- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Allahım resmini cizmişşBi tane resim cizip attim esimeguzel ama cok sade abartili bi sey yap diyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım resmini cizmişşBi tane resim cizip attim esimeguzel ama cok sade abartili bi sey yap diyo
MasallahAyiptir soylemesi guzel resim cizerim
Atsana banaaaAyiptir soylemesi guzel resim cizerim
Size atamam nevoya atarimAllahım resmini cizmişş
Gıcıkkk ne olcak yapmam inankiSize atamam nevoya atarim
Ben deinsallah susleme isi de cizim kadar kolay olurMasallah
Tarifini bekliorum merakla
Sipriz olsunGıcıkkk ne olcak yapmam inanki
Piki tarifini Barım süle bana sen bide minik deyno ne aldınız meraktayımSipriz olsun
Yaparsin yaparsinBen deinsallah susleme isi de cizim kadar kolay olur
VaaayGecen kizin barbie evine sandalye masa yaptim mandallardan onu atayim
Eki Görüntüle 2295060
Seviyorum boyle seyleri:)
Bende dondurma çubukları varya onlardan çok hoş şeyler yapılıyor deneyecem biaraGecen kizin barbie evine sandalye masa yaptim mandallardan onu atayim
Eki Görüntüle 2295060
Hamd olsun canım iki gündür üstümde birşey var ama nazar mı oldum neEvet dün devetiye dağıtmak için çıktik butun günümüz yolda geçti araba ile butunlestik sıcakta gece anneme geldik birazdan da eve döneceğiz :)) sen nasılsın canım
Uyumuşum canisiKukrim uyudun mu ciğerim
Evet onlarla daha guEl oluyo.benimnoglanlar mandallari kirinca degerlendireyim dedimBende dondurma çubukları varya onlardan çok hoş şeyler yapılıyor deneyecem biara
İyi yapmışsın valla çok hoş olmuş kızın evine deEvet onlarla daha guEl oluyo.benimnoglanlar mandallari kirinca degerlendireyim dedim
Nassin yavruUyumuşum canisi
Gunaydin kankacimGunaydın mutlu hafta sonları
Pertim pert tarifimi yaptimNassin yavru