- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
Kk dan mı çıkıyor:)Geçen seneki tarifin Google de et yemekleri aratınca çıkıyor araştırırken fark ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kk dan mı çıkıyor:)Geçen seneki tarifin Google de et yemekleri aratınca çıkıyor araştırırken fark ettim
Başka birşey olmasında ona razıyım :)Hem yoruldun hem stres yaptın canım:)
Bugün hiç halim yok Midem çok kötü bu günlerde niye anlamadım birşey yiyemiyorum yiyemedikce de bulanıyor şimdi biraz beyaz peynir yiyiroum bastırsin diye
Tamam, yemeden ve yedikten sonraki halini karşılaştır. Bakim işe yarıyor mu test edelimDinç gösterir
Benimde aklıma geldi ama yazmadım
Hamile olabilir misin?Başka birşey olmasında ona razıyım :)
Allah isteyene versin.herhalde milyonda bir ihtimali de beni bulmaz
Tüplerim bagli amaHamile olabilir misin?
İnşaallah canım ama hayırlısı:)Allah isteyene versin.herhalde milyonda bir ihtimali de beni bulmaz
O zaman sorun yok:)Tüplerin bagli ama
Biz öyle pek et tüketmeyiz, ya kiymadir ya kaburga yada pişmiş et buzlukta nadir kuşbaşı, nedeni bana kalsınTamam, yemeden ve yedikten sonraki halini karşılaştır. Bakim işe yarıyor mu test edelim
Dimi :)O zaman sorun yok:)
Oyle deme yinede tüplerin bağlı olsada baktır sağlığın için.Allah isteyene versin.herhalde milyonda bir ihtimali de beni bulmaz
Aynen canım rahat ol biz düşünelim:)Dimi :)
Stres oldum ya zaten bugün yarın regl günüm gelsinde rahatlayayim şöyle :)Aynen canım rahat ol biz düşünelim:)
Benim canım orası:)Eki Görüntüle 2303049
Yemek sunumu sitenin adı
Hayırlısı canım:)Stres oldum ya zaten bugün yarın regl günüm gelsinde rahatlayayim şöyle :)
PekiiBiz öyle pek et tüketmeyiz, ya kiymadir ya kaburga yada pişmiş et buzlukta nadir kuşbaşı, nedeni bana kalsın