Biz kukrim ile organize çalışıyoruzBak kukirime hazirlamis bilem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz kukrim ile organize çalışıyoruzBak kukirime hazirlamis bilem
Ben yalnızım yaBiz kukrim ile organize çalışıyoruz
Vallahi öyle klima alalım diyo eşim çocuk var herzaman acamayız diye istemiyodum valla bi düşünce sardı beni:)) . yapış yapış sıcak yaa :)
Abla özele bir gelirmisin müsaitsen
Kulaktan kulağa yazışmayın merak ediyorum sonraKlima en iyisi aslında: )
Tabi canım yaz müsaitim:)
Bence en güzel pasta krem şantiyi sürüp ,başka hiçbirşey koymamak,sade hali daha güzelBi turlu nasil susliceme karar veremiyorum kafam sulandiesime anneme erkek kardesime hepsine soruyorum biktilar
Kidchenaid ve cookplus iyi diyre duydum abla ben en çok karıştırma çırpma özelliğini istiyorum.Kız benim eşimde benim bu kadar hevesle itinayla bişiler yaptığımı görünce söylemi sunsam etsem diyince ,bişey istesem bu kadar hevesle yapmazsın vallahi diyor
Bana minik deyno dedin sandım.Piki tarifini Barım süle bana sen bide minik deyno ne aldınız meraktayım
Vaayyyyy,ne becerikli hatunsunGecen kizin barbie evine sandalye masa yaptim mandallardan onu atayim
Eki Görüntüle 2295060
Aklıma geldiİyiyim kankacim gene altı tane kase kafamdan aşağı düştü sakar miyim yoksa nazar mı anlamadım sabah sabah
Sen nasılsın
Düğün pastası gibi kat kat mı yapıyorsun yoksa,neden o kadar uzun sürdü?Eminim oyledirdun benim pandispanyayi yapmam 1.5 saatimi aldi pismesiyle birlikte tabi.bi se suslesem gece olurdu herhalde
Noldu kız benden önce sen mi yukledin
Aynen aynen nazar canımAklıma geldi
Bardağı ben kırsam sakar
Annem kırsa nazar
Babam kırsa o bardağın orada ne işi var?
Aynı bizim ev
Noldu kız benden önce sen mi yukledin
Birini bulBen yalnızım ya
Bugün biri daha paylaşabilirYok yapmadım Canım
Malzemelerim Hap hazır
Kendimi zor tutuyorum yapmamak için
2-3 tarif gelsin diye bekliyorum
Minik deynomda olursun .hadiyaaa merak ettim Acep neki. Eledik yani seni amma alimiyon ve gurtmingotam var bayaaa agır basacaklar senin yokluğundaBana minik deyno dedin sandım.
Ben şu an yapamama ihtimalim olduğunu için almadım tarif.Ama sordum Nevoya kimse almamışAlan olsa da içimde kalmasa keşke o da olsa diye.Daha önce yapılmıştı pastalarda ama fazla oy alamamıştı galiba.
Ablasının gülüüü yanlış attın ben sormamıştımKidchenaid ve cookplus iyi diyre duydum abla ben en çok karıştırma çırpma özelliğini istiyorum.