Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
İnşaalalh canım benim:KK60:
Ama çok sıkıldım:KK43:Bugün son dedik belli olur dedik yine belli olmadı:KK43:Bayramda burada mıyız tatile mi gideceğiz bilmiyoruz.Kızların okul tercihleri,kayıtları ne bileyim hayırlısı:)Çok gerginim akşamdan beri buraya bile gelip yazamadım:)

Hayırlısı olsun
Allah gönlünüzdekini nasip etsin😘

Evet canım oğluma hamile bile değildim 9 yaşında:)
Kızlar 4.5 yaşındaydı:)
Şimdi siz taşınsanız bile çocuklar orayı hep özleyecek Nevoş.Doğduğun yer mi doyduğun yer mi diyorlar ya ,hiçbiri çocukluğun nerede geçmişse memleket olarak orayı hissediyorsun diye bir yazı okumuştum.

Şimdi siz taşınsanız bile çocuklar orayı hep özleyecek Nevoş.Doğduğun yer mi doyduğun yer mi diyorlar ya ,hiçbiri çocukluğun nerede geçmişse memleket olarak orayı hissediyorsun diye bir yazı okumuştum.
Bilmem bende yıllarca farklı yerlerde yaşadım:)9 yıldan fazla bir yerde yaşamamıştım burası ilk oldu:)
Yani bir şekilde alışıyorsun:)Tabi burada çok anı biriktirdik.Bir sürü güzel ve kötü insan gelip geçti:)Tabi güzel,iyi olanlar daha çok:)

Ulan benim annem çok fena , sanki hiç tatlı yapmıyorum ha iyi ki yarışma varda tatlı yiyoruz, Allah onlardan razı olsun diyor :olamaz::olamaz:
Kız benim eşimde benim bu kadar hevesle itinayla bişiler yaptığımı görünce söylemi sunsam etsem diyince ,bişey istesem bu kadar hevesle yapmazsın vallahi diyor😂 :KK70:

X