Şimdi bende kokulara karşı hassasiyet, yemeklere karşı bi tiksinme olmadı.ekşi tuzlu istiyorum evet.. ama et de yiyemiyorum köfte et kokusundan bulanıyorum iyicee ona ne diyceksinerkekte et istenirmiş sanırım:)
şuanda hiçbiri hele tavukk ıyy:) valla yoğun aşerme yaşıyorum.. hayırlısı kuzum sağlıkla gelsin de cinsiyeti hiç önemli değil merak da etmiyorum:)Şimdi bende kokulara karşı hassasiyet, yemeklere karşı bi tiksinme olmadı.Aşerme durumları bende yoktu. Kırmızı et olmaz, tavuk balık olur
şuanda hiçbiri hele tavukk ıyy:) valla yoğun aşerme yaşıyorum.. hayırlısı kuzum sağlıkla gelsin de cinsiyeti hiç önemli değil merak da etmiyorum:)
Bir şekilde içireyim kuzuma sağol canımnane limon yap içerse canım iyi geliyor
Zaten 3.5 yaşında 15 kilo yok abla 1 günde gözlerinin altı morarmış gece 2 de istifra etti yineKukrim dediği gibi nane limon iyi gelir canım
Naneli yoğurt çorbası yaparsın yarın
1-2 gün bir şey yemezse bir şey olmaz çok zorlama:)
Nesi var ?
geçmiş olsun inşallah bir an önce iyi olur
Geçmiş olsun,Allah şifa versin canım
Çok geçmiş olsun neyi var oğlunun önemli birşeyi yoktur umarım.
Hepiniz sağolun dün sabah öksürük tuttu uykudayken, gündüzüde iki kez istifra etti birde gece 2de..
Bir şekilde içireyim kuzuma sağol canım
Zaten 3.5 yaşında 15 kilo yok abla 1 günde gözlerinin altı morarmış gece 2 de istifra etti yine
Hepiniz sağolun dün sabah öksürük tuttu uykudayken, gündüzüde iki kez istifra etti birde gece 2de..
Bogazın da balgam vardır. Kusması ondan olabilir. Benim oglanda arada böyle oluyor. Öksürük varsa doktora gidin. Allah muhafaza bronşite çevirirBir şekilde içireyim kuzuma sağol canım
Zaten 3.5 yaşında 15 kilo yok abla 1 günde gözlerinin altı morarmış gece 2 de istifra etti yine
buralardayım canım arada geliyorum evet sen yoktuunn :) hatta buralara fazla gelme dediler canın çekmesin dedilercinsiyet belli olunca söyle dediler:)
sen nasılsın ne var ne yok alışmışsındır artııık?
Yok öyle sürekli bir öksürük değil gün içinde hiç öksürmedi, bir tek dün sabahBogazın da balgam vardır. Kusması ondan olabilir. Benim oglanda arada böyle oluyor. Öksürük varsa doktora gidin. Allah muhafaza bronşite çevirir
Haberin yokmuyduAaa bebiş mi geliyorhayırlı uğurlu olsun
Allah tamamına erdirsin inşallah
Çok sevindim Canım
Evet belli olunca haber et
Çatlarım meraktan
İyidir çok şükür,alıştım artık 8 ay oldu...
Sıkılmaya bile başladım
Uyanmadı uyansında nane limon içireyim aç tok farkedermi kiÇok geçmiş olsun,nane limon iyi gelir bulantısına,öksürük içinde bal zencefil limom verebilirsin yumuşatır göğsünü.
Başı yüksekte yatsın. Ballı ıhlamur da fayda eder inşallah.Yok öyle sürekli bir öksürük değil gün içinde hiç öksürmedi, bir tek dün sabah
Haberin yokmuydu
Farketmez içir canım azcik tatlandir ama icsin.Uyanmadı uyansında nane limon içireyim aç tok farkedermi ki
Ben ilk öğrenenlerdenim
Kocam yapıyor ben de kokmayacak şeyler hallediyorum bişeyler:))Allah yardımcın olsun valla. Evde yemekleri kim yapıyor?
Saglıklı olsunda, kız erkek farketmez. Hayırlısı :)
Amiin kuzum sağol inşallahh.. haber ederim tabi:)Aaa bebiş mi geliyorhayırlı uğurlu olsun
Allah tamamına erdirsin inşallah
Çok sevindim Canım
Evet belli olunca haber et
Çatlarım meraktan
İyidir çok şükür,alıştım artık 8 ay oldu...
Sıkılmaya bile başladım
Ben ilk öğrenenlerdenimseni gördüğümüz mü vardı. Nerde, söyliycem
Dünde öyle kraker yedi sadece bal koyayım antibiyotik yerine geçsin inşaAllah çok sağolFarketmez içir canım azcik tatlandir ama icsin.
Kusma varken yemegede çok zorlama daha beter ters etki yapıyor.
Kraker ve sıvı ile yavaş yavs düzelene kadar
Uyanmadı uyansında nane limon içireyim aç tok farkedermi ki
Tamam abla çok sağolBiraz karnını doyur öyle içir nane limonu,birde öksürük için yastığını biraz yüksek tut.
Tamam abla çok sağol