- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Ama çocuk uyutmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh iyi keyifler canımvantilatörün karşısında çay içiyoruz kv. İle canım dışarda gök gürlüyor yağmur yağacak galiba. Bende baharı severim ne donalım ne yanalım ortası
En fazla 1 ay daha yanarız sonrada üşüyoruz deriz
Ben usumeyi seviyroum ya böyle yorgani çekçek üstüne ooh miss
Ama çocuk uyutmaz
İnşallah canım benimInşallah alırsın canım bol müşterilerin olsun ☺
Sağol kukim Keşke gürlüyor ama damla düşmediOh iyi keyifler canım ☺
Ay yağsa biraz keşke ☺
Allah kolaylık versin 3-4 sene sonra tam rahatladım dersin bir tane daha yaparsın:)Ne güzel rahatlatıyorum değil miaynen abla o yüzden buralarda takiliyom. uyumaya gitsem annaaeegggghhh diye ağlıyo. yanına gidiyorum oturuyo oluyo. beni görünce pat atiyo kendini yatiyo
Şimdi çok zayıfsın istediğini giy:)Bende kışı severim, yumoş yumoş kazağım var ayı yogi gibi gösteriyor ama ben çok seviyorum
Benimde vaaarBende kışı severim, yumoş yumoş kazağım var ayı yogi gibi gösteriyor ama ben çok seviyorum
Allah kolaylık versin 3-4 sene sonra tam rahatladım dersin bir tane daha yaparsın:)Ne güzel rahatlatıyorum değil mi
Eğitim önemli canım ilerde pişman olabilirsin önce onu tamamla sonra yaparsın:)ayyy abla ben kendimi alıştırdım zaten bu duruma ya. bide benim işe dönünce süre tamamlayip yeterlilik sinavina girmem lazım. onu vereyim de belki yaparim o zaman ikinciyi.
çoğu zaman tek çocuk da iyi diye kendi kendimi ikna ederken buluyorum
Eğitim önemli canım ilerde pişman olabilirsin önce onu tamamla sonra yaparsın:)
Hayırlısı olsun canım :)Ne iş yapıyorsun:)işimin şartı zaten abla. ama ben evlendikten sonra atandığım için çocuğu üç dört sene daha ertelemek istememistim :) normalde evlenmiyolar bile yeterliliği vermeden cesaretime hayranim ya da cahilligime mi deyim
Hayırlısı olsun canım :)Ne iş yapıyorsun:)
Anladım canım o zaman ihmal etme:)uzman yardımcısıyim abla maliyede. biz üç yıl staj olarak yardımcı oluyoruz. sonra sinav ve mülakata girip uzmanligimizi aliyoruz. eger veremezsek düz memurluğa düşüyoruz.
Çıtırsın fıstık gibisinGelde sevme nevrosu, ne güzel zayıfsın diyor zalımmm