• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
vantilatörün karşısında çay içiyoruz kv. İle canım 😂😂 dışarda gök gürlüyor yağmur yağacak galiba. Bende baharı severim ne donalım ne yanalım ortası 😂
Oh iyi keyifler canım ☺️
Ay yağsa biraz keşke ☺️

aynen abla o yüzden buralarda takiliyom. uyumaya gitsem annaaeegggghhh diye ağlıyo. yanına gidiyorum oturuyo oluyo. beni görünce pat atiyo kendini yatiyo :KK70:
Allah kolaylık versin 3-4 sene sonra tam rahatladım dersin bir tane daha yaparsın:)Ne güzel rahatlatıyorum değil mi:70:

ben mevsime mevsim demem mevsim normal olmayinca :KK70:

yav ne bahar bahar gibi ne yaz yaz gibi... hic bi mevsim kendisi gibi davranmiyor artık. hepsinde çoklu kişilik bozukluğu ya da karakter bölünmesi var bence :olamaz:

o yüzden mevsim secemicem ben :D

Allah kolaylık versin 3-4 sene sonra tam rahatladım dersin bir tane daha yaparsın:)Ne güzel rahatlatıyorum değil mi:KK70:

ayyy abla ben kendimi alıştırdım zaten bu duruma ya. bide benim işe dönünce süre tamamlayip yeterlilik sinavina girmem lazım. onu vereyim de belki yaparim o zaman ikinciyi.

çoğu zaman tek çocuk da iyi diye kendi kendimi ikna ederken buluyorum :D :D

ayyy abla ben kendimi alıştırdım zaten bu duruma ya. bide benim işe dönünce süre tamamlayip yeterlilik sinavina girmem lazım. onu vereyim de belki yaparim o zaman ikinciyi.

çoğu zaman tek çocuk da iyi diye kendi kendimi ikna ederken buluyorum :KK70: :KK70:
Eğitim önemli canım ilerde pişman olabilirsin önce onu tamamla sonra yaparsın:)

Eğitim önemli canım ilerde pişman olabilirsin önce onu tamamla sonra yaparsın:)

işimin şartı zaten abla. ama ben evlendikten sonra atandığım için çocuğu üç dört sene daha ertelemek istememistim :) normalde evlenmiyolar bile yeterliliği vermeden :D cesaretime hayranim ya da cahilligime mi deyim :D

işimin şartı zaten abla. ama ben evlendikten sonra atandığım için çocuğu üç dört sene daha ertelemek istememistim :) normalde evlenmiyolar bile yeterliliği vermeden :KK70: cesaretime hayranim ya da cahilligime mi deyim :KK70:
Hayırlısı olsun canım :)Ne iş yapıyorsun:)

Hayırlısı olsun canım :)Ne iş yapıyorsun:)

uzman yardımcısıyim abla maliyede. biz üç yıl staj olarak yardımcı oluyoruz. sonra sinav ve mülakata girip uzmanligimizi aliyoruz. eger veremezsek düz memurluğa düşüyoruz.

uzman yardımcısıyim abla maliyede. biz üç yıl staj olarak yardımcı oluyoruz. sonra sinav ve mülakata girip uzmanligimizi aliyoruz. eger veremezsek düz memurluğa düşüyoruz.
Anladım canım o zaman ihmal etme:)

Kukrim KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. :70:

67586015_1785856454883143_1167813921453637632_n.jpg

Back