• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Bi turlu nasil susliceme karar veremiyorum kafam sulandi:KK70:esime anneme erkek kardesime hepsine soruyorum biktilar:KK70:
Bence en güzel pasta krem şantiyi sürüp ,başka hiçbirşey koymamak,sade hali daha güzel :KK53:

Kız benim eşimde benim bu kadar hevesle itinayla bişiler yaptığımı görünce söylemi sunsam etsem diyince ,bişey istesem bu kadar hevesle yapmazsın vallahi diyor😂 :KK70:
Kidchenaid ve cookplus iyi diyre duydum abla ben en çok karıştırma çırpma özelliğini istiyorum.

Piki tarifini Barım süle bana sen bide minik deyno ne aldınız meraktayım😂😂
Bana minik deyno dedin sandım. :KK45:
Ben şu an yapamama ihtimalim olduğunu için almadım tarif.Ama sordum Nevoya kimse almamış:skandal:Alan olsa da içimde kalmasa keşke o da olsa diye.Daha önce yapılmıştı pastalarda ama fazla oy alamamıştı galiba.

İyiyim kankacim gene altı tane kase kafamdan aşağı düştü sakar miyim yoksa nazar mı anlamadım sabah sabah :KK70:
Sen nasılsın
Aklıma geldi
Bardağı ben kırsam sakar
Annem kırsa nazar
Babam kırsa o bardağın orada ne işi var?
Aynı bizim ev:KK70::KK70::KK70:

Eminim oyledir🙄dun benim pandispanyayi yapmam 1.5 saatimi aldi pismesiyle birlikte tabi.bi se suslesem gece olurdu herhalde:KK53:
Düğün pastası gibi kat kat mı yapıyorsun yoksa,neden o kadar uzun sürdü? :skandal:

Bana minik deyno dedin sandım. :KK45:
Ben şu an yapamama ihtimalim olduğunu için almadım tarif.Ama sordum Nevoya kimse almamış:skandal:Alan olsa da içimde kalmasa keşke o da olsa diye.Daha önce yapılmıştı pastalarda ama fazla oy alamamıştı galiba.
Minik deynomda olursun 😘.hadiyaaa merak ettim Acep neki😀. Eledik yani seni😂 amma alimiyon ve gurtmingotam var bayaaa agır basacaklar senin yokluğunda:KK48::olamaz:

Back