- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Vaaay hizli seniiiiPertim perttarifimi yaptim
Günaydın kankacım nasılsınGunaydin kankacim
Bittim valla azerin çocuklar bir yandan sıcak bir yandan bu havada cok zor oldu gercektenVaaay hizli seniiiine zaman ekliyosun
İyiyim kankacim gene altı tane kase kafamdan aşağı düştü sakar miyim yoksa nazar mı anlamadım sabah sabahGünaydın kankacım nasılsın
Eminim oyledirBittim valla azerin çocuklar bir yandan sıcak bir yandan bu havada cok zor oldu gercekten
Çok sıcak birde süsleme yaparken eriyecek diye mafoldumEminim oyledirdun benim pandispanyayi yapmam 1.5 saatimi aldi pismesiyle birlikte tabi.bi se suslesem gece olurdu herhalde
Gecmiş olsun kankacim sana birsey olmamıs ya nazarsada cıkmıs derler :))İyiyim kankacim gene altı tane kase kafamdan aşağı düştü sakar miyim yoksa nazar mı anlamadım sabah sabah
Sen nasılsın
Plastik miydi bariİyiyim kankacim gene altı tane kase kafamdan aşağı düştü sakar miyim yoksa nazar mı anlamadım sabah sabah
Sen nasılsın
Sağol kankacim öyle öyle nazar çıktı yoksa sakar falan değilimGecmiş olsun kankacim sana birsey olmamıs ya nazarsada cıkmıs derler :))
Iyiyim bende uyandım kk da takılmaktan geri uyuyamadım
Cikelatali mi yoksaÇok sıcak birde süsleme yaparken eriyecek diye mafoldum
Yok kız cam birde onları temizledim sabah sabah.Plastik miydi bari
YooCikelatali mi yoksa
Yok kız cam birde onları temizledim sabah sabah.
Işık gelsin diye perdeyi açtım karşıdaki adamında balkona çıkacağı tuttu bir de onun içeri girmesini bekledim
Macera dolu bir sabah
Kaselere acimiyorum da temizlemesiyazik olmus once sana sonra kaselere
Bismillah daha yeni kalktım, akşamdan kaba inşaatı hazırdı zaten
Sağol kuzum
Bak kukirime hazirlamis bilemBismillah daha yeni kalktım, akşamdan kaba inşaatı hazırdı zaten
Napayım benim tadilat işleri başlayacak bir daha yapamazdimBak kukirime hazirlamis bilem
Hadi bakalım meraktan beklenmekteSağol kuzumPaylascam inşallah canım oğlanı bekliyorum sporda çıksın .