- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.759
Yoğun canım, Cuma gelsin diye dört gözle bekliyorumİyiyim canım çok şükür
İşler nasıl çok yoğun musun
Çok heyecanliydi
Sözde kargoyu arayacaktim öğleden sonra getirin diye ben salı carsamha gelir derken
Pazartesi 4-5 gibi geldi eşim de yoktu
Oğlanlar da aşağıda
Hemen yatak odasına koyup orda açtım
Ordan da hop mitfaga gizli bolmelerim var benim
buralardayım canım arada geliyorum evet sen yoktuunn :) hatta buralara fazla gelme dediler canın çekmesin dediler
yani demi geliyorum ben :)Yoo o ugruyor, sen ugramıyorsun
bende dün Dikili ye gittim hatta dünden önceydi :))
kız seneye pastalar a diyorum :))
bebekim benim
Bazen caldiriyorlar çıkmayınca
Geçmiş olsun,Allah şifa versin canımOğlum rahatsız sizlerden dua beklerim.. O hastayken benim kalbimde yumruk oluyor...
Oğlum rahatsız sizlerden dua beklerim.. O hastayken benim kalbimde yumruk oluyor...
Sen yinede fazla uğrama canımyani demi geliyorum ben :)
neyse ki canım tatlı çekmiyorSen yinede fazla uğrama canım
Ben iki oglumda da acı ekşi yemiştim. Seninde erkek olmasınneyse ki canım tatlı çekmiyor2 kilo vermişim 3 haftada.. şekeri tatlıyı sevmiyor bizim bebe sanırım :)
ciddi misin kocam bu erkek ben sana deyim diyor ama ye tatlıyı doğur atlıyı yalan mı yahuuuBen iki oglumda da acı ekşi yemiştim. Seninde erkek olmasın
Yalan o. Görümcem 2 kız dogurdu. Tatlı yedi. Bense hep acı ekşiciddi misin kocam bu erkek ben sana deyim diyor ama ye tatlıyı doğur atlıyı yalan mı yahuuu
ekşi tuzlu istiyorum evet.. ama et de yiyemiyorum köfte et kokusundan bulanıyorum iyicee ona ne diyceksinYalan o. Görümcem 2 kız dogurdu. Tatlı yedi. Bense hep acı ekşiadını söylemim canın çekmesin.