- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.760
Bende öyle anladımyılbaşından sonra atış serbest olursa demedin mii
Bende öyle anladım
HepKız sende mi
Adımız çıkmış bir kere
yani bi de bana içi fesat dedilerBende öyle anladım
denerim inşallahÖksürükte iyi geliyor bu tarif,yıllardır yapar bunu dene bencede
Bizde suç yokKız sende mi
Adımız çıkmış bir kere
İki fesat bir araya gelmemmeliydikyani bi de bana içi fesat dedilerAllah kuru iftiradan saklasın amiin
Hepbunu koyarsab öyle düşünürüz tabe
Bende öyle anladım da, üçüncüyü yapmaz,düşünmüyor diye biliyorum. Sonradan tayin için yazdığını anladım.yani bi de bana içi fesat dedilerAllah kuru iftiradan saklasın amiin
Bende öyle anladım da, üçüncüyü yapmaz,düşünmüyor diye biliyorum. Sonradan tayin için yazdığını anladım.
Bende düşünmüyorum 3.yü. Diyene de sen yap diyorumYapmayacağım evet
Allah ikisine güzel ömür versin
Bu devirde 2 çocuk yeterli
ben de başta tayin dedim sonra ama yazıcaz bakalık falan deyince dedim aha bu bebek.. düşünmediğini biliyorum da 8 ayda fikir değişmiş olabilir daha gençler en nihayetinde dedim bi de :)) neyse yanlış alarm.. herkes dönsün yerlerineBende öyle anladım da, üçüncüyü yapmaz,düşünmüyor diye biliyorum. Sonradan tayin için yazdığını anladım.
Yemek için zorlamamalısın canım bnm biraz rahatlasın midesi öksürük kusmaktan dolayı tahriş olduğu için olabilir. Eğer yemek yemeyi kabul ederse sıvı şeyler vermeye çalışırsın tarhana çorbası yada tavuk suyuna çorba gibi az ekmek doğrarsın içine kaybettiği sıvıyı geri alır hem. Çok geçmiş olsunBir şekilde içireyim kuzuma sağol canım
Zaten 3.5 yaşında 15 kilo yok abla 1 günde gözlerinin altı morarmış gece 2 de istifra etti yine
Hepiniz sağolun dün sabah öksürük tuttu uykudayken, gündüzüde iki kez istifra etti birde gece 2de..
Olur öyle şeylerben de başta tayin dedim sonra ama yazıcaz bakalık falan deyince dedim aha bu bebek.. düşünmediğini biliyorum da 8 ayda fikir değişmiş olabilir daha gençler en nihayetinde dedim bi de :)) neyse yanlış alarm.. herkes dönsün yerlerine
Sen gene de büyük konuşmadaYapmayacağım evet
Allah ikisine güzel ömür versin
Bu devirde 2 çocuk yeterli
denerim inşallah
Bizde suç yok
HanimKelesimiGetir abla burçlar değişmiş gördün mü sende terazi idin.bende terazi idim şimdi başak olmuşum .
Baktinmi.senin doğum tarihi kaçı idi.
27 Ekim dimi dur bakayimAnaa hangi ara değişti yahu,benim 27 benim değişmez herhalde.
,,değil eylül benim.27 Ekim dimi dur bakayim