorm ama cesaret edemedm boşuna oje heba etmiyim diye=))

oncelikle nazik sozlerin icin tesekkur ederim, okurken oldukca kizardim =DDD
simdi soyle soyleyeyim, oje dedigimiz sey zaten tek bir renk pigmentinden olusmadigi icin, biz karistirdigimizda da ojenin yapisi bozulmuyor. turkiye'deki ojeler genellikle hep ayni formul kullanilarak yapiliyor, iclerinde cok fazla malzeme farki yok. hepsi formaldehit resin, dibutil pitalen ve toluen iceriyor. bu yuzden iki ojeyi bizim karistirmamizla fabrikada karistirilip onumuze sunulmasi arasinda pek fark yok. tabi ilk karistirdigimizda kuvvetle calkalamak lazim, hatta birkac gun gidip gelip calkalamak. ama ondan sonra her daim homojen kaliyor. bir de kucuk sir, krem yapida ojeyi krem yapida ojeyle, sedefliyi sedefliyle karistirirsan daha iyi sonuc elde edersin. tabi ki krem yapida ojeye sedefli oje de katilabilir, hicbir sekilde ojenin bozulmasina sebep olmaz, ama yedirmek biraz zorlasir, bu yuzden daha iyi calkalamak gerekir.
ozetle her ojeyi her ojeyle karistirabilirsiniz =D mint green icin tavsiyem, alix avien tarzi jelimsi yapida bir beyaz ile baslayip, icine yine alix avien 217 no'lu yesilden dokmeniz. bir miktar da alix avien lacivert eklerseniz, tam nane yesili olur. markalari ayni oldugu ve benzer yapida olduklari icin, fabrikadan yeni cikmis gibi akiskan yapida olacaktir =)

Süper! Zaten alix mavi var bende, o yeşildede gözüm kalmıştı almamıştım ama bana koyu gelmişti biraz(sanırım tek yeşil renk var alixde ondan bahsediorsun sende?) Bana tam beyaz bi renk oje önerebilirmisin alixde peki? Çnkü numarasına aldanıp flormardan 300 nolu ojeyi aldım resmen rakı beyazı gbi hiç opak bi beyaz deildi 310 çok daha iyi=)) Teşekkür ederim küçük sırrın için=)

alıx avıen 217 bu yeşil canım acık bir yeşil benim bildigim baska yeşilde var alıx avıende karıstırma :smiley-cool:

32229_412305553392_771813392_4313493_2172674_n.jpg

Evet bende bu renkten bahsetmiştim cnm..Başka rengi varsa o zmn cvp beklemeliyim=)Teşekkürler bu arada sana da=))

Teşekkür ederm cnm..Bu arada ojelerimiz başlığında senin ojelerini gördüm..Gerçi tahmin etmiştim o kadar olduğunu çünkü bu oje işi insanı fena sarıyor..Aldıkça almışsın=)) Muhteşemdi görüntüleri ama makyajlada ilgili bilgiler paylaşabilirsin, sonuçta bu işe yeteneği ve isteği olanın makyajda da başarılı olduğunu düşünüorm. Eminim makyajın yakıştığı bi insansındır..Bende meraklıyım makyaj ürünlerine aldıkların hakkında daha geniş yorumlar ve uygulamalı resimler ekleyebilirsen şahane olur. Bu kadar iyi ingilizcesi olanında youtubedan geri kalmasını istemeyiz..Sadece ojeyle ilgili videolar bile paylaşsan nasıl yapıldığını orda insanlar izlese eminim çok büyük bi kitleye hitap edebilirsin..(belkide yapıosundr bilmiorm ama bn fikrimi şimdiden söyliym=)

Back