Sor bakem:)Kavurmadan tırsıyorum
Nevros aklıma birşey geliyor ama hep tavukla ciğer ile özdeşleştirmişim tarifi, burdan mi sorsam ozelden mi bilemedim
Burdan soyleyemem herkes duyarNe yapacaksın, benden sır çıkmaz
Aaa olay olay olayKavurmayı yakabilirmiş öyle olursa karamelize diye yutturacağız
Oy vermeyiz yeterAaa olay olay olay
Yanarsa direk diskalifiye
Kulağıma söyle sendeBurdan soyleyemem herkes duyar
Çöp şişSor bakem:)
Kırmızı et ile yapılabilir canım:)Çöp şiş
Evet öyle oluyor. Genelde bilindik baş rol tarifler kazanıyor. Görsellik ön planda oluyorOy vermeyiz yeterHep öyle olmuyor mu:)
Aynen canım:)Evet öyle oluyor. Genelde bilindik baş rol tarifler kazanıyor. Görsellik ön planda oluyor
Sen katılacak mısın :)Aynen canım:)
Tarif kalırsa neden olmasın:)Sen katılacak mısın :)
Bugün hiç halim yok Midem çok kötü bu günlerde niye anlamadım birşey yiyemiyorum yiyemedikce de bulanıyor şimdi biraz beyaz peynir yiyiroum bastırsin diyeNasılsın ne yapıyorsun:)
Aaaa sen bilmiyor musun kömürlü maskeler yapılıyor cilde faydalı, iç organlara da faydalı olması için etin kömürleşmesi lazımAaa olay olay olay
Yanarsa direk diskalifiye
Geçen seneki tarifin Google de et yemekleri aratınca çıkıyorTarif kalırsa neden olmasın:)
............ işte bunuKulağıma söyle sende
Direk katilam gibi bir tarif oluyor benceAaaa sen bilmiyor musun kömürlü maskeler yapılıyor cilde faydalı, iç organlara da faydalı olması için etin kömürleşmesi lazımtamamen bilimsel, tamamen insan sağlığı için yoksa yandığından değil ha yanlış anlaşılmak istemem
Çok acıklayıcı oldu. Başkaları görür, sil virgül koy............ işte bunu
Dinç gösterirDirek katilam gibi bir tarif oluyor bencekömür gibi et adamı ne yapar
Hem yoruldun hem stres yaptın canım:)Bugün hiç halim yok Midem çok kötü bu günlerde niye anlamadım birşey yiyemiyorum yiyemedikce de bulanıyor şimdi biraz beyaz peynir yiyiroum bastırsin diye