Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
ekşi tuzlu istiyorum evet.. ama et de yiyemiyorum köfte et kokusundan bulanıyorum iyicee ona ne diyceksin :KK70: erkekte et istenirmiş sanırım:)
Şimdi bende kokulara karşı hassasiyet, yemeklere karşı bi tiksinme olmadı. 😂Aşerme durumları bende yoktu. Kırmızı et olmaz, tavuk balık olur 🙂

Şimdi bende kokulara karşı hassasiyet, yemeklere karşı bi tiksinme olmadı. 😂Aşerme durumları bende yoktu. Kırmızı et olmaz, tavuk balık olur 🙂
şuanda hiçbiri hele tavukk ıyy:) valla yoğun aşerme yaşıyorum.. hayırlısı kuzum sağlıkla gelsin de cinsiyeti hiç önemli değil merak da etmiyorum:)

nane limon yap içerse canım iyi geliyor
Bir şekilde içireyim kuzuma sağol canım 💚
Kukrim Kukrim dediği gibi nane limon iyi gelir canım:KK60:
Naneli yoğurt çorbası yaparsın yarın:KK66:
1-2 gün bir şey yemezse bir şey olmaz çok zorlama:)
Zaten 3.5 yaşında 15 kilo yok abla 1 günde gözlerinin altı morarmış gece 2 de istifra etti yine :KK43:
Nesi var ?
geçmiş olsun inşallah bir an önce iyi olur 🤲🏻

Geçmiş olsun,Allah şifa versin canım
Çok geçmiş olsun neyi var oğlunun önemli birşeyi yoktur umarım.
E Evvab geçmiş olsun canım üşütmüş demekki inşallah toparlar bir an evvel🤲🏻
Hepiniz sağolun dün sabah öksürük tuttu uykudayken, gündüzüde iki kez istifra etti birde gece 2de..

Zaten 3.5 yaşında 15 kilo yok abla 1 günde gözlerinin altı morarmış gece 2 de istifra etti yine :KK43:

Hepiniz sağolun dün sabah öksürük tuttu uykudayken, gündüzüde iki kez istifra etti birde gece 2de..

Çok geçmiş olsun,nane limon iyi gelir bulantısına,öksürük içinde bal zencefil limom verebilirsin yumuşatır göğsünü.

Bogazın da balgam vardır. Kusması ondan olabilir. Benim oglanda arada böyle oluyor. Öksürük varsa doktora gidin. Allah muhafaza bronşite çevirir

buralardayım canım arada geliyorum evet sen yoktuunn :) hatta buralara fazla gelme dediler canın çekmesin dediler :KK48: cinsiyet belli olunca söyle dediler:)

sen nasılsın ne var ne yok alışmışsındır artııık?

Aaa bebiş mi geliyor🥰hayırlı uğurlu olsun
Allah tamamına erdirsin inşallah🥰
Çok sevindim Canım 🤩

Evet belli olunca haber et
Çatlarım meraktan😂

İyidir çok şükür,alıştım artık 8 ay oldu...
Sıkılmaya bile başladım😂😂😂

Bogazın da balgam vardır. Kusması ondan olabilir. Benim oglanda arada böyle oluyor. Öksürük varsa doktora gidin. Allah muhafaza bronşite çevirir
Yok öyle sürekli bir öksürük değil gün içinde hiç öksürmedi, bir tek dün sabah

😂Allah yardımcın olsun valla. Evde yemekleri kim yapıyor?

Saglıklı olsunda, kız erkek farketmez. Hayırlısı :)
Kocam yapıyor ben de kokmayacak şeyler hallediyorum bişeyler:))
Öyle evet kuzum sağlıkla gelsinn❤

Aaa bebiş mi geliyor🥰hayırlı uğurlu olsun
Allah tamamına erdirsin inşallah🥰
Çok sevindim Canım 🤩

Evet belli olunca haber et
Çatlarım meraktan😂

İyidir çok şükür,alıştım artık 8 ay oldu...
Sıkılmaya bile başladım😂😂😂
Amiin kuzum sağol inşallahh.. haber ederim tabi:)
Bidaki tayin ne zamana ki?

Farketmez içir canım azcik tatlandir ama icsin.
Kusma varken yemegede çok zorlama daha beter ters etki yapıyor.
Kraker ve sıvı ile yavaş yavs düzelene kadar😘
Dünde öyle kraker yedi sadece bal koyayım antibiyotik yerine geçsin inşaAllah çok sağol 💚💚

X